Şimdi Ara

Trabzonlu bordo bereli tırcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erzincan-Tunceli karayolunu kimlik kontrolü için kesen PKK'lılara bulunan Trabzonlu olduğu öğrenilen üç tır şöforu tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada 4 PKK'li hızla bölgeyi terketti. Vatandaşlardan ölen ya da yaralanan olmazken olay telsiz konuşmalarına yansıdı.
    PKK'lılar konuşmalarında "bordo bereliler etrafımızı kuşatmış vaziyettedir diğer birlikleri yardımımıza gönderin" çağrısı yaptıkları ortaya çıktı.Bölgeye gelen jandarma ekipleri tarafından karakola götürülen tır şöförleri ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahaha soysuzlar neye uğradığını şaşırmış.Şu rize ve trabzon akplilerin yoğun olduğu yerler ama bu özellikleri harbi takdir edilesi keşke beyinleri de böyle çalışsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Erzincan-Tunceli karayolunu kimlik kontrolü için kesen PKK'lılara bulunan Trabzonlu olduğu öğrenilen üç tır şöforu tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada 4 PKK'li hızla bölgeyi terketti. Vatandaşlardan ölen ya da yaralanan olmazken olay telsiz konuşmalarına yansıdı.
    PKK'lılar konuşmalarında "bordo bereliler etrafımızı kuşatmış vaziyettedir diğer birlikleri yardımımıza gönderin" çağrısı yaptıkları ortaya çıktı.Bölgeye gelen jandarma ekipleri tarafından karakola götürülen tır şöförleri ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak???

• Bari o kaçanlardan birkaçını indirebilselermiş. Gerçi bu da bir şeydir.

• Aklıma trabzon da 2 silahlı banka soygunu sırasında 38 müşteri silah çekti etkisiz hale getirdi geldi

Karadenizliler silahsız gezmiyor.

• fake haber bence her şeyi anladimda bordo bedeli nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Erzincan-Tunceli karayolunu kimlik kontrolü için kesen PKK'lılara bulunan Trabzonlu olduğu öğrenilen üç tır şöforu tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada 4 PKK'li hızla bölgeyi terketti. Vatandaşlardan ölen ya da yaralanan olmazken olay telsiz konuşmalarına yansıdı.

Kaynak???

Google "Trabzonlu tırcılar pkk" yaz 30 40 kaynak çıkar sana

http://m.uludagsozluk.com/k/yol-kesen-pkk-ya-trabzonlu-t%C4%B1rc%C4%B1lar%C4%B1n-ate%C5%9F-a%C3%A7mas%C4%B1/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tomalar Polisler Nerede?
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awolfinsky

Ahaha soysuzlar neye uğradığını şaşırmış.Şu rize ve trabzon akplilerin yoğun olduğu yerler ama bu özellikleri harbi takdir edilesi keşke beyinleri de böyle çalışsa.

Senin beynin çokmu çalışıyor? Az hamsi yiyinde kafaniz çalişsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Laz

quote:

Ahaha soysuzlar neye uğradığını şaşırmış.Şu rize ve trabzon akplilerin yoğun olduğu yerler ama bu özellikleri harbi takdir edilesi keşke beyinleri de böyle çalışsa.

Dedi akp li
  • awolfinsky kullanıcısına yanıt
    Gidecem mahkemeye vereceğim seni.. de işte 19 yaşında çocuksun. Büyüyünce anlarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Gidecem mahkemeye vereceğim seni.. de işte 19 yaşında çocuksun. Büyüyünce anlarsın..

Kimin çocuk olduğu belli babana da söyleyecekmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awolfinsky -- 23 Aralık 2015; 0:25:49 >
  • aramızda taşeron hendekçier var, muhattap almayın
    Yok. Gideceğim savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Sonrasında Facebook karadenizliler sayfalarında yazdığın bu mesajı sayfa linkiyle birlikte paylaşım kamu oluşturacağım. Sonrasında 100-200 şikâyet olacak felan. Uğraşıp durucaksın. İstiyorsan yapayım bunları. Ben çocuğum bunlara kalım kesiyor sadece..
  • quote:

Yok. Gideceğim savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Sonrasında Facebook karadenizliler sayfalarında yazdığın bu mesajı sayfa linkiyle birlikte paylaşım kamu oluşturacağım. Sonrasında 100-200 şikâyet olacak felan. Uğraşıp durucaksın. İstiyorsan yapayım bunları. Ben çocuğum bunlara kalım kesiyor sadece..

Maalesef ülkemizde adam akıllı bir yargı sistemi olmadığı için sizin gibiler adliyeleri işgal ediyor.Büyük ihtimal blöf yapıyorsun ama o riske giremiycem para kolay kazanılmıyor.Tüm karadenizlilerden özür diliyorum memnun oldun mu kardeş ?
    Karadenizli değilim. Senin yazdıkların Karadenizlilerin umurunda olacağını da zannetmiyorum. Bir ırka yönelik hakaretler, evet adliyeleri işgal ediyor. Ben bir hukukçuyum. Hukuk'a inanırım ve yaşamımın her alanına uygularım. Blöf felan yaptığım yok. Sadece 19 yaşında bir genç olmandan dolayı dediklerimi yapmayacağım. Dediğim gibi büyüyünce bu meselelerin vahametini anlayacaksın.. Bu arada kardeş felan da değiliz. Senin gibi kendini üstün zanneden bir ego ile kardeş felan değilim ben.. Hadi selametle..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Laz

quote:

Dedi akp li

dedi liseli genç

• quote:

Karadenizli değilim. Senin yazdıkların Karadenizlilerin umurunda olacağını da zannetmiyorum. Bir ırka yönelik hakaretler, evet adliyeleri işgal ediyor. Ben bir hukukçuyum. Hukuk'a inanırım ve yaşamımın her alanına uygularım. Blöf felan yaptığım yok. Sadece 19 yaşında bir genç olmandan dolayı dediklerimi yapmayacağım. Dediğim gibi büyüyünce bu meselelerin vahametini anlayacaksın.. Bu arada kardeş felan da değiliz. Senin gibi kendini üstün zanneden bir ego ile kardeş felan değilim ben.. Hadi selametle..

asdasdsadsad

Kardeş lafını gerçek zannedecek kadar çocuksun.Çocuklar soyut kavram ve mecazları anlayamazlar 19 yaşında diye küçümseyip dalga geçtiğin adamın zekası kadar bir zekaya sahip olmadığın sözlerinden belli oluyor.Bende çok meraklıydım senle kardeş olmaya bir akp li milliyetçi bir bireye ders veriyor şaka gibi tabi üstünüm senden milletimi,soyumu,sopumu biliyorum olmayanlar düşünsün

Neyse bu kadar cümle fazla bile sana iyicene oku tane tane sahip olduğun beyin kısa devre yapıyor sonra

• ben trabzonluyum sen nerelisin merak ettim ? madem o kadar açık açık laf ediyorsun memleketime söyle bir ?
  • Dahada ilginci bordo berelileri Trabzon'lu olan Kaşif Kozunoğlu kurdu.Bordo bereliler Trabzonspor'un bordo mavi renklerinden gelmektedir.Detay için

http://www.trabzonunsesi.com/neden-bordo-bereli-oldular-86994h.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.