Şimdi Ara

Trabzonspor 2015/2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bosingwa'nın yokluğunu aratmaz. hatta hızı ve yaşı sebebiyle bosingwa'dan daha iyi direbilirim.

    umarım pürüz çıkmaz ve alınır.

    bunun bir de aynısından sağ açık'a transfer şart.
  • cavanda ile de anlaşıldı. lazio'ya 1.750 milyon euro ödenecek. ucuz bir transfer.
  • Trabzonspor, KAP'a bildirdi
    Trabzonspor, Lazio forması giyen Cavanda ile anlaştığını KAP'a bildirdi.
    Trabzonspor, Lazio’nun Demokratik Kongo asıllı Belçikalı sağ bek oyuncusu Luis Pedro Cavanda’nın transferinden zaferle ayrıldı ve İtalyan kulübü ile anlaşmaya vardığını açıkladı.
    Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklamada bulunan Trabzonspor, " S.S. LAZIO S.p.A. Ile Kulübümüz arasında profesyonel futbolcu Pedro Luis Cavanda'nın Kulübümüze kesin transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup, S.S. Lazio Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 1.750.000.-EUR ödenecektir." ifadelerini kullandı.
  • Beyler son haliyle önümüzde ki sezon büyük bir ihtimal bu şekilde oynayacağız.

    sizlerinde aklına gelen oyuncular var mı ? ve hangi mevkimize hangi oyuncu alınması gerekiyor ? sağ bek'i boş bıraktım oraya bir oyuncu alınması şart ve yönetimimiz de sağ açık için girişimlere başlamış.

    bu kadro ve oyun dizilimi hakkında yorumlarınız nelerdir ?
     Trabzonspor 2015/2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları




  • Cavanda hem sag hem sol bek oyniyabiliyor.........
    Bu arada Forma ve stad ismi sponsoru icin su aralar görüsmeler oluyormus.Anlasilirsa Trabzonsporun yeni sponsoru Swarovski olacak.

    Bu baslikda ne güzel Fenerli ve Trabzonsporlu üyeler birbirlerini kirmadan yorum yapmis.Umarim en azindan burda böyle devam eder birbirimize saygi.Maglum forum yaz tatilerinden beri troll kuyusuna dönmüs. TS basligi daha kimsenin ilgisini cekmedi sanirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • stoper de şart gibi duruyor. medjani tamam da yumlu,aykut falan ikisiyle geçmez sezon.

    neyse bu yıl yine 3.lük için yarışırken yine 5.bitiririz.
  • forvete papiss cisse'ye teklif yapıldığı haberleri var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcan402

    forvete papiss cisse'ye teklif yapıldığı haberleri var.

    Twitterde ergenlerin haberi o Cisse .
    Ciddi ciddi Osvaldo ve Guidetti ile ilgileniyormusuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #ÖZELHABER; Son bomba Swarovski!

    Trabzonspor yönetimi sponsorluk anlaşmaları için kolları sıvadı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu konudaki temaslarını sürdürüyor.

    Trabzonspor’un profesyonelleri, önemli bir sponsorluk anlaşması için büyük mesafe aldı. Temasların öyküsü sezon başı kampına dayanıyor. Karadeniz ekibi, Avusturya fabrika ve müzesi bulunan Swarovski’nin sahibi Gernot Langes Swarovski’nin otelinde kamp yaptı. Yaklaşık 15 gün süren kamp çalışmaları sırasında Başkan Hacıosmanoğlu ve kurmayları Swarovski ailesiyle ilişkiyi geliştirdi. Trabzonspor’u büyük bir misafirperverlikle ağırlayan aile ve beraberindekiler Legia Varşova ile oynanan Avrupa Ligi maçına çağrıldı ve 2 gün Trabzon’da ağırlandı. Karadeniz’e ve gösterilen yakınlığa hayran kalan aile, Bordo-Mavili ekiple işbirliği talep etti.

    Türkiye’de de birçok mağazası bulunan markanın sahibi ve kızı, sponsorluk için yeşil ışığı yaktı. Taraflar şimdi sponsorluğun şekli hakkında görüşüyor. Bu anlaşmanın isim hakkı satışı üzerinden yeni Akyazı Stadı için de olabileceği gelen haberler arasında. Ancak az az 5 yılı kapsayacak anlaşmanın ve marka ortaklığının neticesinde Trabzonspor’un kasasına yıllık 7 ile 10 milyon Euro arasında bir rakamın girmesi bekleniyor.


     Trabzonspor 2015/2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları Trabzonspor 2015/2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları Trabzonspor 2015/2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları Trabzonspor 2015/2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları




  • Canhan Çakıroğlu dün iftar saatlerinden sonra Chelsea adlı bir tweet attı. Bu adamın söylediği şeyler şu ana kadar doğru çıktı. Acaba Chelsea'den hangi futbolcu alınacak soruları kafamızda şuanlık soru işareti olarak kalıyor. Bence ya Lucas Piazon ya da Remy gelirse gelir diğerleri takımın kilit oyuncuları zaten. Forvete benim gördüğüm en büyük aday Osvaldo idi. Demba Ba ayarında bir golcü ve çok hareketli. Türkiye Ligi'nin de çok üstünde bir futbolcu. İtalyadan çıkan en iyi 5 forveti saysak ilk 5 sıraya zor zor girer. Potansiyeli çok yüksek önemli olan onu kazanabilmek aldığımızda. Şahsen çok sevinirim ama imkansız gibi.
  • cavanda kampa katılmış.
  • Trabzonspor haberleri tek sayfamı?
  • Su Canhan Cakirogluna itibar etmeyin.....adama simdiye kadar bahsetti topcular baska takimlara imza attini hatirlattimda beni bloklamis. Ayrica 1 hafta once internette dolasan TS forma resimlerini yalanladi, bugün gercek olduklari ortaya cikdi.En gec bugün transfer olacak demisdib????.....hokkabazin teki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ndoye trabzona geldi. sağlık testlerinden geçiyor.

    testlerde sıkıntı çıkmazsa masaya oturulacak

    samba'dan da bu yüzden vazgeçilmiş. testleri geçememiş.

    yıllık 2.6 milyon euro istemiş. ama sakatlığı da 2 ay sürecekmiş. o yüzden vazgeçilmiş.

    stoper sıkıntımız pek yok. uğur da gönderilmesin. belki ofansta iyi değil ama sağlam stoper en azından. ofansta kafa gollerini de medjani atsın bir zahmet.
  • sağ açık lazım takıma, sol beklerden de umudum yok açıkçası.
  • yusuf'u sağ kanat'a çekip sol kanat'a da Cavamda ile anlaşa bilecek bir hızlı kanat oyuncusu almak lazım.
  • Yusuf çok bencil oluyor acilen onun yerine hızlı biri lazım yusuf sayesinde sürüyle pozisyonumuz yalan oldu yazık.
  • Dün iyidik ama eksik cok.stoper kesinlikle lazım riskli bir durumdayız sol acıkta yusufa bu iş olmucak onu anca 2.yarı oynatıcan orta yapmayı bilmiyor dümdüz kosuyor gereksiz top kaptırıyor.

    mbia ve cavanda iyi transferler ben beğendim.Orta sahada ekici gelirse yokuslu yedek kalır zaten. dedim gibi stoper şart 2 tanede uzun forvetimiz var ama orta gelmiyor kanatlar çalışmıyor biz görüyoruzda bunu niye teknik heyt göremiyor anteremanlarda ne yapıyorlar merak ediyorum :) cardoza onur kadar topa degdi ama adama pas geldimi onu sormak lazım.
  • 1200k HD Digitürkplay üyeliğimi Trabzonspor maçları için kiralıyorum sezon boyu maçlar 65 TL
    Derbileri kendi sahanızda olanları izlersiniz saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.