Şimdi Ara

Trabzonspor'u alan yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzonspor'u seçen arkadaşlar varsa, bilgi paylaşımında bulunalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 20 Kasım 2010; 0:15:52 >

• yok birader
    gel seni Stromsgodset'e alalım
  • Ben varım, Süper Lig'deki en iyi takımlardan biri bence şu anda oyunda(hoşgerçekte de öyle)

İlk başladığımda transfer yapmayı sevmem, transfersiz başladım oyuna, Juventusu eledim uefa gruplara kaldım, ligde de sadece beşiktaşa yenildim 5te 4 yaptım. Hücum hattı baya güzel, özellikle Jaja nereye koyarsan oynuyor forvetin arkasında içeri sarkıtınca baya iş yapıyor. SElçuk da advanced playmaker olarak orta sahayı fena yapıyor.
  • bende beşiktaşlı olarak beşiktaşı veya trabzonu almayı düşünüyordum ama işsiz başladım biraz daha gerçekçi olsun diye eskişehirsporda başladım...1. sezon 5 yaptım 2. sezon oyuncular top oynamamaya başladı deli ettiler bende istafa ettim. şimdi gaziantep'i çalıştırıyorum gayet iyi gidiyor herşey . Trabzon harika bir takım bende ard arda 2 sezon şampiyon oluyor... bana kalırsa yeni oyun açmamışsan şenol güneşi yerinden etme... benim shucteri yerinden etmediğim gibi ( hoş onun yüzünden beşiktaş şuan ilk 10nun içinde bile değil)
  • Bende Trabzonspor kariyeri açmaya karar verdim.
  • Bir Trabzonlu olarak bende FM serilerinde Trabzonspor ile bir çok kez oynadım fakat Avrupa ligleri sevdam yüzünden trabzonspor ile çok uzun süreli oyunlar oynayamıyorum...

Ama Türkiye liginde seçilebilecek güzel bir takım gerek yabancı oyuncuları gerekse Türk oyuncuların kaliteli olması takımı seçmenizde büyük rol oynuyor...
  • Trabzon u baya iyi yapmışlar özellikle jaja
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    MERT HOCA İLE GİDEN VAR MI ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trabzonsporda çok sağlam bir potansiyel var.ben galatasaray ile oynuyorum 2017 yılındayım.colmanı 13milyon euroya sattılar.adam 30 yaşında hemde.

ben ardayı 24 yaşında 14'e zor sattım.

trabzonsporlular yattarayı alanzinhoyu caleyi ve glowackiyi direkt satın.atila turan sanogo lukakuyu alın gerisi zaten geliyor
  • bende aldım süper ilk sezon şampiyon oldum umutun arkasında jaja yı veya alanzinhoyu oynatıyorum duruma göre sol kanatta engin (alanzinho)formlarına göre glovackiyi sevmedim egemen süper ceyhunla stoper oynatıyorum tavsiye yattarayı ilk sezon satın elimde patladı valla sırf kiralık gönderdigim takımın kontratını begenmedigi için (= burak süper colman la selcuk da aynı şuan şamp. ligi grubunda 3. yüm barca roma ve rubin kazan düştü rubini yenebildim sadece kısacası çok zevkli tavsiye ederim

Şampiyon TS (=
  • Trabzonspor çok iyi özellikle Jaja muhteşem Umut Bulut'u Lens istedi satmadım.Muhteşem bir takım 1-2 transferler özellikle Colman'a alternatif alınırsa muhteşem oynarsınız
  • trabzon iyi takımdır bikac takviye ile şampiyon yapabilirsin takımı. sonra avrupa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.