Şimdi Ara

Trafiğe çıkmaya korkuyorum (Motorum ehliyetim var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler acayip şekilde korkuyorum trafikten. Dün gece arkadaş da motorunu aldı onu takip ederek çarşıya çıktım ilk defa , ehliyetin olsa ne olur ki trafik adabını bilmiyorum. normal gidiyorum arkadaşın arkasından o yol veriyor , aralara giriyor cart curt ben bunları bilmiyorum o yüzden mesela adam arkamdan korna yapıyor selektör yapıyor ben ne yapacagımı ,, neden korna selektör yaptıgını bilmiyorum. Çünkü bana göre normal şekilde normal hızda (yavaşdeğil) yolumda gidiyorum. Motor zaten ehliyet alana kadar 1 kere binmedim şimdi ehliyet varken de korku oluştu çıkıp gezmiyorum evdekiler boşuna mı aldın ehliyeti motoru gezsene diyor cevap veremiyorum.

The First Avenger
  • Parantez içi çok sakat.

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Korkuyosan taşımıycan
    Not: Eksileri göreyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FIFA13

Peki bizden ne yapmamazı bekliyorsun?

Öneri. Çıkayım mı trafiğe alışır mıyım yoksa çıkmamalı mıyım tecrübesi olanlar vardır

The First Avenger
  • Kardesim bi motorcu olarak sunu söylicem Trafiği öğrenmen gerekio önce (motorun marka modelinide yazarmısın) sokak aralarında takıl gez alış sonra yollara cık sana korna sellektör yapsa bile cekilme sen oldugun yerde git kurallara göre bir motorda bir araba kadar yer kaplıyor trafikte hiç korkmana gerek yok sana carpmaya zütü yemez zaten 1 2 cıkınca alışırsın trafiğide öğrenmen gerek scooterdır inş motorun neyin nerde duracağı fren mesafesi vb çok şey anlatırdımda simdi :)

Gigabyte Gtx1660S / Ryzen 5 2600 / Adata XPG 2x8 3000 Mhz Cl16 Ram / Msi A320 M Pro / Cooler Master K350 600Watt / Behringer UMC22 / Ibanez Rg1570 Custom Shop Re-Paint Seymour Duncan Mod / M-Audio Keystation Mini 32 / Poco X3 Pro
    Seems all have gone insane for gold.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Parantez içi çok sakat.

Kimse farketmemiş heralde baksana.

Orijinalden alıntı: Thyph0n.

Kardesim bi motorcu olarak sunu söylicem Trafiği öğrenmen gerekio önce (motorun marka modelinide yazarmısın) sokak aralarında takıl gez alış sonra yollara cık sana korna sellektör yapsa bile cekilme sen oldugun yerde git kurallara göre bir motorda bir araba kadar yer kaplıyor trafikte hiç korkmana gerek yok sana carpmaya zütü yemez zaten 1 2 cıkınca alışırsın trafiğide öğrenmen gerek scooterdır inş motorun neyin nerde duracağı fren mesafesi vb çok şey anlatırdımda simdi :)

Skuter sürüyorum hocam büyük motorlar vitesliler için kendimi hazır hissetmedim fırfır geziyim diye ufak bir çinli aldım 1-2 sene idare etmesi için. Mondial 125 cc bir skuter.

Hep duyardım hocam sürücüler çok öküz diye ama genel bi klişe zannederdim 1 defa çıkmayla gördüm öyle oldugunu. Arkadaşım önde giderken ben arkasındayken illa aramıza girmeye çalışan otomobiller (1 motor geçince ne kadar süre kazanacaksa) , sinyal vermeden aniden sağa yanaşıp park edenler. Park etmiş aracı sinyalsiz sola kırıp yola çıkmaya çalışanlar. Ama şurda 1-1.5 ay tatilim var gezmek istiyorum sonra motor gene yatacak 1 yıl :/

Emre Deniz -İstanbulda yaşamıyorum hocam allahtan :D

Eddie - Ehliyet almayı biraz zorlaştırdılar ama yine salak salak 8 çizme slalom yapma öğreyiorlar , trafik öğretmiyorlar 2-3 parkuru geçersen veriyolar ehliyeti. 1 km kadar bi trafiğe çıkıyorsun sadece. Trafik usulü bambaşka birşeymiş.

The First Avenger

• Tabiki çıkıp alışman gerekiyor, tecrübe lazım
  • Bisiklet ve motorla trafiğe çıkmaktan korkmam ama arabayla çekiniyorum, aslında tam tersi olması lazım

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • Yat zibar ya off.

Orijinalden alıntı: VergHerl

Yat zibar ya off.

Kes sessini kardesim

The First Avenger
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

Orijinalden alıntı: VergHerl

Yat zibar ya off.

Kes sessini kardesim

Kaç dilim istersin karşim

Orijinalden alıntı: TEHET

Parantez içi çok sakat.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.