Şimdi Ara

Trackmania (2020) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TRACKMANIA NATIONS REMAKE ANA KONU

    Epic sayfası:
    https://www.epicgames.com/store/tr/p/trackmania

    Bir dönemin popüler yarış oyunu Trackmania, geri dönüyor. 2006 yılında yayınlanan Trackmania Nations’un yenilenmiş halinin oynanış fragmanı yayınlandı. Yeni Trackmania, orijinalina sadık kalınarak geliştirildi. Oyuncular kendi pistlerini oluşturacak ve bu pistlerde diğer oyunculara karşı online mücadele verecek. Trackmania hem arkadaşlarıyla eğlenmek isteyenler için hem de e-spor yarışlarına uygun altyapıya sahip. Daha önce 5 Mayıs olarak açıklanan çıkış tarihi, koronavirüs nedeniyle 1 Temmuz’a ertelendi. Trackmania Uplay ve Epic Games Store üzerinden PC için 1 Temmuz'da çıkacak. Türkçe dil desteği mevcut olacak.





    Trackmania Nations Remake Oynaması Ücretsiz Olacak Fakat Bazı Özellikler Abonelik Gerektirecek

    Trackmania Nations'ın remake versiyonu Trackmania oynaması ücretsiz olacak fakat belirli özelliklere erişebilmek için ücretli abonelik gerekecek.

    Starter erişim; herkes için ücretsiz olup oyunculara tek başlarına ya da çoklu şekilde 25 pisti içeren, bölgesel olarak oyuncuların madalya kazanmasına ve skorlarını kaydetmesine izin veren 3 aylık periyotlarla tekrar yenilenen resmi yarışmalar ile oyun oynama olanağı veriyor. Oyuncular Arcade Channel üzerinden birbirlerinin yarattığı pistlerde oyun oynayabiliyor, değişik seçenekleri (yarış, tekrar oynama, görünüm gibi) deneyebiliyor ve sunucuların incelemelerini işaretleyebiliyor. Haftalık Nations League de normal yarışmalar için erişilebilir olacak.

    Standart erişim; ücretsiz içeriklerin yanında oyuncuların ‘Günün Pisti’ seçimi, tekrar oynatma için tam erişim, pist düzenlemesi ve sunucuların incelemelerinin işaretlenmesi gibi pek çok içeriğe erişim sağlıyor. Ek olarak oyuncular günlük yarışmalara katılabiliyor, ‘Günün Pisti’ ve ‘Resmi’ yarışma pistlerini takip edebiliyor. Standart erişim ücreti 44.99 TL.

    Diğer iki erişim seçeneğinde bulunan özelliklere ek olarak Club erişiminde oyuncular favori kulüplerine; görünüm düzenleme, özel yarışmalar, online odalar, eğitim pistleri ve yarışmaları gibi özel içerikler ve aktiviteler için katılabiliyor. Aynı zamanda oyuncular çalışmalarını paylaşmak ve etkinlikler organize etmek için kendi kulüplerini de yaratabiliyor. Oyuncular Ubisoft Nadeo tarafından organize edilen Open Grand League’e katılabiliyor ve Trackmania Grand League için daha donanımlı hale gelmeye çalışabiliyorlar. Club erişiminin bir yıllık bedeli 135 TL, üç yıllık bedeli ise 269 TL. Erişimin sonunda oyuncular, resmi yarışmalarda ve ‘Günün Pisti’ yarışmalarında kullanılan pistleri saklayabilecekler.


    Ubisoft: Trackmania Abonelik Modeline Sahip Değil, Sadece Birden Fazla Kez Ödeme Yapmanız Gerekli

    Trackmania Nations'ın remake versiyonu Trackmania herkes için oynaması ücretsiz olarak sunulacak fakat belirli özelliklere erişebilmek için yıllık ücretli abonelik gerekecek. Ubisoft tarafından belirtilene göre bu aslında abonelik modeli değil sadece birden fazla kez ödeme yapmanız gerekli. "Bu aslında bir abonelik modeli değil, sınırlı bir süre için oyuna erişim sağlama. Bir süreliğine oyuna erişebilmek için ödeme yapıyorsunuz ve hepsi bu kadar. Zaman dolduğunda tekrar erişebilmek için tekrar oyunu satın almanız gerekiyor." Abonelik modeline, abonelik modeli dememek için ilginç bir yol. Bu biraz Electronic Arts'ın loot box için sürpriz mekanikleri demesine benzemiş.



    Trackmania (2020) [ANA KONU]
    Trackmania (2020) [ANA KONU]

    Trackmania (2020) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 8 Şubat 2022; 3:18:1 >







  • Oyun çıktı





  • En eski tm oyuncularından biri olarak bu da bana eski tmn'yi hatırlattığı için ilk gün aldım. Spider_hip nicki ile ilk günün haritasında Tr 1. liği, bugünün haritasında da muhtemelen Tr 3. lüğüm olacak :) Diğer sezon haritalarına pek bakamadım, sonuçta eskisi gibi boş değilim çalışıyorum. Eski tmn deki zevki vermesi zor gibi. Eskiden takımlar yapardık, ligler yapardık, yabancı takımlarla turnuvalar yapardık. Belki bunun da club moduna öyle şeyler getirecekler ama daha yeni bakalım göreceğiz. Bir de getirseler bile club üyeliği alan insan çok daha az olacak elbette. Tr de 2-3 takım zor çıkar muhtemelen. Ama yine de diğer ara oyunlara göre daha iyi geldi. Arada çıkan tmu mu tm2 mi ne almıştım birini ama 1 gün falan oynayıp bırakmıştım, çoğu insanda aynı şekilde. Bunda ülke ranking sistemi şimdilik saçma geldi. Eskiden rakiplerin gücüne göre bir rating alıp, sıralamada yükselmeye çalışırdık, kendimizden güçsüzlere yenilirsek rating düşerdi falan. Şimdi gelene geçene kupa dağıtıyorlar gördüğüm kadarıyla. Yani sabahtan akşama açık bırak, ortalama bir süre yap, biriktir kupaları 1. olursun. Ama ben senden 40 kat iyiyimdir örneğin, fakat bir kaç girip derece yapıp çıktığım için, kupa biriktirmediğim için geride olurum. Saçma olmuş yani. Düzeltirler umarım ileride bu saçma mantığı. Bu arada standart üyelik 45tl, çok pahalı değil.




  • Trackmania - Hungry Crossover Trailer


    Trackmania (2020) [ANA KONU]Ubisoftyoutube
    Watch out for the sharks... Hungry is coming to Trackmania on February 5th!
    https://www.youtube.com/watch?v=xUM6SoIhOZU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.