Şimdi Ara

Trabzonspor 2015/2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Trabzonspor'un en son Transfer haberlerini burada tartışa biliriz.

    Sizde Takımımız hangi sistemde ve nerelere transfer yapmalı?;

    M'bia Transferi sizde nasıl performans sergiler ön libero yada orta saha olarak mı oynar ?

    Muhabir : Yuvanıza döndünüz diye bilir miyiz?
    Şota : Nereye döndü ?
    Muhabir: Yuvasına (Evine)
    Şota : He evet döndüm de de. :)



  • Bence bir stoper bir sag acik bir de sol bek alinmali eger 3 buyuklerle yarisa girmek istiyorsaniz bu transferlerin avrupa standartlarinda olmasi gerek.Bir de bu trabzonspor a bu paralar nerden yagiyor hocam eger basari gelmezse bayagi bir borca baticaksiniz gibi geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Ağaoğlu, Rıza Sarraf gibi ünlü iş adamları olmak üzere bazı eski yöneticiler ve iş adamları tarafından ve fonlardan, borsadan geliyor birde borç alınan yerler var tabi bunun içinde sponsorlar da var yoksa şuan ki transferler gerçekleşmezdi. Dediğin gibi gerçekten başarı gelmez ise borcumuz çok fala artacak şuan ki borcu kapatıp kara geçmek lazım onuda yönetim akıllıca davranıp yapması gerekiyor. bakalım neler olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnverPasha

    Ali Ağaoğlu, Rıza Sarraf gibi ünlü iş adamları olmak üzere bazı eski yöneticiler ve iş adamları tarafından ve fonlardan, borsadan geliyor birde borç alınan yerler var tabi bunun içinde sponsorlar da var yoksa şuan ki transferler gerçekleşmezdi. Dediğin gibi gerçekten başarı gelmez ise borcumuz çok fala artacak şuan ki borcu kapatıp kara geçmek lazım onuda yönetim akıllıca davranıp yapması gerekiyor. bakalım neler olacak.

    Fena kadronuz yok ama farzı misal 25 oyuncunun 10 u tecrübeli sanırsam. Bizde aşağı yukarı aynı konumdayız ama bi anda ne yapacağı belli olmayan maçı alabilcek adamımız var 1-2 tane sizinde öyle adamlara ihtiyacınız var. Waris (doğru mu yazdım bilmiyorum) , Yatabare ve Medjani iyi oyuncular bunları iyi kullanmanız lazım. Gönül isterki sizde avrupada güzel yerlere gelin.

    Konu hayırlı olsun




  • hurmanın dediğine göre hollandılı bir forvet alınacakmış.
  • Bu sezon en iyi transferimiz Kevin C. Ile Mbia olacak.Sampiyon Galatasarayin sadece 2 gol daha az atmisiz.bizim sorun defansdi.Onuda Mbia ile kapatabiliriz.Birtane kanat forvet sart.
  • Bana gore Trabzonspor icin en iyi transfer oncelikle haciosmanoglundan kurtulmak.
  • öncelikle sağ açık ve sağ bek alınmalı. sonra sol bek.

    yatabare de gitsin. yerine biri alınması gereksiz. waris var, deniz var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shorunmuuu

    Bana gore Trabzonspor icin en iyi transfer oncelikle haciosmanoglundan kurtulmak.

    onca rezilligine ragmen yüzsüzce koltugu bırakmıyorum diyor.Trabzonspor tarihinin en berbat Başkanı oldu.Aralıktaki kongrede seçim olacak ve inşallah İho yu gönderecegiz.
  • Öncelikle sağolasın dostum. Evet dediğin üzere Waris, Mustapha Yatabaré, Medjani de çok kaliteli oyuncu bunun yanında hemde gençler birde Kévin Constant unutmamak lazım 28 yaşında ve gerçekten ön libero da çok iyi iş yapıyor Yusuf Erdoğan var birde geri kalanlar ise takıma destek verecek kişiler ama bu saydıklrımız gerçekten takımı sırtlayacak adamlar diye biliriz birde bu oyuncuların üstünde iyi durulması lazım yoksa işlenmeyen demir paslanır.
  • Cardozo
    Ekici
    Transfer Mbia Transfer Transfer
    Constant Medjani Transfer Bosingwa
    Onur(K)


    Bu mevkiilere transfer yapılmazsa Trabzon'un bu sene iddialı olması zor. Stopere Egemen alınırsa çok katkı sağlar. Hala neden yolladık çözemedim, sakatlık falan diyorlar da fasa-fiso. Orta sahaya topu iyi kullanan, oyun iyi okuyan, yönlendiren, lider özellikli bir oyuncu lazım. Kızmayın da örnek olarak veriyorum Emre Belözoğlu tarzı Kanatlarda yedek olarak Erkan Zengin, Yusuf, Sefa gibi alternatiflerin önüne 2 sağlam oyuncu lazım kanımca. Forvette mevcut kadrodan Yatabare işe yarayabilecek bir oyuncu geçen sene hiç kullanılamadı.
  • trabzon 4 3 3 mü oynuyor beyler mbia ve ekici gibi 2 tane sağlam adam var ortada üçüncü kim?
  • Ooooo Anakonu falan ne oluyoruz
  • hoca contasnt ı sol bekte kullanacagının sinyalını verdi.bana gore buraya transfer yapmayacaklar.buyuk ihtimalle sag bek ve forvet transferi yapacaklar.zaten hurma forvet için net konustu hollandalı alıcaz diye.sag kanat içinde cavanda ismi geçiyor.
  • cavanda sanırım olacak.italya basınında ve kulube yakın isimler twitter hesaplarından doğruladı.
    2 milyon eruo teklifte bulunmuş bizimkiler.lazio ile anlaşılmış görnuyor.bakalım hayırlısı.

    http://gianlucadimarzio.com/calciomercato/lazio-trovato-laccordo-col-trabzonspor-per-cavanda-cessione-vicina/

    https://twitter.com/fains




  • Cavandayi tanimam......yukardaki arkadas Constant icin iyi ön libero demis. Constantin asil mevkisi ofansif orta saha.Genuada bu pozisyonda yilin futbolcusu secildi. Bizde gecen sezon sadece Metalist macinda orda oynadi ve harikaydi......hoca sol bek düsünüyor Milandaki gibin.Bence büyük hata.
  • Cavanda ile anlaşıldı.hayırlı olsun inşallah iyidir.ben çok tanımıyorum.bizim maçta oynamıştı yusufa karşı ama çok hatırlamıyorum.
  • Süleyman Hurma: "Cavanda konusunda Lazio ile her konuda anlaştık
  • Cavanda sağ bek değil mi? Bosingwa ne olacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naledolası Kanal

    Cavanda sağ bek değil mi? Bosingwa ne olacak?

    sakat şu anda 6 ay yok takımda.ayrıca ters kanattada oynayabiliyormuş.lazio da ara ara sol kanattada oynamış.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.