Bildirim
Trafik ve Kasko Sigortası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2012 model fiorino 1.3
Sigortasi yapilacak ne kadar ?
Sadece trafik
Hayirli olsun
Az bir zamani kaldi yaptirmak icin yer ariyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: polotje
2012 model fiorino 1.3
Sigortasi yapilacak ne kadar ?
Sadece trafik
Hayirli olsun
Az bir zamani kaldi yaptirmak icin yer ariyordum
Pm gönderdim size. -
Yok mu arkadaşlar trafik sigortası , kasko yaptırmak isteyen , yenilemesi gelen? -
up -
Günaydın arkadaşlar... -
up.. -
mERHABA, 2008 MODEL DOBLO RUHSATTA HUSUSİ - KAMYONET GEÇEN 1.3 MULTİJET (PLAKASI 06) ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, SİZCE ORTALAMA SİGORTASI NE KADAR OLUR ? -
Up arkadaşlar... -
merhaba öncelikle işiniz hayırlı olsun. yakın zamanda aracıma kasko ve trafik sigortası yaptırıcam. bunlarla ilgili teklif verebilmeniz için hangi bilgileri size bildirmem gerekir? -
benim trafik sigortam bitti.
ilk arabam yaş 29
opel corsa 2004 model 1.4 benzinli
en düşük 950 tl aldım
bir tane küçük sürtmem var. -
Günaydın arkadaşlar. -
Geçen sene de anadolu sigortadan yaptırmıştım kendi sigortacim 490 lira teklif verdi siz daha uygun verecekseniz size yaptirayim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk aracımı aldım Yaş 25 ikamet Ankara plaka 34 900 lira sigorta bedeli çıkardılar bana. Annemin üstüne aldırmayı düşünüyorum fakat 1 araba zaten annemin üstüne, bunu da aktarsam sigorta ücretinde düşme olur mu ?
900 lira nedir yahu !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 18 Haziran 2015; 3:10:28 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X