Herkese iyi akşamlar EU West te 30 lvl bir hesabım var bunu TR sunucusuna geçirmek istiyorum fakat istediği rp miktarı çok yüksek bununla ilgili başka bir yol varmıdır? yani promosyon kodu veya kampanya veya verebileceğiniz bir tüyo
Yada elindeki 30 lvl lik TR hesabını satmak isteyen varsa pm ile ulaşırsa sevinirim kusura bakmayın hesap alım satım yasak biliyorum fakat başlıktaki öncelikli niyetim kendi hesabımı TR sunucusuna geçirebilmek için yardım almak. ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler
sen sen ol sakın trye gelme bir sır var bilirmisin na da platin tr de gümüş :(
quote:
Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C
Sürekli 5 premade girecekseniz geç derim yoksa geçme
5mayisa kadar ucretsiz gecme hakki vardi.
quote:
Orijinalden alıntı: iyavuzoz
Sürekli 5 premade girecekseniz geç derim yoksa geçme
Alıntıları Göster
1 ay boyunca beleşti neden gelmedin
Şimdi sakin ol. Elindekileri bırak. Git bir bardak su iç. Geri gel ve bu konuyu sil. TR'ye falan da gelme. 3 tane ucuz skin için champ için gelinmez buraya.
NOT:TR!'deyim .
quote:
Orijinalden alıntı: GuardsmanBob
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
yani burda daha çok keyif alırım diye düşünüyorum. bütün arkadaşlarım tr ye geçti ücretsizde kararsız kaldım geçmediğim için pişman oldum zaten varmı bu konuda yardımcı olabilecek? sunucu geçişi için ticket yada kod falan aktarma yapılabiliyormu
quote:
Orijinalden alıntı: demir_pena
yani burda daha çok keyif alırım diye düşünüyorum. bütün arkadaşlarım tr ye geçti ücretsizde kararsız kaldım geçmediğim için pişman oldum zaten varmı bu konuda yardımcı olabilecek? sunucu geçişi için ticket yada kod falan aktarma yapılabiliyormu
Alıntıları Göster
Bronze 5'e düşersen işin cidden zor olur ama b1,s5 de falan o kadar flamer,afk falan yok abartıyorlar.Kötü oyuncu var mı evet var ama en azından flamer değiller.
quote:
Orijinalden alıntı: Hadi canım
Bronze 5'e düşersen işin cidden zor olur ama b1,s5 de falan o kadar flamer,afk falan yok abartıyorlar.Kötü oyuncu var mı evet var ama en azından flamer değiller.
Alıntıları Göster
Geç geç sen de geç.
quote:
Orijinalden alıntı: Hadi canım
Tövbe de kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: xJiggYx
Bu mesaj silindi.
şu bronz 5 ten bir kurtulsam kurban kesecem :D :(
quote:
Orijinalden alıntı: tamam sakinim
şu bronz 5 ten bir kurtulsam kurban kesecem :D :(
Alıntıları Göster
Abi Harbiden Aşırı derecede abartılıyor. Nordic'den geçtim orada Durum daha kötü. Ruslar Polonyalılar bildiğin ağzına kafa atıyordu Server'ın. TR Gelişiyor dediğim gibi
quote:
Orijinalden alıntı: demir_pena
ah o arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Whoracle1905
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Master Yi eyvallah ama nidaleeye laf atanı ben bu oyunda kaale bile almam hatta aynı takima denk geldiğimde ban yeme pahaasina quit atarım.
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
Abi Harbiden Aşırı derecede abartılıyor. Nordic'den geçtim orada Durum daha kötü. Ruslar Polonyalılar bildiğin ağzına kafa atıyordu Server'ın. TR Gelişiyor dediğim gibi
En azından orda jungle kavramı var burda ben junglerim diyince ana bacı sövüyolar.
Cehenneme mi gitmek istiyorsun yani ?
quote:
Orijinalden alıntı: arconene
Tam tersi olmasın ?
quote:
Orijinalden alıntı: The Vamp
quote:
Orijinalden alıntı: arconene