Şimdi Ara

Trabzon'da burnunu kırıp sosyal medyadan paylaşan üniversite öğrencisine ceza yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatırlarsınız Trabzon'da üniversiteli kızlar işkence edip, burnunu diziyle kırdığı video vardı. İşte onun haberi. 8 ay 22 gün hapis verilmiş, o da ertelenmiş. Sorum şu; Bir suç işleyecek olsanız, ülkedeki kanunlar sizi caydırır mı? Haber linki :
    www.dha.com.tr
    Dayak görüntülerini kaydedip, paylaşan üniversiteli kızların cezası indirilip, ertelendi - Yurt
    https://www.dha.com.tr/yurt/dayak-goruntulerini-kaydedip-paylasan-universiteli-kizlarin-cezasi-indirilip-ertelendi/haber-1731196

Video 2017 yılından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Yol Erken Seçim -- 18 Ekim 2019; 19:13:17 >

• 8 yıl verilen ceza nasıl ertelenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

8 yıl verilen ceza nasıl ertelenir
    8 yıl değil 8 ay 22 gün. Aslında mahkeme 10 yıl vermiş ama Bölge Adliye Mahkemesi 8 ay 22 güne düşürmüş. Ben dövülen ve burnu kırılan kişinin fikrini merak ediyorum. Yapanın yanına kar kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Yol Erken Seçim -- 18 Ekim 2019; 19:6:46 >
  • dünyanın değil , ülkenin çivisi çıkmış.

ileride daha kötü olucak. her konuda.

bunları görmek için kahin olmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

8 yıl değil 8 ay 22 gün. Aslında mahkeme 10 yıl vermiş ama Bölge Adliye Mahkemesi 8 ay 22 güne düşürmüş. Ben dövülen ve burnu kırılan kişinin fikrini merak ediyorum. Yapanın yanına kar kaldı.

Alıntıları Göster
    8 yılı nasıl gördüysem

Bu arada bu suç cezasız kalmamalıydı. Bir insana fiziksel zarar veren veya gasp eden kişi böyle kurtulmamalı.

• Cezalar her konuda caydırıcı olmalı. Maalesef memlekette durum öyle değil.
  • Buna karar verenleri eve kapatıp eşek sudan gelinceye kadar dövseler şimdi ceza meza almayacak değil mi?
    O dayak yiyen kız diğerleriyle hâlâ aynı yerdeyse kendi adaletini uygularsa kimse şaşırmasın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

Alıntıları Göster
    Dövülen kişi ev basmaya bunların evine gitmemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • Neden şaşırıyorsunuz ki? akape adaleti bu, gayet normal. Ben açıkçası ceza alsa şaşırırdım. Açtım baktım çok normal bir durum...

Haberden de anlayacağınız gibi, herkes kendi adaletini kendisi sağlasın durumu ortada.
  • İlçe teşkilatından birisinin akrabasıdır. Bir telefonla bağlamışlardır nedir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Dövülen kişi ev basmaya bunların evine gitmemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Alıntıları Göster
    Evet, twitterde küfürleşip, kavga etmek için buluşmuşlar. Fakat eve davet edilmiş, zorla girmiyor sonuçta.
  • Üzülüyorum agir ceza verilmeliydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karşılık olarak gitsin burnunu kırsın emsal karar olarak bu kararı göstersin hukuk ülkesi olduğumuz için ceza almaz derdim ama muhtemelen parası olmadığından alır, biri kızı camdan atar delilleri karartır, biri kafasını keser firar eder başkası arabayla kadını ezer büyün gün tV'de takılır, yeşilçamdaki zengin p.çi Oktay vardı günümüzde bunlardan çok var ki o filmde bir yere kadar hukuksuzluk oluyordu.
  • Yapan erkek olsaydı en az 5 yıl hapis alırdı.

Pozitif ayrımcılığın bir başka örneği.

• ben sahsen adi suçlarda hirsizlik gasp tehdit santaj gibi suclarda kalmak sartiiyla deynek kirbac falaka tarzi cezalarin verilmesi taraftariyim

cunku yapanin yanina kar kaliyor nasil bir savci ki 10 yil isteyip mahkeme onadiktan sonra ceza 8 aya dusuruluyor 10 yil 8ay biri bana bunun izahatini versin

toplum vicdani derinden yaralanmistir neden mi

10 yil ceza verilmesinin sebebi olayin basin araciligiyla kamuoyuna yansimasidir eger yansimasaydi o kadar verilmicekti biraz unutulunca 2 3 yil sonra sekil A da goruldugu gibi SERBEST

yapanin yanina kar kalmismidir kalmistir Turk adli yargisi hukugu kisiye gore isleyen bir mekanizmadir adaletin terazisini bizzat hakim ler ve savcilar bozmustur

• Sıradan bir kavga ne var bunda?
    İki grup sosyal medya da Kavga ediyor.
    Birbirlerine adres veriyorlar (dövüşmek için).
    Karşı taraf bir kişi fazla gelip dövüyor. İnternette rezil etmek için de görüntü kaydı alıyorlar.
    Meslek lisesinin arka bahçesinde/sokağında ne burunlar ne kafalar kırıldı. Geirisni onlar düşünsün sicillerine işlendi bir kere

• Şimdi bu kızlar da ekip olup bunları dövseler ne olacak
    Nasılsa ceza almazlar...

• Çok iyi valla dayak da kar kaldı yanına.

• Boyleleri cogu zamanda masum gibi gozukmeye calisiyolar cidden komik oluyolar

• Burayı Hollanda falan sananlar var sanırsam ... Ne burunlar kırıldı, kırdık, ne şekillerde bıçaklandık, İstanbul'un yarısının sabıka kaydı almış yürümüş gitmiş... İki tane kezbanın saç çekip, tokatlaşması mı problem olacak. Herkes şu son 3-4 yılda sosyal medya sayesinde iyilik meleğine döndü, kar tanesi oldu

Sosyal medyaya yansıyınca insanlar "toplu izleme meditasyonu" yüzünden böyle tepkiler veriyorlar sanırsam. Yoksa bu dünyada neler neler oluyor da kimlerin yanına kar kalıyor.

Kesinlikle cezalandırılmalı, ona bir şey demiyorum, ama buna gelene kadar ohooooo !

Evde her akşam iki posta karısını döven adamın, sokakta darp edilen kızı kurtarması gibi sizlerin tepkileri de. Hangimiz düşmanına-kavgalısına bunu yapmak istemez ki, daha beterini bile...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.