Şimdi Ara

TR Serveri benim için bitmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli tr yi savundum daha yeni yeni ögreniyolar yavaş yavaş gelişiyo fln dedim ama son 5 oyundan sonra tr serveri oynanmaz oyun basında 25 e 1 alacagımız oyunu verdik 3 tane salak yüzünden adamlar 3 kişi baronu alıp baskın yediiler 2 kere ne yaparsam yapayım genede alamadık oyunu tf girdik renektonla vi yi kestiler paso lux cait nami canlar full corki vardı takımda adam daha nabıcanı bilmiyor direk ölüyor tf başında oyun başında corki 15 1 di cait karşıdaydı 5 10 du bu oyunu nasıl verdik aklım almıyor westte yeniden hesap açtım arkadaşlar varsa gelsinler 5 kişi oyun atarız tr oynanmaz tr pişmanlıktır

• Direk QQ konusu. Ligini de belirtseydin anlayabilirdik. Westte sanki herkes über oyuncu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun

Direk QQ konusu. Ligini de belirtseydin anlayabilirdik. Westte sanki herkes über oyuncu da.

lig gümüş Westtede oynadım tr kadar kötü değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK BrotherS -- 14 Aralık 2013; 15:48:13 >
  • DarK BrotherS kullanıcısına yanıt
    Tabi kardeşim geç oraya sen. Orda kaybeden taraf yok zaten. Herkes süper oyuncu.

Türkiye sunucusu kim ki zaten
  • quote:

Tabi kardeşim geç oraya sen. Orda kaybeden taraf yok zaten. Herkes süper oyuncu.

Ben westte hep yeniyoruz zaten diyorumya ben ne diyorum sen ne anlıyorsun
  • haberleri izlemedin mi ülke genelinde kar tatili var gayet normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok yaşa TR server
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

haberleri izlemedin mi ülke genelinde kar tatili var gayet normal

Bu gun cumartesi her sekilde ayni olucak zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rynsett

Çoq komiq miş qnq
  • Kesinlikle haklısın ben de açmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür edenler olduğu sürece tr serverı pişmanlıktır benim için.
  • Doğru tr de çok küfür ediyolar ks de ana bacı küfür ediyolar ölsünler bize küfür ediyolar bazı cok bilmis insanlar emir veriyor ana bacı küfür ediyor sonra
  • Aynen size katılıyorum hem westte küfür yok eger westte varsa 1 15 lvl arası hesaplarınız gelin atalım DC OxyGen ismim ekliyn oynarız
  • quote:

İsmet kim ki?
  • westin silveri tr ile aynı ne dersen de sadece küfür etmiyorlar
  • cuma öğlen 12den pazartesi gecesine kadar ranked oynamıyorum artık. geçen haftasonu 3 küme birden düştüm, dersimi aldım. haftasonları normal maçta az oynadığım şampiyonları deneyerek kendimi geliştiriyorum en azından. ilkokullu anaokullu veletlerin denk geleceğini bile bile oyuna giriyorsanız biraz da kabahat sizdedir.
  • GümüşShow
  • yılbası skınlerını de aldıktan sonra ne hero ne de skinlerle isim kalmıyacagı ıcın ben de dırek weste aktarıcam acc'umu
  • bırak ozaman oyunu,seni özleyen olmayacak eminim
  • Hayır , sadece biraz daha iyi oynayıp yükselmen lazım . İyi oyunlar için en az plat olmak lazım sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.