Bildirim
TR Serveri Sezon 5'te İyice Çöp Olmuş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Haklısın ılk zamanlar herkes bilmiyordu az oynayan vardı ama zevklıydı reklamlar artan kullanıcı kapasitesi oyunu cozenler ozenenler falan filan oyunda acayip derecede oyuncu var aylık 67 m diyorlar ve bunların cogu yası kücük kardeslerımız hayırlısı olsun bakalım umarım dilegidin gibi olur bol sans . -
Abi tr'de support oynamayın.
Bırakın başkası oynasın supportu. -
Trde support ve jungle oynanmaz. -
Wolfteam eskiden guzeldi diyenler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana katılıyorum dostum çok haklısın ama sorun onların kötü oynaması değil gerçekten, tek sorun var herhangi bir bilir kişiden daha iyi bildiklerini sanıp cayır cayır küfretmesi yoksa 4 tane oyuna yeni başlamış biriyle bile birlikte oynasan her öldüğünde verdiğin ufak tefek stratejilerle takım ayakta tutulabilicek hale geliyo ama malesef anlamıyorlar -
Duo değilse support oynanmaz evet. Jungle ise latede bitmeyen bişey ile oynanabilir. mesela vi master yi fiddlesticks rengar gibi. Lee sin pantheon falan oyun başı çok etkili jungta ama lateye kalınca mecburen carrylere is düşüyor. Jungun hasarı is yapmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gündür trde oynuyorum acayip sevdim ya senin gibi aglayan adamları alldan da yardırıyonmu dogru soyle :DDD -
Herkes diamond çilincir olmuş hala yakınıyosunuz yav .Güzel oynayında çıkın işte hazıe puanlar akarken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X