Şimdi Ara

Trabzonspor 0 : Beşiktaş 0 Maç BİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk derbisi olan Trabzonspor-Beşiktaş maçı golsüz sona erdi.

7. dakikada ceza sahası önünde Umut'un pasıyla topla buluşan Serkan'ın sert şutunda meşin yuvarlak, kale direğinin yanından auta çıktı.

16. dakikada ceza alanı önünde topla buluşan Colman, aşırtma bir vuruşla meşin yuvarlağı Gökhan'a aktardı. Topu kontrol eden Gökhan'ın sert şutunda top üstten auta çıktı.

26. dakikada ceza alanının sol önünde topla buluşan Tayfun'un sert şutunda kaleci Rüştü meşin yuvarlağa sahip oldu.

39. dakikada kazanılan köşe vuruşunu kullanan Tello'nun ortasında kale önünden geçen topa hiçbir siyah-beyazlı futbolcu dokunamayınca meşin yuvarlak auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Halis Özkahya, Nihat Mızrak, Alper Ulusoy

Trabzonspor: Tolga, Tayfun, Song, Egemen, Hüseyin, Cale, Selçuk, Colman, Serkan, Umut, Gökhan

Beşiktaş: Rüştü, Serdar Kurtuluş, Sivok, Serdar Özkan, Tello, Aydın, Cisse, Uğur, Zapotocny, Delgado, Bobo

Sarı Kart: Dk. 37 Cale (Trabzonspor)

KAYNAK
    www.turkiyespor.net

HABER DETAYI
    www.turkiyespor.net/article/Futbol/Superlig/3793/

• site senin mi ?veya reklam yapman için para mı veriyorlar ?

yeter be.konu kirliliği yapıyorsun
  • Bizim için zor bir maçtı. 1 puan aldığımıza seviniyorum ben şahsen...
  • son yıllarda izlediğim en sıkıcı ts-bjk maçıydı ikinci yarı oyun biraz hareketlendi ama yinede keyif vermedi fazlaca. sevindirici yani gayet centilmence bi müsabaka oldu kanımca
  • Trabzonspor'u son zamanlarda hiç bu kadar hırslı ve atak bir futbolla görmemiştim ki hele karşısında uzun zamandır deviremediği BEŞİKTAŞ gibi bir takım varken çok iyi bir futbol oynadı tebrik ediyorum.
  • Beşiktaş gol yemeden bir maç bitirdi. Gelişme var.
  • Beşiktaşın da hakkını yiyemeyiz sonuca bakarak Beşiktaş kötü oynadı sayılmaz Trabzonspor her zamankinden iyi oynadı.

quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

Beşiktaş gol yemeden bir maç bitirdi. Gelişme var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok sıkıcı bi mactı ya şampiyonluga oynayan takımların bu kadar defansif oynamasına anlam veremiorum..
  • 3-2'lik maç serisi de böylelikle sona ermiş oldu
  • Holosko ve Yattara olsaydı eminim daha zevkli bir maç izleyebilirdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

Holosko ve Yattara olsaydı eminim daha zevkli bir maç izleyebilirdik.

Eğer bu maçta holosko oynasaydı tam onun maçı olurdu diyorum çünkü trabzon ikinci yarı çok saldırdı ve zaman zamanda açık verdi defansında
  • Filipe Holosko gibi hızlı bir forvetin yerini beşiktaş ın şuan ki kadrosunda alacak bir oyuncu göremiyorum ki beklenildiği gibi bu maç ta bunu gösterdi.
  • İstatistik Verelim:

• bu maçta anladıkki tsl ligilin en iyi defansa sahip takımlarından ikisi ts ve bjk.
    zapo ve sivok, song ve egemen gerçekten süper anlaşıyorlar.

ilk yarı maç ortada gibi görünse de bjk biraz daha önde gibiydi.
    ikinci yarı ise ts nin bariz üstünlüğü vardı.

maçta ilk 11 de olması gereken futbolcular dan holosko ve yattara oynasaydı maç daha farklı olurdu.
    hücum günün %80 nini yattarayla sağlayan ts yattara olmamasına rağmen bi çok pozisyon buldu yattara olsaydı büyük ihtimalle maçı kazanan takım ts olurdu.(holosko olmasına rağmen)

ts nin oyununa tribünlerin hiçbir katkısı olmadı.avni aker cehenemi tabiri resmen bitmiş.bjk nin azıcık taraftarı bile sesini duyurdu stadda.
    yani ts ha kendi evinde ha deplasmanda hiç farketmiyor artık.

son olarak iki takım içinde 1 puan iyi bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

bu maçta anladıkki tsl ligilin en iyi defansa sahip takımlarından ikisi ts ve bjk.

maçta ilk 11 de olması gereken futbolcular dan holosko ve yattara oynasaydı maç daha farklı olurdu.
    hücum günün %80 nini yattarayla sağlayan ts yattara olmamasına rağmen bi çok pozisyon buldu yattara olsaydı büyük ihtimalle maçı kazanan takım ts olurdu.(holosko olmasına rağmen)

ts nin oyununa tribünlerin hiçbir katkısı olmadı.avni aker cehenemi tabiri resmen bitmiş.bjk nin azıcık taraftarı bile sesini duyurdu stadda.

allahım ne sacma bir yorumdur bu sen bir mactami anliyorsun ligin en iyi defanslarini senin mantigina gore antalya-bjk macina gore bende derim bjk ligin en kotu defansına sahip ayrıca bjk bu trabzon macı haric cok kolay gol yedi onceki maclarda

• ya hayret.. maç izlemeden yorum yapmayın lütfen.antalya macında oynayan defansla bugün oynayan defans aynı değildi zaten canım benim..öpüyorum seni.. beşiktaşımın defansı çok iyi tsden de iyi bence bu sene.. beşiktaş zorlamadı rakibini.

quote:

Orjinalden alıntı: zyxelcenk

quote:

bu maçta anladıkki tsl ligilin en iyi defansa sahip takımlarından ikisi ts ve bjk.

allahım ne sacma bir yorumdur bu sen bir mactami anliyorsun ligin en iyi defanslarini senin mantigina gore antalya-bjk macina gore bende derim bjk ligin en kotu defansına sahip ayrıca bjk bu trabzon macı haric cok kolay gol yedi onceki maclarda

• Zapo'ya çok küfür ettiler geldi diye(öhö öhö ben de dahil), ama şimdi gördük ki adam en büyük başbelamız olan defans sorununu çözüyor. Yanlış mı düşünüyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zyxelcenk

quote:

arkadaşım ne saçmalaması ya
    antalya maçında zapo felan varmıydı?

ayrıca rakip daha güçlü olunca defansın da nasıl performans gösterdiğini daha iyi anlıyoruz.
    onun için iki takımın da defansı çok iyi dedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Selçuk

İstatistik Verelim:

Beşiktaş: İsabetli Şut : 0
  • quote:

Orjinalden alıntı: Selçuk

İstatistik Verelim:

artık bu tabloyu gördükten sonra bjkliler maç ortadaydı diyemezler.
    işte trabzonun bjk den daha iyi oynadığının resmi kanıtı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.