< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkts -- 9 Ağustos 2024; 12:20:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Trafik sigortası yapılırken zorunlu yaptırılan acil sağlık sigortası iptal edilebilir mi

-
-
sanırım onu ankara sıgorta yapıyot bırtek o ıptal olmuyor malesef ben ankara sıgorta yapıyor dıye bılıyorum musterılerıle soylenmesı gerek yapılmadan ıptalı oılmadı ıcın
-
Merhabalar,
Ankara Sigorta üzerinden bu ürün sayesinde trafik sigortasını iskontolu olarak alıyorsunuz hocam. Örneğin normal trafik sigortası fiyatınız 9500tl olsun. Acs ürünü ile birlikte poliçeyi satın alırsanız acs poliçesi + trafik sigortası 8400tl üzerinden satılıyor. Acente bu konu hakkında bilgilendirme yapmış olmalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 8 Eylül 2024; 22:43:32 > -
Bu poliçeden cayma hakkımı kullanıp çıkabilirmiyim onu merak ettim. Çıkarsam trafik poliçem ile alakalı sorun yaşarmıyım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elbette çıkabilirsiniz, bu durumda trafik sigortanızdaki indirim geri alınır, daha fazla ödeme yapmak durumunda kalırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 13 Eylül 2024; 19:5:20 > -
Acil sağlık sigortaları özellikle belli bir kronik rahatsızlığı olan bireylerin ani durumlarda hayatını büyük oranda kolaylaştıracak bir sigorta türü, böyle bir sigortanızın olması aslında sizin yararınıza olur. Bir yakınım yüksek tansiyon hastası ve ani rahatsızlanmaları gerçekten çok yaşıyor. Bir kere uzun yolda rahatsızlanmıştı ve ondan sonra her zaman tedbirli olmak için Kapsamlı Acil Sağlık Sigortası yaptırdı Türkiye Sigorta’dan şimdi gönül rahatlığıyla istediği yere gidiyor çok rahat etti cidden.
https://www.turkiyesigorta.com.tr/urunlerimiz/saglik-sigortalari/kapsamli-acil-saglik-sigortasi
-
Merhaba
Bazı şirketler ek poliçeyi zorunlu tutarak trafik poliçesi tanzim ediyor.
Bunu sizin rızanızı alarak yaptıkları için iptal etmezler.
Hukuki yollarla iptal edebilirsiniz ancak o da sizin için daha külfetli olur.
Sigorta ile ilgili tüm sorularınız ve teklif almak için özelden mesaj atabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X