Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen kardesler dogru cozduk sagolun sımdıden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

Bu arada Murat hocam nerelerde bugün uğramadı foruma
    @bjk__murat

iftardan sonra uyuya kalmışım.

bu arada hala extreme' den memnunum hızlı hızlı açılıyor herşey.

Tek sıkıntı deklanşör sesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu deklanşör sesi hiçmi çıkmıyo yoksa hata felanmı verıyor telefonda aha şimdi girişiyorum efextreama :D sahuruda yaptık hayırlısıyla sabaha bıtırırm ınce ayarlarıyla patlamassa cıhaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed61

arkadaşlar bu deklanşör sesi hiçmi çıkmıyo yoksa hata felanmı verıyor telefonda aha şimdi girişiyorum efextreama :D sahuruda yaptık hayırlısıyla sabaha bıtırırm ınce ayarlarıyla patlamassa cıhaz :D

hadi hayırlısı

yenimi kuruyorsun.
  • hocam deklanşör sesini kullanmam kapalı olsun diyorsan malesef rom hatası ayarlardan kapanmıyor.
    ama ben hiç kullanmam sessiz olsun dersen system/media/audio/ui yolunu izleyerek oradaki Shutter.ogg dosyasının adını Shutter.ogg.bak yaparsan bir daha ses falan çıkmaz Tekrar sesini açmak istersen aynı yolu izleyerek sonundaki .bak uzantısını silerek açabilirsin.

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 7 Temmuz 2014; 3:50:10 >
  • serdar431431 kullanıcısına yanıt
    yok hocam 52 ile bir fark yok hiz olarak bosa denemenize gerek yok 52 de güzel. arayuzden daha cok stabilite önemli benim için gorsel olarak stock touchwiz zaten.xda tema bölümündende s5 tema yukledim. gayet stabil sismeyen bir rom. çoğu zaman 150 200 saat hic kapatmadan kullaniyorum yine de bir kasma olmuyor.bosa romunuzu degistirmeyin. efextreme sıkıntı cikarirsa oyle tavsiye ederim.

• @bjk__murat aynen hocam yedeklerı alıyorum suan baslcam bırazdan :)
    @serdar431431 teşekkürler hocam çokta dikkat etiiğim bi ses değil :) aslında bi girim şu bakim ya :D
  • philztouch ile olmayınca cmw ile efextreme yüklemeye çalıştım. telefon rootsuz felandı aynı işlemleri yaptım. samsung açılıştan ekranından öteye gidemiyorum sorun nedendir? nasıl düzelir?
    stock roma geri dönüp tekrar deneyecegim inşallah sorun olmaz ya :\

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcakir

yok hocam 52 ile bir fark yok hiz olarak bosa denemenize gerek yok 52 de güzel. arayuzden daha cok stabilite önemli benim için gorsel olarak stock touchwiz zaten.xda tema bölümündende s5 tema yukledim. gayet stabil sismeyen bir rom. çoğu zaman 150 200 saat hic kapatmadan kullaniyorum yine de bir kasma olmuyor.bosa romunuzu degistirmeyin. efextreme sıkıntı cikarirsa oyle tavsiye ederim.

yok hocam değiştirmicem bi an şeytan dürttü ama ellemicem ne zaman efextreme den sıkılırsam yada hata falan verirse o zaman denerim teşekkürler bilgiler için

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

Merhaba ben telefonu aksam sarja taktım. Sabah kalktıgımda telefon, galaxy s3 yazısında takılı kalmıstı. Sonra pili çıkarıp taktıgımda aynı yerde takılı kalıyodu. Bende I9300XXUGMK6_I9300OJVGML1_TUR odinden bu dosyayi yuklemeye calisiyorum, kısa zamanda successful diyo, ama yukarda hic yesil felan yanmıyo. Telde reset atmıyo downloading de normal sekilde bekliyo :/

Download modda Product Name kısmı boş ise cihazının anakart gitmiş. Eğer Product Name kısmında modeli yazıyorsa ve hala çözemediysen yardımcı olabilirim.

Aynen orasi bos duruyo:/ Tek çözüm servise vermek ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

arkadaşlar bu deklanşör sesi hiçmi çıkmıyo yoksa hata felanmı verıyor telefonda aha şimdi girişiyorum efextreama :D sahuruda yaptık hayırlısıyla sabaha bıtırırm ınce ayarlarıyla patlamassa cıhaz :D

hadi hayırlısı

yenimi kuruyorsun.

hocam failed hatası verdi E:signature verification failed nedir bu umarım bi yanlış yapmadık heralde şuan yüklüyor yavaş yavaş ama tek verdiği hata bu
  • quote:

hocam failed hatası verdi E:signature verification failed nedir bu umarım bi yanlış yapmadık heralde şuan yüklüyor yavaş yavaş ama tek verdiği hata bu

cwm den oluyor o kuruyorsa sıkıntı yok
  • arkadaşlar valla rom çok iyi gibi duruyor çok seri çalışıyor beğendim ama bu klavye tipi çok kötüymüş ya sağ tarafa yatık duruyo bunu düzeltme şansımız varm acaba?
  • quote:

arkadaşlar valla rom çok iyi gibi duruyor çok seri çalışıyor beğendim ama bu klavye tipi çok kötüymüş ya sağ tarafa yatık duruyo bunu düzeltme şansımız varm acaba?

haha evet klavye yamuk :) önceki sayfalarda klavye paylaşmıştım

şimdi buldum s5 klavyesi

mobilden girince link olarak bilemedim :) kopyala yapıştır yapıver sana zahmet cwmden yükleyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 7 Temmuz 2014; 4:46:09 >

• @serdar431431 aynen çok kötür olmuş tek eksiği o gibi ok beğendim romu vallahi özellikler klavyenın ustundekı sayılar :D kolaylık olmuş vallahi ama benımde ram sıkıntım var nasıl yapcaz bu rami stock da gayt ıyıydı 630 u gecmıyo ne kadar kasarsam kasım 470 500 arası kafasına gore takılıyodu bunda ıse belleği sildimde 580 e dusuyor daha asagı ınmıyor varmı bı ınce ayrıntısı bununda zaten murat hocamında dediği programlar yok romun içinde bende sildim bi ka bişey ama??biliyorum eski saylarda ram muhabbetı yapıldı ama sanki fazla bi bilgi yok gibi ?
  • quote:

@serdar431431 aynen çok kötür olmuş tek eksiği o gibi ok beğendim romu vallahi özellikler klavyenın ustundekı sayılar :D kolaylık olmuş vallahi ama benımde ram sıkıntım var nasıl yapcaz bu rami stock da gayt ıyıydı 630 u gecmıyo ne kadar kasarsam kasım 470 500 arası kafasına gore takılıyodu bunda ıse belleği sildimde 580 e dusuyor daha asagı ınmıyor varmı bı ınce ayrıntısı bununda zaten murat hocamında dediği programlar yok romun içinde bende sildim bi ka bişey ama??biliyorum eski saylarda ram muhabbetı yapıldı ama sanki fazla bi bilgi yok gibi ?

klavyeyi bir üst yorumda ekledim s5 klavyesi aynısı. ram olayına gelince ya stock kernel yükleyeceksin yada boeffla config girip zram açık yapacaksın ram kullanımı biraz rahatlayacaktır

• quote:

@serdar431431 aynen çok kötür olmuş tek eksiği o gibi ok beğendim romu vallahi özellikler klavyenın ustundekı sayılar :D kolaylık olmuş vallahi ama benımde ram sıkıntım var nasıl yapcaz bu rami stock da gayt ıyıydı 630 u gecmıyo ne kadar kasarsam kasım 470 500 arası kafasına gore takılıyodu bunda ıse belleği sildimde 580 e dusuyor daha asagı ınmıyor varmı bı ınce ayrıntısı bununda zaten murat hocamında dediği programlar yok romun içinde bende sildim bi ka bişey ama??biliyorum eski saylarda ram muhabbetı yapıldı ama sanki fazla bi bilgi yok gibi ?

gereksiz uygulamaları sil.
  • @serdar431431 hocam yılan yılann vallahi çok teşekkür ederim telefonu bi tık daha sevmeye başladım ama şu ramide halletsek varyaa :) nolurdu 1,5 gb ram olaydı
  • arkadaşlar aklıma birşey takıldı bu yeni çıkan galaxy s3 neo i9301 modelinin yazılımı normal i9300 lere uyum sağlarmı? normalde donanımı birebir aynı cihaz bunlar türkiye için i9301Q modelinin kitkat yazılımı çıkmış sammobile de

SamMobile
    Download Samsung GALAXY S Ⅲ Neo GT-I9301Q TUR Turkey I9301QXXUANF3 firmware
    http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=31958

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 7 Temmuz 2014; 5:10:24 >

• bu arada hepinize teşşekkür ediyorum beğendim gerçekten romu zramı açtım bu arada serdar hocam...
    bişey daha diceğim benım telefonda kamerada denklasör sesi ve odaklama sesi çıkıyor nedense hatayla karsılasmadım tıkır tıkır da çekiyor :) hadı hepinize iyi sabahlarr
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.