Şimdi Ara

Trabzon'um :) <3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

quote:

Sende bununla övün Allahın hazımsız magandaları

Bebeye bak Trabzon başka memlekettir koçum sen bilmezsin..Hadi

Bebe diyen adam 1993 doğumlu 12 sene Fatih mahallesinde oturdum. Ben trabzona taşındığımda sen daha altında bezle geziyordun

genelde trabzon insanını ezik insanlar sevmez çünkü trabzon insanında her konuda bir mücadele,rekabet özelliği vardır. bak mesela ben erzurumluyum 6 yaşından beri trabzonda oturuyorum ve trabzon insanını derinlemesine tanımış bir insanımdır

• Helal olsun gerçekten muazzam bir başarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

quote:

quote:

Bebe diyen adam 1993 doğumlu 12 sene Fatih mahallesinde oturdum. Ben trabzona taşındığımda sen daha altında bezle geziyordun

genelde trabzon insanını ezik insanlar sevmez çünkü trabzon insanında her konuda bir mücadele,rekabet özelliği vardır. bak mesela ben erzurumluyum 6 yaşından beri trabzonda oturuyorum ve trabzon insanını derinlemesine tanımış bir insanımdır

eziklikle ne alakası var 94 den 2006 ya kadar Ayasofya, Kuran kursu Fatih mahallesinde yaşadım bir Trabzonlu kadar Trabzon insanını tanırım, senin mücadele dediğin 7 den 70e magandalık. Bunun en iyi senin anlaman lazım Trabzon halkı yabancıyı sevmez bunun zorluğunu çocukluğunda bile yaşamışsındır.

• Galatasaray fenerbahçe veya beşiktaş bunlar artık istanbul takımı olmaktan çıkmuş ulusal takım olmuşlar.

Trabzon hariç 80 ilde insanlar mutlu oluyorsa seviniyorsa sizene.
    Neden bu ' biz sevinmiyorsak kimse sevinmeyecek' anlayışı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

quote:

quote:

eziklikle ne alakası var 94 den 2006 ya kadar Ayasofya, Kuran kursu Fatih mahallesinde yaşadım bir Trabzonlu kadar Trabzon insanını tanırım, senin mücadele dediğin 7 den 70e magandalık. Bunun en iyi senin anlaman lazım Trabzon halkı yabancıyı sevmez bunun zorluğunu çocukluğunda bile yaşamışsındır.

sizin kafanızdaki magandalık terimini inan çok merak ediyorum mahalle başlarında 2-3 serseri yüzünden yedide yetmişe trabzon insanını nasıl maganda yaptın inan merak ediyorum. trabzon insanı asidir, inatçıdır,ketundur bu özellikleri yüzünden insanlara pek hoş gelmez bu özellikleri kötü niyetlerlen karıştırmamak lazım.
    ben çocukluğumda o dediğin sorunları çektim. yabancıları sevmeme sorunuylan yabancılara magandalık yapmak arasında çok büyük bir fark vardır. sen trabzon insanını tam olarak tanıyamamışsın. ha bide trabzon insanı genelde masallara kapalı bir insan tipidir kendi doğruları vardır. karşısındakinden zarar görmediği zaman hiçkimseye zararı dokunmaz

• Millet trabzonsporla ugrasirken bile 17de 16 yapip 82 puanla sampiyon oluyor sözde ne hikmetse istanbul takimlarinda bu daha düsük acaba nedendur :) eger trabzonu bilmek istiyorsan TRABZONda yasamalisin :) ama sunu da unutma hicbir insan trabzonlu gibi trabzonu iyi bilemez ve taniyamaz
  • Trabzon Türkiye'nin neresinde ?

Bir yönetici söylemişti hiç unutmam. Trabzon'a futbolcu getirmek çok zor çünki ortamını ve yaşantısını beğenmiyorlar bu nedenle İstanbul klüpleriyle baş edemeyiz demişti.

O kadar doğru ki sen adama 1 milyon tl verip köyde oynatamazsın o adam o paranın yarısına İstanbul'u seçer. Ki öyle de oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

trabzon kadar böbürlenen, trabzonluluğu bir şey sanan il yok. halbuki hiç bir esprisi yok. bugüne kadar trabzonlu kimi tanıdıysam gram sevemedim.

Daha doğrusu bu Karadeniz inatlıklarıyla ona buna karışıp dönüp de kendilerine bakmadıkları sürece sevilmemeye de devam edecek gibiler.

Ben şunu bilirim şunu söylerim. Trabzonspor özellikle Sadri Şener'in gelmesiyle büyük çöküşe geçmiştir. Yahu en önemlisi Şenol GÜNEŞ gibi adamı bir hiç uğruna kovup, 2 dakikada arkasından dedikosunu yapmış bir adam bu. Daha ne söz söylenebilir ki. Düşünsenize sizin Fatih Terim'e başkanın böyle bir şey yaptığına. Ayıp be ayıp. Lucescu'ya Türkiye'de nasıl bir ayıp edilmişse, Şenol Güneş'e de Sadri Şener ve Trabzonspor tarafından edilmiştir. Tolunay Kafkas kim? O mu kurtaracak TS'yi. Bir gidin işinize ya sayın Trabzonlular.

• Şampiyonluk kutlanmayan ilmiş.Görende hiç başka takım taraftarı yok da kutlamıyor zannedilecek ya da öteki rakip takım taraftarlarının çok saygılı olduğunu düşünecek.Alakası yok.Millet tırsıyor.Can güvenliğini tehlikede görüyor kutlamaya bile çıkmıyor,çıksa da başına neler geleceği belli,daha önceden örneklerini çok gördük.

Not:Bu dediklerim sadece Trabzonda değil,Eskişehir,Bursa,Ankarada ve İstanbulda bazı yerlerde yaşanıyor.Holiganizm adı altında insanların sevinmelerine bile engel olunuyor.

Öte yandan bu dediklerimden dolayı Trabzon kötü şehir filan değil.Aksine Karadeniz bölgesinde olan çoğu yer gibi güzel,hoş yer.
  • Saygı duyun arkadaşlar.. Bir şehir takımı olupta 4. büyük diye anılmak büyük marifet ister.
  • Magandayız, farklı fikirlere saygımız yok, trabzonda trabzonspor dışında takım tutanı tutar döveriz ( hemde trabzonlu olmasına bakmadan ) demiyorsun bir de bununla övünüyorsun. Garip bir mantık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Dün trabzonda yaşanan gerçek bir olay; iki evli çift dün bizi galatasaray taraftarı seviniyor sanıpda dayak yeriz diye kornaya basmadılar... Bu gerçek bir olaydir. Trabzon deyip geçmeyn. Trabzon imparatorluklarn çökertildği yerdir unutmayin

Kusura bakmada bu durumun övünülecek hiçbir tarafı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Dün trabzonda yaşanan gerçek bir olay; iki evli çift dün bizi galatasaray taraftarı seviniyor sanıpda dayak yeriz diye kornaya basmadılar... Bu gerçek bir olaydir. Trabzon deyip geçmeyn. Trabzon imparatorluklarn çökertildği yerdir unutmayin

Kusura bakmada bu durumun övünülecek hiçbir tarafı yok

Size göre yok belki ama bize göre var.

Neden var sorusuna ise; Trabzonda hersey trabzonspordur ve trabzonsporunda zamaninda namaglup olan takimlari avni akere gömmesi de trabzonun kalitesini göstermektedir. imparatorluklarin cökertildigi sözü de burdan gelmektedir.

Örnegin Liverpool,Barcelona,lyon,Lazio,Inter vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Beyler birileri halley cafeden videoları yükleyebilir mi :D gayet 250-300 kişi kutladık trabzonda

bence yayınlamayın geçenlerdeki olayı biliyorsunuz umarım Ts sayfalarında deşifre edilip peşinize adam takarlar ..ama siz bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Beyler birileri halley cafeden videoları yükleyebilir mi :D gayet 250-300 kişi kutladık trabzonda

bence yayınlamayın geçenlerdeki olayı biliyorsunuz umarım Ts sayfalarında deşifre edilip peşinize adam takarlar ..ama siz bilirsiniz

Taktılar zaten ama alıştık bea

• Arkadaş saçmalamaya ne kadar meraklı bir güruh var bu forumda.
    %97'si Trabzonsporlu olan bir şehirde o şehrin takımı şampiyon olamıyorsa şampiyonluk kutlanmıyor demektir.
    Bunun neresini çekipte başka anlamlar çıkartmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ki.
    Kutlanmıyor 30 yıldır bu şehirde şampiyonluk. Ötesini söyleyende %97'nin anlamını henüz çözememiştir.

Kutlanamıyor meselesine gelince, %97'sinin Trabzonspor'lu olduğu bir şehirde, her yıl şampiyonun belli olduğu gün yas tutulan bir şehirde başka takımın şampiyonluğu kutlanamaz. Bunu kutlanırsa şiddet uygulanmalıdıra çekmek istemiyorum ama Trabzon'a gitmeyen o şehrin Trabzonsporla olan bağını anlayamaz. Belki demoktratik değil belki etikte değil ama kusura bakmayın bu şehrin neredeyse tamamı yas tutarken sen caddelerde sokaklarda düğün yapamazsın.

Ha birde şehirde şampiyonluk kutlanmamasıyla övündüğümüzü düşünüp (artık ne kadar imkanları varsa) ona göre yorum yazanlar olmuş. Anlamadığınız nokta şu arkadaşlar, biz bu takım 30 yıldır şampiyon olamamasına rağmen takımına hala bu kadar bağlı demek istiyoruz. Ha bunu böyle açıklamak pek hoş değil ama bazen körlere yol göstermek gerekiyor.

• Trabzonlu kardeslerim bosuna trabzonlu olmayanlara trabzonun trabzonspor icin önemini tranbozunun guzelligini anlatmaa calismayin. ANLAMAZLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

• Aynen öyle Trabzon %97 ile Napoli ile birlikte 1. Sırada Trabzonspor yenildiyse sesini kes konuşma insanlar sinirli olur ertesi gün trafik sert ilerler ufak şeylerden kavga çıkar insanlar mutsuz olur ama bu takımı ne kadar yenilse de ölesiye severiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.