Şimdi Ara

Trafik Ceza Kağıdı Var ama Internet Vergi Dairesinde Gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
51.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ptt ile ceza kağıdı geldi. Sınır 70 miş ben 83 yapmışım ve tam 166 lira yani gidiş geliş yol param kadar ceza ödeyeceğim. Yazıklar olsun yani millet sağ şeridi ihmal ede ede trafikten kaçar biz 10 kilometre hız ile 200 lira ödüyoruz...

Neyse..

Ceza kağıdı geldi ama ne bankaların internet şubelerinden ne de Internet Vergi Dairesinden cezamı görebiliyorum. Cezanız bulunmamaktadır diyor. Ben ara ara kontrol ediyordum bu zamana kadar hiç ceza yemedim.

Şimdi ne yapmam lazım ? Ceza var mı yok mu ?

Arkadaşlar bu üstteki bilgileri aşağıdaki bilgilere nasıl doldurucam tarihleri falan bilmiyorum bilen bi yardımcı olursa yanlış bişi yapıp uğraşmak istemiyorum teşekkür ederim şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 26 Ağustos 2013; 19:12:07 >

• 1-2 yıl bekle, nasılsa af geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceza kaç günde geldi ?
  • Geçmiş olsun. Cezanın sisteme yüklenmesi zaman alabiliyor.

Elinizdeki makbuzla beyanlı olarak ödeyebilirsiniz. Tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde öderseniz %25 indirimli ödersiniz. Cezanız sisteme girdiği zaman yaptığınız ödeme ile tekrar silinecektir.

Bu arada, bazı bankaların kredi kartı trafik cezasını 6 taksitle ödeme imkanı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

ceza kaç günde geldi ?
    1 Ay önce ben 86 km ile yedim. Aynı şekilde posta ile geldi. İnternette gözükmüyordu beyan numarası ile %25 indirimli olarak ödedim. Ceza var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya -- 26 Ağustos 2013; 9:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercinsahin

Geçmiş olsun. Cezanın sisteme yüklenmesi zaman alabiliyor.

Elinizdeki makbuzla beyanlı olarak ödeyebilirsiniz. Tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde öderseniz %25 indirimli ödersiniz. Cezanız sisteme girdiği zaman yaptığınız ödeme ile tekrar silinecektir.

Bu arada, bazı bankaların kredi kartı trafik cezasını 6 taksitle ödeme imkanı veriyor.
    Beyanli odemeyi kullanarak hemen %25 indirimli ode. Sisteme kaydedilmesini beklersen en az 2 kati kadar gecikme faizi odersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

1 Ay önce ben 86 km ile yedim. Aynı şekilde posta ile geldi. İnternette gözükmüyordu beyan numarası ile %25 indirimli olarak ödedim. Ceza var yani.

Alıntıları Göster
    ben olsam ödemezdim, yıllardır sisteme girişleri yapılmıyor, sonrada af gelir zaten, hem sınır 70 çok az resmen saçmalık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternet vergi dairesinden beyanli trafik cezası ödeme kısmına girerek oradaki bilgileri doldurararak ödemeni yapabilirsin.
    Sisteme düşmesini falan bekleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

İnternet vergi dairesinden beyanli trafik cezası ödeme kısmına girerek oradaki bilgileri doldurararak ödemeni yapabilirsin.
    Sisteme düşmesini falan bekleme
    anladım üstadlar. Beyanlı ödeme ile yapabiliyorum %25 indirimli... Bank Asya taksitte yapıyor ... Hay Allah kahretsin bunları ne diyeyim. Tamam 70 ile 83 arasında fark var kabul ediyorum da bununda bi uyarı limiti olmalı 200 lira nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

anladım üstadlar. Beyanlı ödeme ile yapabiliyorum %25 indirimli... Bank Asya taksitte yapıyor ... Hay Allah kahretsin bunları ne diyeyim. Tamam 70 ile 83 arasında fark var kabul ediyorum da bununda bi uyarı limiti olmalı 200 lira nedir ya

Alıntıları Göster
    LYNK var my arkada?lar ben bulamadym beyanname olayyny ya :S
  • Ceza zaten uyarıdır yüksek hızla kaza yapıp hem kendi canınıza hemde başkasının canına kast ettiğiniz zaman uyarıya uymamış oluyorsunuz ki sonuçları zaten allah korusun çok acı. Af bilmiyorum beklenir mi ama 166 yı indirimli ödersiniz bence afa gerek kalmaz. Af 2010 dan sonraki borçlar için gelecek diye duydum yanlışım yoksa o zaman hazır yüzde 25 lik dilimde gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

LYNK var my arkada?lar ben bulamadym beyanname olayyny ya :S

Beyanlı trafik cezası ödeme kısmı var ordan yatırmamız lazım diye biliyorum.

• quote:

Arkadaşlar ptt ile ceza kağıdı geldi. Sınır 70 miş ben 83 yapmışım ve tam 166 lira yani gidiş geliş yol param kadar ceza ödeyeceğim. Yazıklar olsun yani millet sağ şeridi ihmal ede ede trafikten kaçar biz 10 kilometre hız ile 200 lira ödüyoruz...

Neyse..

Ceza kağıdı geldi ama ne bankaların internet şubelerinden ne de Internet Vergi Dairesinden cezamı görebiliyorum. Cezanız bulunmamaktadır diyor. Ben ara ara kontrol ediyordum bu zamana kadar hiç ceza yemedim.

Geçmiş olsun. Bende kontrol ediyordum sizin gibi gib.gov.tr den. Son kontrol edişimde 1.5 sene öncesine ait cezanın sisteme yeni işlendiğini gördüm. Ceza faizi ile ikiye katlanmıştı. Yani sistemde görünmemesi ceza yemediğimiz anlamına gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: profurio

quote:

Arkadaşlar ptt ile ceza kağıdı geldi. Sınır 70 miş ben 83 yapmışım ve tam 166 lira yani gidiş geliş yol param kadar ceza ödeyeceğim. Yazıklar olsun yani millet sağ şeridi ihmal ede ede trafikten kaçar biz 10 kilometre hız ile 200 lira ödüyoruz...

Neyse..

Geçmiş olsun. Bende kontrol ediyordum sizin gibi gib.gov.tr den. Son kontrol edişimde 1.5 sene öncesine ait cezanın sisteme yeni işlendiğini gördüm. Ceza faizi ile ikiye katlanmıştı. Yani sistemde görünmemesi ceza yemediğimiz anlamına gelmiyor.
    up

• Sisteme cok gec isleniyor , ben en son odedigim cezayi hala sistemde goremiyorum . Neyse ki makbuzu sakliyorum ileriki zamanlarda problem cikarsa diye. Benden tavsiye 15 gun icinde indirimli odemeniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Sisteme cok gec isleniyor , ben en son odedigim cezayi hala sistemde goremiyorum . Neyse ki makbuzu sakliyorum ileriki zamanlarda problem cikarsa diye. Benden tavsiye 15 gun icinde indirimli odemeniz.
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

up

Alıntıları Göster
    Hocam interneti bekleme mümkünse indirimi kaçırmadan öde gitsin devletin alacağı geçikme faizi alacak onun işine gelir sen tedbirini al
  • yazili belge esastir. vergi dairesinden teblikati isleticaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Hocam interneti bekleme mümkünse indirimi kaçırmadan öde gitsin devletin alacağı geçikme faizi alacak onun işine gelir sen tedbirini al

Alıntıları Göster
    Hocam internettende indirimli yatırılabiliyormuş :) ama o formları dolduramasım bi yardımcı olursanız halledicem bugun 120 küsür liraya düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Sisteme cok gec isleniyor , ben en son odedigim cezayi hala sistemde goremiyorum . Neyse ki makbuzu sakliyorum ileriki zamanlarda problem cikarsa diye. Benden tavsiye 15 gun icinde indirimli odemeniz.
    Nereye ödenmiştiniz hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.