Şimdi Ara

Trafiğe kapalı alanlarda yapılan yarışlar suç mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Polis gelip burada kumar oynanıyor içki içiliyor zamparalık yapılıyor diye baskın yapabilir mi trafiğe kapalı alanlarda yarış için toplanan gençlere ?

• Polis ise herşeyi yapabilir!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Polis ise herşeyi yapabilir!

Yasal dayanağı var mı polisin ?
  • Bu ülkede polislerin sözleri yasal dayanak kabul edilir zaten.O yüzden dedim polis ise herşeyi yapabilir diye adam derse burada kumar oynanıyor yada suç işleniyor gözlerimle gördüm diye hapse artırabilir yada ceza almanızı sağlar .Hayırdır yarış falanmı yapmayı düşünüyorsunuz ?

• trafiğe kapalı bir alan yok her yer devletin kontrolünde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu ülkede polislerin sözleri yasal dayanak kabul edilir zaten.O yüzden dedim polis ise herşeyi yapabilir diye adam derse burada kumar oynanıyor yada suç işleniyor gözlerimle gördüm diye hapse artırabilir yada ceza almanızı sağlar .Hayırdır yarış falanmı yapmayı düşünüyorsunuz ?

Yapmayı isterim açıkcası cunku baskanlik sistemine gecmis ozgurlukler ulkesi olma yolunda olan bir ülkede gencler daha dogrusu halk yaris yapip stres atmali guclu arabadan kol gibi vergi almasini biliyorlarsa o aracla yaris da yaptiracak!

• Tabiki haklısınız isteyen istedigi zaman başkalarının hayatını tehlikeye atmadan kapalı cadde ve yollarda yarış yapabilmeli bence ama biliyorsunuzki ülkemiz o kadar özgür bir ülke değil o yüzden bazı kurallar var ve bu kurallara uymak zorundayız uymayanların sonunu biliyorsunuzdur heralde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi 1.6 motorlu tuplu arabalarimizla yarisalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

Hadi 1.6 motorlu tuplu arabalarimizla yarisalim

tartar diye grup kuralım dizelciler olarak
    sizde tekerli çakmak diye grup kurun karşılıklı yarışırız
  • quote:

Bu ülkede polislerin sözleri yasal dayanak kabul edilir zaten.O yüzden dedim polis ise herşeyi yapabilir diye adam derse burada kumar oynanıyor yada suç işleniyor gözlerimle gördüm diye hapse artırabilir yada ceza almanızı sağlar .Hayırdır yarış falanmı yapmayı düşünüyorsunuz ?

yaw he he. tek telefona bakar polisin karşımda saygı duruşuna geçmesi
  • Cezalandırıcı2006 kullanıcısına yanıt
    Birader cevap vermiyim diyorum her konuda boş muhabbet yapmışsın hadi sen gitte konu dışında oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurn340

Birader cevap vermiyim diyorum her konuda boş muhabbet yapmışsın hadi sen gitte konu dışında oyna

Uza koçum

• Pistler var izmir ülkü pisti var istanbul intercity park var izmit körfez pisti var trafikte kapışanları hiç anlamıyorum
  • Suç filmler hariç.

• Halka acik yerde icki içmek zaten suç, ülkede kumar yasaklanalı yıllar oldu simdi polis baskın yapsa bunları kanıtlamak onların işi aksi halde yasal olarak bişey yapamaz.En fazla ifadenizi alıp serbest bırakır

• dayın varsa değil.

-bu yorum şehir içinde aşırı lastik ve korna sesi eşliğinde yazılmıştır-
  • Şimdi şöyle, trafiğe kapalı alanda trafik kuralları dahilinde bir şey demez, diyemez. Ama mesela gürültüden dolayı kabahatler kanununu sebep gösterebilir mesela. Ya da başka bir sebepten girebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.