Şimdi Ara

Traffic Racer Android için Çıktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
4
Favori
6.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu indirdim ama param olmadan yarışlara başlayamıyorum, yarışlara başlamadan da para kazanamıyorum. Ne yapmam gerekir?
  • Dandik oyun
    ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdncr42

Oyunu indirdim ama param olmadan yarışlara başlayamıyorum, yarışlara başlamadan da para kazanamıyorum. Ne yapmam gerekir?

yarışa başlaman için paraya gerek yok.zaten galerideki ilk araç açık olarak geliyor,onu seçip oyunu oynayabilir ve para kazanabilirsin.
  • oyun cok güzel ama büyük bir sıkıntı var gercek hayatta da puan kazanmak için yakın gecmeye başladım. kaza yaparsam oyunu bırakmak zorunda kalacam
  • Bazen yoldaki araçlar,resimdeki gibi siyaha dönüşüyor.sadece bende mi böyle oluyor acaba?

Traffic Racer Android için Çıktı
  • @HEISENBERG , o sorun ara sıra oluyor herkeste. Malesef bir çözüm bulamadım henüz.
  • Fren olayında ciddi sıkıntı var ekranın ortasına tıklaması zor oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdncr42

Oyunu indirdim ama param olmadan yarışlara başlayamıyorum, yarışlara başlamadan da para kazanamıyorum. Ne yapmam gerekir?

Dostum ilk olarak bedava araçla para kas.
  • @sifrem , otomatik hızlanma + tuş modunda mı oynuyorsunuz?
  • Oyun telefonda yüklü de şu oyunu bi adam gibi ağız tadıyla oynayamadım be.
  • Güzel bi oyun severek oynuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rextr kullanıcısına yanıt
    Ellerinize sağlık hocam, oyun çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @GunslingeR085 , @Protez Bacaklı Çekirge, teşekkürler...
  • çok iyi olmuş bu
  • Yeni bir oyun gelicek mi acaba :)
  • Bu Oyunu Çok Seviyorum :) En Sevdiim Android Oyunu
  • Çok Güzel Oyun Gerçekten Herkeze Tavsiye ederim
  • hocam viraj vs olsa on numara olur
  • oyundaki tüm otomobilleri açtıkça oynamaz oldum artık. en iyi tabi bmw içlerinde. çok pis kaçıyor
  • Hocam ayıptır sorması bunu yapması zor mu ? Yani büyük ihtimal bildiğimiz oyun motorları ile yapıyorsunuz.
    Oyununuzu çok beğendim ve sürekli oynuyorum zaten ama oyunun DH kullanıcısı tarafından yazıldığından haberim yoktu.
    Merak ettiğim bunun drift versiyonunu yapabilir misiniz acaba ? Mağazada Real Drift Free var o da büyük ihtimal motorlar ile yapılmış.
    O tarz bir oyunu temelini değiştirerek mesela traffic drifter gibi bir şekilde ve devam niteliğinde (ücretli) şekilde yapmanız mümkün mü ?
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.