Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben herhalde başka bir telefon modeline baktım. anlamadım

peki bootloader ve modemi de yükleyeyim mi ve bir de mod var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erergin -- 15 Nisan 2016; 14:20:58 >
  • Romları indiremiyorum sürekli 502 bad gateway hatası alıyorum. Çözümü var mı?
    Birde şu anda s4 için en iyi stock rom Irak için olan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SkyKiller- -- 15 Nisan 2016; 19:51:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SkyKiller-

Romları indiremiyorum sürekli 502 bad gateway hatası alıyorum. Çözümü var mı?
    Birde şu anda s4 için en iyi stock rom Irak için olan mı?

Genelde Rusya'nın Stock ROM'ları başarılı diye biliyorum. Şu anda Rusya ROM tabanlı bir Custom ROM kullanıyorum. Stock ROM kullanmadığım için bir şey diyemem. Yine de Rusya'nın en son çıkan ROM dosyasını indir.
  • erergin E kullanıcısına yanıt
    Yok mevcut romda var hepsi. Touchwizdeki kararma problemi canını sıkıyorsa MOD altındaki launcheri yükleyebilirsin. Ama rozetler gider bu sefer :)
  • Arkadaşlar S3 Hyper Rom unique v4 kullanıyorum. Kamera başarısız hatası veriyor. Çözümü bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat kardeşim zamanım olmadığından dolayı işin içinden çıkamıyorum

öğrenci kuzenimin telefonu var silinen dosyaları kurtarmak için root atalım dedik

ama roottada problem çıktı.şimdi rootu kaldırayım dedim oda olmadı

sıfırdan rom yüklemem lazım

telefon SM-N9005 konu başındaki romu indirip odinle yüklesem çalışırmı ?

android 5 N9005XXUGBOA1 yüklü şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇöÇan -- 18 Nisan 2016; 23:54:57 >
  • ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    Evet, sıkıntı kalkar romu yükledikten sonra wipe'ları da yaparsınız.

Bekleyin güncelleyeyim Romu.

Edit : Rom zaten güncelmiş kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Nisan 2016; 0:00:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Evet, sıkıntı kalkar romu yükledikten sonra wipe'ları da yaparsınız.

Bekleyin güncelleyeyim Romu.

Edit : Rom zaten güncelmiş kurabilirsiniz.

Tamam kardeşim

Kurulum esnasında sıkıntı yaşayan çokmuş , herhangi bir sorunda pit dosyalarını bulabilirmiyiz acaba

bu arada alternatif linkten 4.indirişim yarıya gelmeden kesiliyor. download manager lisanslıda bulamıyorum

çok yorucu işler öldüm, 2 gündür oku oku bir hal oldum.imdadımıza yetiştin kardeşim

yardım için teşekkür ederim..
    İlk sayfada SamFirm programı var dostum gözden kaçırdın sanırım, son hızda kesilmeden indirebilirsin romunu, bilgileri 9005 kısmından bakıp gir.
  • quote:

İlk sayfada SamFirm programı var dostum gözden kaçırdın sanırım, son hızda kesilmeden indirebilirsin romunu, bilgileri 9005 kısmından bakıp gir.

Gözden kaçırmadımda hocam indirip kurdum anlamadım csc kodunu bilmiyorum , bulamadım.sormakta istemedim

halada romu yarıda kesiliyor.indiremedim uğraşıyorum çıldırmak üzereyim
    Kardeşim SamFirm programı ile indireceksin.

Model : SM-N9005
    Region : MID
    Auto, Check CRC32, Decrypt bölmeleri seçili olacak Check diyeceksin ve Download.

İşte bu kadar basit.
  • quote:

Kardeşim SamFirm programı ile indireceksin.

Model : SM-N9005
    Region : MID
    Auto, Check CRC32, Decrypt bölmeleri seçili olacak Check diyeceksin ve Download.

İşte bu kadar basit.

Hocam kiesten baktım csc kodu MID yerine XHA gözüküyor o şekilde aradım bulamadım

csc kodunu internetteki yazılanlara göre araştırmıştım, şimdi sizin yazdığınız gibi baktım buldu.inşaAllah doğrudur

teşekkür ederim çok gani gani dua ediyorum
    Birebir olması gerekmiyor ki :) yeter ki çalışan bir tane indir kurulacaktır.

Bende sana güncelini attım işte.
  • quote:

Birebir olması gerekmiyor ki :) yeter ki çalışan bir tane indir kurulacaktır.

Bende sana güncelini attım işte.

Teşekkür ederim kardeşim vallayi çatır çatır indiriyor

Sen olmasan biz ne yapardık ?
  • Şöyle birşey oldu telefona wipe uyguladım , daha sonra romu yüklemeden bi telefonu açıp deneyeyim dedim

telefon fabrika ayarlarına döndü rootla alakalı işlerdende kurtuldum.rom yüklemeye falan gerek kalmadı
  • Samsung galaxy s3 te blekota note 4 rom yükledikten sonra *#06# yapınca imei çıkmıyor ama ayarlardan girince imei gözüküyor bunun bir çözümü var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teratom01 T kullanıcısına yanıt
    Sonuçta gözüküyorsa sıkıntı yok, kodlar çalışmayabiliyor bazen böyle custom romlarda.
  • quote:

Sonuçta gözüküyorsa sıkıntı yok, kodlar çalışmayabiliyor bazen böyle custom romlarda.

Kardeşim şöyle birşey oldu senin wipe uygulamasını yapıp telefonu açıp bakayım dedim herşey düzeldi root olayı kalktı

şu an gerek kalmadı rom atmaya ama son güncellemeyi kies üzerinden kuruyorum, sıkıntı olurmu daha sonra rom atmak istesem ?

son sürümün üzerine son çıkan rom atılırmı bilmiyorum.
    Yok kardeşim 9005'e olan Romların hepsini kurabilirsin, ha sen bana gene sor kurmadan önce operatör romu olur, türkçe dil olmaz falan boşa indirmiş olma.
  • quote:

Yok kardeşim 9005'e olan Romların hepsini kurabilirsin, ha sen bana gene sor kurmadan önce operatör romu olur, türkçe dil olmaz falan boşa indirmiş olma.

eyvallah kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.