Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 87618762876387648765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esondere

Fark var ama 400 dolara değmez değil mi ?

Fark var ama 70-80 dolardan fazlasına deymez. Türkiye'de olsa bile Maksimum 250 tl fark verilir. Verdiğin laptoplar arasında Asus fiyat/performans olarak açık ara önde. MSI kötüdür demiyorum da bu paraya asusun bu modeli varken çılgınlık olur...
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Asusta karar verdim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dişipiylekuyuyainenadam kullanıcısına yanıt
    boyuttsn girseydi benim aldığım guitar heronun girmesi lazımdı. ufak paket gümrüge takıldı benim de. fiyat nedeni ile takılıyor muhtemelen. ufak paket 70 euro tutuyordu. eger amazon farklı bir fiyat girmediyse.
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    satıcı amazon değil ama..ürün sorunsuz geldi mi?
  • dronebey kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam. Sadece sakal traşı içi mi kullanılıyor?
  • arkadaşlar böyle bir mail aldım siparişler iptal edildi filan diyor yardım edebilirmisiniz tam anlamadım

Guten Tag,

um Ihre Bestellung weiter bearbeiten zu können, benötigen wir Ihre Unterstützung beim Abgleich Ihrer Zahlungsdaten. Der Zugang zu Ihrem Kundenkonto ist während dieser Prüfung vorübergehend nicht möglich. Bitte eröffnen Sie bis zum Abschluss der Überprüfung kein neues Kundenkonto.

Ihre Bestellung wird 3 Tage für den Datenabgleich aufrechterhalten. Nach Ablauf dieser Frist wird Ihre aktuelle Bestellung automatisch storniert.

Bitte lassen Sie uns eine aktuelle Kreditkartenabrechnung zukommen, aus der Folgendes hervorgeht:

- der Karteninhaber
    - die Kreditkartennummer
    - die gespeicherte Rechnungsadresse

Geben Sie bitte Ihre Bestellnummer und Ihre E-Mail-Adresse an, um die Bearbeitung innerhalb von 24 Stunden zu gewährleisten.

Unsere Faxnummer finden Sie auf der Hilfeseite von Amazon.de:

ayrıca hesap kitlendi diyor ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimemir -- 2 Aralık 2016; 10:28:53 >

• https://www.amazon.com/dp/B01KWGSEJU

Fiyatı 200 dolar, alev almış ateş ediyor gibime geldi.

Eksende en ucuz olarak fiyatı 1100 lira..
  • the_ragon kullanıcısına yanıt
    Ve aleyküm selam yasin hocam :)

• donanimemir kullanıcısına yanıt
    Hesabın kilitlemiş, belirtilen Fax numarasına, kart ekstresi göndereceksin, kağıdın bir köşesine mail adresini yaz daha hızlı işlem yapılır.

• PVH kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Kutu içerisinde 3 tane farklı boyutlarda başlıklar var saç traşı içinde kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: majestece

https://www.amazon.de/Skywards-Herren-Stopfbar-Daunenjacke-Daunenmantel/dp/B015ZLAOHM/ref=gbph_tit_s-4_c655_a94cbaef?smid=A2BTVRP0PQDNPN&pf_rd_p=21adc800-a8c2-497c-91a2-65005b7cc655&pf_rd_s=slot-4&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=HHET81TQ1B14D3H1HJ3P&th=1&psc=1

32.79€ ördek tüyü mont :)

https://www.amazon.de/Skywards-Herren-Stopfbar-Daunenjacke-Daunenmantel/dp/B015ZLAM7Y/ref=gbph_tit_s-4_c655_096d7090?smid=A2BTVRP0PQDNPN&pf_rd_p=21adc800-a8c2-497c-91a2-65005b7cc655&pf_rd_s=slot-4&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=EXYNAJF9AH07GR2AZ458&th=1&psc=1

Yeniden indirime girmiş. Dün geldi ürün ben M beden almıştım, 64kg 178boy için , L alsaymışım daha iyiymiş ama M de giyilmez değil. Bir fikir verebilir sanırım bu. Ürün jack wolfskin columbia gibi değil elbette, çok hafif ama içindeki tüyü koklatmışlar gibi geldi :) bugün ankara çok soğuktu cesaret edip giyemedim, yani bu beni sıcak tutar görüntüsü vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dronebey

Teşekkür ederim hocam. Kutu içerisinde 3 tane farklı boyutlarda başlıklar var saç traşı içinde kullanılabilir.

Vücut için sıfır alabilen kaliteli bir traş makinesi yok mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu bir kullanıcı adı

Hesabın kilitlemiş, belirtilen Fax numarasına, kart ekstresi göndereceksin, kağıdın bir köşesine mail adresini yaz daha hızlı işlem yapılır.

kart ekstresindeki adres farklı yalnız sorun olurmu peki

• Arkadaşlar almanyaya ürün iadesi yapacağım kaydı oluşturdum, aras kargo ile göndersem sıkıntı olur mu?
  • Amazon.de tüm siparişlerini iptal ettirdim yolda olanları da geri göndereceğim. Elime gelmeyen ürünü yeniden göndereceklerdi ve hızlı kargo talep ettim 20gündür beklediğimi belirttim, yok hızlı gelirse gümrükte takilirmis yok bilmem neymiş ömrümde bu kadar saçma bir sistem görmedim hepsiburadaya kurban olsunlar. Standart kargo ile gönderiyorlar 20 gün sonu gelmeyen ve almanya da takılmış ürüne. Gel de kızma valla iyice sinirlerim bozuldu

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Evet diş macununda geçmeme riski var. Benim geçen sene aynı markanın hem diş macununu hem de beyazlatma seti geçmişti. Tamamen şans işi gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xslair -- 2 Aralık 2016; 10:50:34 >
  • Ps4 29 Kasımdan beri gümrükte telefon açtım bugün gümrükten çıkması bekleiyor çıkarsa pazartesi gelir diyo :) amazona göre dün bana teslim edilmesi gerekiyordu, böyle işin ben....
  • Bu amazon.de de Çakal çıktıya arkadaş :-)

amazon.com benzemiyor.

22 Kasımda ürün siparişi verdim, 23 Kasımda gönderildi diye iparcel nosu gönderildi.

23 Kasımdan beri Kargo firması sayfasında

Waiting For Package To Arrive At Facility
    Wed. 23 Nov
    18:12 PM
    Package details received electronically from Seller

yazdı durdu. Yani Amazon.de daha ürünü bile kargolamamış.

1 Aralık Sana gelecek diye diye bir hal oldular, bizde bekleyelim dedik. 1 Aralık gelmeyince, ben daha birşey söylemeden , şikayet dahi etmeden 2 Aralık sabahı parayı şak diye iade etmişler.

Birde Blackfriday kupon felan derken harika fiyata almıştım, Hesapta 8 EUR da 40 EUR luk Geschenkgutschein dan dolayı kupon vardı.

8 EUR da yakmışlar. 2 farklı kişi ile chat ile yazıştım , her ikiside 8 eur kuponu tekrar yüklemeyiz diye.

Abi bunlar bildiğin çirkef çıktı.

Sabah sabah sinirlendim.

Çok güzel fiyatlara aldığım ürünleri artık en az 1 yıl aynı fiyata alamayacağıma mı yoksa giden 8 EUR kupona mı yanarsın.

Birde Adamlar Paketi gönderdik diye yalan söylüyorlar.

Amazon.de bildiğin bizim hepsiburada olmuş.

• 
Sayfa: önceki 87618762876387648765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.