Şimdi Ara

Trabzon Dolmuş Fiyatları ve Üniversite öğrencisinin öğrenci sayılmaması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese ben Trabzon’da yaşayan öğrenci bir kardeşinizim erdoğduda oturuyorum şöyle bir sorunum var burada dolmuş fiyatlarında bir orantısızlık var,Akçaaat Trabzon arası 13 km dolmuş ücreti öğrenci için 2 , sivil için 2.5 .. Çatak-meydan veya fatih -meydan (isim olarak bilmeyebilirsiniz) arası 3 km ve siz bu dolmuşlara bindiğinizde yolun yarısında bile inseniz 2 tl vermek zorundasınız fiyatlar fix isterseniz 100 metre sonra inin yine 2 lira..Kızdığım bir başka sebepse şu yaşıma kadar lise öğrencisiydim dolmuşa bindiğimde dolmuşçular her türlü çirkefliği yapıyordu tam para alabilmek için (bu arada öğrenci için 1.5 tl oluyor Çatak-meydan arası),, haftasonları öğrenci tarifesi olmaz diyenlerden tut her türlü çirkefliği yapan var..Bu sene kendimi öğrenci olarak tanımlayamıyorum çünkü artık üniversiteliyim ve Trabzon dolmuşlarında üniversite öğrencisi öğrenciden sayılmıyor..öğrenci parası verdiğinizde dolmuşta arbede çıkması her an söz konusu ya da sen öğrenci değilsin paranın kalanını ver gibi sert ses tonuyla tacize de mahrum kalabilirsiniz çünkü size özür dileyip paranın kalanını vermeniz için fırsat tanımazlar.. Şimdi sorum sizlere şu Üniversite öğrencisi öğrenci değil midir? Sizin yaşadığınız yerde de durum böyle mi? Eğer öyle değilse bunu nereye şikayet edebiliriz ( değişeceğinden değil mâlum Uber olayı gibi burda da dolmuşçular terör estirebilir..)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı şekilde istanbulda da öğrenci tarifesi liseli isen geçiyor ne alaka ise.Minibüscüler de aynı taksiciler gibi eğitimden geçmesi lazım.
  • ULAN ABARTMA BEEE TRABZONLUYUM ARBEDE FELAN CIKMAZ KOTU GOSTERMEYI BIRAKIN SU SEHRI UMIVERSITE OGRENCISIYIM BENDE SORUN OLMUYO NEDENSE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hz.hehhehe kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu şehri neden kötülemeyeyim şehrin bir tek yaylası köyü var başka bir şeyi yok ben buranın yerlisiyim emin ol bu şehri benim kadar gezmemişsindir kaldı ki burda mesele şehri kötüleyip kötülememe değil bir rahatsızlığım var bunu dile getiriyorum sen 3 km ilk yol için dolmuşa 2 tl kaptırmayı önemsemiyorsan o senin bileceğin iş.. ben bu konuyu“öğrenci” nin tanımı nedir onu öğrenebilmek için açtım teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic06 -- 12 Mart 2018; 22:09:29 >
  • İzmirde de ünililer öğrenci sayılmıyor :(

Lisedeyken de büyük gösterdiğimden laf ediyorlardı, zaten dolmuşla işim az oluyor

Öğrenci kıyafeti şart diyorlardı , benim okulumun öğrenci kıyafeti yoktu serbest kıyafetti ne yapayım :)

Kentkart iett izmirim kart ... güzel öğrenciyiz mutluyuz

Bir tek gayrettepede etrodan inip metrobüse geçince tam bilet basmasını anlayamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Buralarda toplu taşıma olarak otobüs hep 2. planda hele hele benim kaldığım yerde otobüs yok gibi bişey el mahkum minibüsçülere yapabileceğimiz birşey yok keşke buralarda da öyle şeyler olsa...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.