Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8772. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 87708771877287738774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşşekür ederim. inşallah bi daha düşer de alırsınız. tr de 600tl. 205tl ye mal ettim.
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    bizimki salıdan beri gümrükte bekliyor hocam. evrak felan herşey tamam. eski kabusları tekrar görmeye hazır olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilanRapajic

kalitesi nasıl beğendiniz mi? Kablını bol mu dar mı? Ben de bekliyorum aynı ayakkabıdan, yakında gelir.

bende 25 inde 45.5 numara sipariş vermiştim(ayağım 27cm ama kinetix ayakkabılarda 29cm idi).hala gümrükte sanırım.Veri Girişi Yapıldı; Varış Bekleniyor diyor pts de.
  • amazon.de den 72,18 yuraya aldığım corsair 400c kasa ingiltereden temin edildiğinden fatura 104,74 siterlin olarak kesilmiş dolayısıyla gümrüğe takılmış. dün yetki belgesini doldurup gönderdim. gümrükten çekme işleminin ne kadar sürdüğü konusunda bilginiz var mı?

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • kavuraki kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle yardımınız için teşekkürler. Siparişlerim kısmına girdiğimde kargo hızlı kargo olmuş ancak kargo için ücret iadesi yapılmamış gözüküyor yani hala 10 dolar kargo ücreti gözüküyor, yine de geri yatar mı acaba ? Bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Kahve makinesi artı mikrodalga fırın.

Amazon fiyatı= 85 Euro/310 Tl
    TR fiyatı= 800 TL. Muazzam...
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Hayırlı olsun kahve makinesinin aynısı bana dün geldi. Ben bir de yanına Severin marka süt köpürtücü ısmarladım, artık onu bekliyorum.

• Amazon.de 60 euroluk alisverisimden tam 220tl cekmesi gerekirken 281tl para çekti aradim konustum konusan kadinin dogru durust bilgisi yok banka kaynakli.olabilir dedi kir farki 0.2 kurus oluyo 1 euroda dedi hesaplioz 12 tl ediyo eee dedim 60tl fazla cekildi haklisiniz dedi bekletti birilerine bisey sordu yok gene cevap veremiyo siparisi iptal edecektim vazgectim logitech z533 sozde 41 eurodan aldiydim yanindada baska bi siparisim vardi yalan oldu indirim. Sizce urunler geldikten sonra iptal mi etsem?? Naapsam yada şemsiye.misali kabul mu edecez 60tl 16 eu yapar vay arkadas yaa siz siz olun 3-5 az kesilcek diye sepette chehck out kisminda kur cevirirsi yapin yapmayin diyo ya anasayfada yapin abi suprizle karsilasirsiniz. Benden uyarmasi basima boyle bisey geldi amazondaki 3.90.kuru kabul edin yoksa 4.7den cekim yapabilirler.hicde yardimci olmadilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Kahve makinesi artı mikrodalga fırın.

Amazon fiyatı= 85 Euro/310 Tl
    TR fiyatı= 800 TL. Muazzam...
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Hayırlı olsun kahve makinesinin aynısı bana dün geldi. Ben bir de yanına Severin marka süt köpürtücü ısmarladım, artık onu bekliyorum.

Süt köpürtme için tchibo gayret uygundu aslında,140t civarına satıyor severin ile aynı makineyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: klapacius2

https://www.amazon.de/Asus-GeForce-GTX1060-6G-Speicher-Displayport/dp/B01I1D1XXA/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1480677744&sr=1-2&keywords=1060
    https://www.amazon.com/GeForce-STRIX-Ready-Graphic-STRIX-GTX1060-O6G-GAMING/dp/B01IPVSN1S/ref=sr_1_13?s=pc&ie=UTF8&qid=1480677573&sr=1-13&keywords=1060

iki ürün arasında fark varmıdır fark yoksa .de den almak daha mantıklı gibi

Farkında olmadan fırsatı atmışsın çok bekleyeni vardı, 305'ten kaçırdılar şimdi artık kaçırmasın kimse kolay kolay gelmiyor. (verginin bir kısmı gelse çok tatlı olur)

Asus ROG Strix GeForce GTX1060 / 6G 6GB GDDR5 Memory, HDMI, PCIe 3.0 DVI / DisplayPort
    306.40€ BESTSELLERhttps://www.amazon.de/Asus-GeForce-GTX1060-6G-Speicher-Displayport/dp/B01I1D1XXA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Aralık 2016; 14:32:12 >

• 75€ sınırını geçen bir ürünüm ARAMEX'le geliyor. Kargoya verileli 4 gün oldu ama sorguladığımda sonuç alamıyorum.

Gümrk işlemleri için UPS gibi yetki belgesi isterler mi?
  • MilanRapajic M kullanıcısına yanıt
    BF nerdeyse bitti, sırada yılbaşı fırsatları var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Sennheiser PC350 kulaklığım geldi ama kutusu yok direk buna koymuşlar, şaşırdım.
    Aynı kulaklıktan gelen oldu mu?

Ne zaman sipariş etmiştiniz? Ben çarşamba günü sipariş ettim cuma günü kargoya verildi hala i-parcelde beklemede şu an. Herhalde bugün Türkiye'ye yollanır. Ben de geldiği zaman size geri dönüşü yaparım açıkçası böyle olmasını istemem ben ürünlerin kutularını önemsiyorum ve malumunuz pc350nin hoş bir taşıma çantası tarzı bir şeyi de var o içinden çıkıyor mu?

• adata m.2 ssd'lerin ücreti karttan hala çekilmedi ve euro artmaya devam ediyor kartta açık provizyonda bekliyor. tehlikenin farkında mısınız :)
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun valla aldığım gibi aklıma geldiniz çok sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    "Kargocuların yüzünden yeni fırsatları kaçırıyoruz. Sizin kargonuzdan bizene arkadaş. İnsan olan 1 kerede anlar. O kadar kişi rahatsızlığını dile getirdi."

Bu mesaja bakarak anlaşımıyor ironi olduğu, önceki mesajlarınız evet ironi imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_ragon -- 2 Aralık 2016; 15:4:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre6128

amazon.de den 72,18 yuraya aldığım corsair 400c kasa ingiltereden temin edildiğinden fatura 104,74 siterlin olarak kesilmiş dolayısıyla gümrüğe takılmış. dün yetki belgesini doldurup gönderdim. gümrükten çekme işleminin ne kadar sürdüğü konusunda bilginiz var mı?

gönderide problem kalmamış ama gümrük memuru yoğunluktan bazen 1-2 gün son onayı geç verebiliyor. ptesi salı çıkar bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    arada böyle karşılaştırma yapıyorum .de .com arasındaki ekran kartlarını içeriklerini tam bilmediğim için soruyum dedim
  • ElPoderoso kullanıcısına yanıt
    hacı senin sistemi gördükce 5 dk saygı duruşunda duruyorum hep okuyasım geliyor bu ne yahu böyle ateş ediyo resmen
  • 
Sayfa: önceki 87708771877287738774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.