Şimdi Ara

Traffic Racer Android için Çıktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
4
Favori
6.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çok iyi ama gözüksün diye 1 yıldız veriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Oyun çok iyi ama gözüksün diye 1 yıldız veriyorum.
    Oyun çok iyi yorumum en altta dursun diye 5 yıldız verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayrakass

Oyun çok iyi yorumum en altta dursun diye 5 yıldız verdim

Alıntıları Göster
    @gülcem1sn, programlama bilen biri için yapması zor değil, sadece Unity'ye alışmak gerekiyor. Ben Unity ile yaptım, Real Drift de Unity kullanmış. Yalnız o adam çok gerçekçi bir fizik motoru da yazmış. Fark ordan kaynaklanıyor.
  • Bizim bi oyunumuzun bu kadar cok tutmasi gercekten cok gurur verici. Soner bey canı gönülden tebrik ediyorum sizi eger mesajimi gorüyorsaniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gözükmesin kardesim ! o bir yildizida kendine al gözükmesin hic yorumun !!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

quote:

Gözükmesin kardesim ! o bir yildizida kendine al gözükmesin hic yorumun !!!

Alıntıları Göster
    arabaları kendin mi modelliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

arabaları kendin mi modelliyorsun?

Alıntıları Göster
    @arifakinti , teşekkürler.
    @SahiNN1 , hayır ilk başlarda satın alıyordum artık yaptırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

@arifakinti , teşekkürler.
    @SahiNN1 , hayır ilk başlarda satın alıyordum artık yaptırıyorum.

Alıntıları Göster
    Oyun gerçekten çok iyi başarı sağlamış

http://www.appannie.com/apps/google-play/app/com.skgames.trafficracer/app-ranking/#daily=2014-02-08&type=ranks

Ana Sayfada Slider'ada senin oyunu koymuşlar

@rextr

• quote:

@kankaytsn , teşekkürler , evet oyun iOS versiyonu ile paralel olarak sürekli güncellenecek.

Alıntıları Göster
    Eğlenceli bir oyun fakat beni bir süre sonra sıkıyor, bu benim görüşüm tabi.
  • quote:

@gülcem1sn, programlama bilen biri için yapması zor değil, sadece Unity'ye alışmak gerekiyor. Ben Unity ile yaptım, Real Drift de Unity kullanmış. Yalnız o adam çok gerçekçi bir fizik motoru da yazmış. Fark ordan kaynaklanıyor.

hocam sizden bir isteğim olacak. iostaki gibi para satın alma opsiyonumuz da olsun 1.8 de. Tabi tamamen paraya gömülü bir oyun olmasın. sadece isteyen alsın. birde adfree gibi bir mod olabilir örneğin 50000 altın+reklamsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Darned

quote:

hocam sizden bir isteğim olacak. iostaki gibi para satın alma opsiyonumuz da olsun 1.8 de. Tabi tamamen paraya gömülü bir oyun olmasın. sadece isteyen alsın. birde adfree gibi bir mod olabilir örneğin 50000 altın+reklamsız

Alıntıları Göster
    @SahiNN1 , AppAnnie'nin ana sayfasına hiç girmediğim için dikkat etmemişim. Teşekkürler haber için :)
    @Black Darned , Google Play'de uygulama içi satış yapamıyoruz malesef Türkiye'den.

• quote:

@SahiNN1 , AppAnnie'nin ana sayfasına hiç girmediğim için dikkat etmemişim. Teşekkürler haber için :)
    @Black Darned , Google Play'de uygulama içi satış yapamıyoruz malesef Türkiye'den.

rica ederim gurur verici bir şey olmalı
  • quote:

daha hızlı arabalar eklenecek mi?
    mesela 250km ve üzeri hizlara cikabileceğimiz mercedes ve ferrari tarzı arabalar?
    oyundaki bütün arabaları açtım, rekorum 45 combo, 157832 puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

quote:

daha hızlı arabalar eklenecek mi?
    mesela 250km ve üzeri hizlara cikabileceğimiz mercedes ve ferrari tarzı arabalar?
    oyundaki bütün arabaları açtım, rekorum 45 combo, 157832 puan

Alıntıları Göster
    Bu oyunu uzunca süre severek oynadım. Bir Türk'ün böyle bir oyun yapmış olması beni gururlandırdı. Bu oyunu yapanında donanımhaberden olması ayrıca gururlandı. Gerçekten tebrik ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

Bu oyunu uzunca süre severek oynadım. Bir Türk'ün böyle bir oyun yapmış olması beni gururlandırdı. Bu oyunu yapanında donanımhaberden olması ayrıca gururlandı. Gerçekten tebrik ediyorum.

Alıntıları Göster
    @imperial crusader , zamanla daha hızlı araçlar ekleyeceğim ancak bu küçük adımlar ile olacak. Ferrari'yi bu kamera açısıyla sürmek pek kolay olmaz diye düşünüyorum :)
    @bydo38 , teşekkürler.
  • Hocam lg g2 telefonumda yuksek kalitede anlik takilmalar oluyor ama o bile bazen kaza yapmama sebep olabiliyor su an mitsubishi lancerdayim bunu engelleyeceginiz bir guncelleme var mi, yoksa telefon icin yuksek kalite fazla mi geliyor, gerci normal kalitede de anlik takilmalar mevcut malesef

• Çok iyi de bu zamana kadar bilmeyen yoktur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Çok iyi de bu zamana kadar bilmeyen yoktur herhalde
    @Therocqula , telefon arka planda en ufak bir iş yapsa oyuna etki edebiliyor malesef. Bu konuda elimden çok bir şey gelmiyor. Unity'nin konuya el atmasını bekleyeceğiz. Bu arada 1.8 sürümünü kurdun değil mi?
  • Evet guncellemeyi yapmistim, tamam o halde genel bir sorunsa sikinti degil oyun cok guzel ellerinize saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: Therocqula

Evet guncellemeyi yapmistim, tamam o halde genel bir sorunsa sikinti degil oyun cok guzel ellerinize saglik
    Teşekkürler. İyi oyunlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.