Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8762. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 87608761876287638764
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox one s gamepad bluettoth'lu beyaz vergi düşünce 32,71€

https://www.amazon.it/dp/B01GVN10VM/ref=twister_B014WITNXK?_encoding=UTF8&th=1

dökme mekanizmalı olmayan termos 25$

https://www.amazon.com/gp/product/B00YPISRR6?psc=1

• quote:

Orijinalden alıntı: esondere

Peki hocam asusu alıyorum ama bir sitede gördüm 970 ve 960 arasında 1.5 kat performans farkı var demiş biri. Sizce doğru mu?

Bilgisayar sektöründe bir üst model hiçbir zaman 1,5 katı performans vermez. Yalnız 970 ile 960 arasında fark var orası doğru, ama aşırı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esondere

Peki hocam asusu alıyorum ama bir sitede gördüm 970 ve 960 arasında 1.5 kat performans farkı var demiş biri. Sizce doğru mu?

970m ile 960m demek istedin sanırım. Laptop olduğu için. oyundan oyuna değişiklik gösterir ama 1.5 kat fark var doğrudur. Ayrıca gtx 970m'in performans bakımından 960 ile 950 arasında olduğunu belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroPhageAB -- 2 Aralık 2016; 9:30:34 >
  • PC kurulumundan anlayan arkadaşlar şu konu hakkında yorumlarınız nelerdir ?

https://forum.donanimhaber.com/kullandigim-sistem-ve-pc-vs-konsol-muhabbeti--122211365

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonanımcıAhmetD kullanıcısına yanıt
    iparcel gumrukten geldigi gibi cikiyor. Gecebilir bakalim. Amazondan iki urununum gec kargolandigi icin musteri hizmetleri iyilik yapiyoruz diye upsle yolladi ama daha gec gelecek sanki, basima is acmis olabilirler. Ben de aglarim bu konuda evrak istediler benden diye. iparcel candir valla catir cutur geliyor. Yurtici kargo kismi haric tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta BF de verdiğim bot siparişi sonunda kargoya verilmiş.
    Linkini atıyorum belki aynısından alan arkadaşlar var ise bilgisi olsun.
    https://www.amazon.de/gp/product/B00GUXH3VU/ref=ya_st_dp_summary
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Fark var ama 400 dolara değmez değil mi ?

• esondere kullanıcısına yanıt
    geçen sene 1350 doları gtx 970m msi 17.3 inc için gözden cıkardım ve de aldım, hem dolar/tl arttı hemde laptopun fiyatı artmış şahsen almam suan, gtx950 ekran kartlı asus laptop kullanıyordum o ara gtx 970 e gecince hic bisi değismedi aksine msi cok ısınıyor birde sogutucu taşır oldum yanında, mühendislik öğrencisiyim solidden tut catia ya performansımı etkilemedi yada etkilediğini fark etmeyecek kadar bilgisizim bu konuda, siz bilirsiniz tabiki, yanlış anlamazsanız konuyu meşgul etmeyelim ayrıntıları pm den sorabililrsiniz.
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Arkadaşlar dün en son acente seçildi ref2 kodu ne zaman düşer amazon.de bugün teslim edilecek diyor bunun gibi sorun yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeti. -- 2 Aralık 2016; 9:38:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kargoları yurtiçinde PTT getiriyor değil mi? Ayın 27'sinden beri dağıtımda gelmiyor, gedip ben alayım Allah belâlarını versin.

• Kaliteli deri laptop taşıma çantası arayanlar varsa aşağıdaki çantayı tavsiye ederim. Geçen sene Herşey dahil 100'e almıştım. Şuan 5 dolar indirim çeki veriyor onunla 80e mal edebilirsiniz.

https://www.amazon.com/gp/product/B000V4TO7A/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf bi yerlerden tanıdık geldi :D Selamlar Ümit hocam ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu bir kullanıcı adı

Kargoları yurtiçinde PTT getiriyor değil mi? Ayın 27'sinden beri dağıtımda gelmiyor, gedip ben alayım Allah belâlarını versin.

amazondan şuana kadar hep yurtiçi kargo getirdi, aliexpress ten aldıgım urunler ptt ile geliyordu.
  • 26 sında verdiğim sipariş çokşükür bugün kargolanmış
  • Dun mail atmistim dedim ya!
    Bugun benimki aradi. Kathi Horn.

Cok tatli hatun

Ilk provisyonun; ilk alista direk banka tarafindan blocklanmasi.ama urun zamaninda gönderilmedigi icin hemen geri dusmuyor hemen. Ikinci sefer ise urun kargolaninca cekilen ve amazomun parasi.

Kathicim bana telde sana email atacagim ordaki bu ilk ucretin ödeme numarasi mi ne varmis. Banka söyle bu numarayi dedi onlar block kaldir dedi. Yada bekle kendiliginden duser provizyondan dedi.

Uykudan uyandirdin dedim. Cok özur dilerim istersen daha sonra arayim dedi. Caninii yedigimmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestigi10 -- 2 Aralık 2016; 9:57:40 >

• Yeti. kullanıcısına yanıt
    amazondaki tarih tahmini hocam normal yani büyük ihtimalle bugün öğleden sonra düşer ref2
  • smhyldz41 kullanıcısına yanıt
    Neden gelmediği anlaşıldı, Eyw hocam.

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Normal midir diyorsunuz? PTS arayıp sormama gerek yok o zaman?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeti. kullanıcısına yanıt
    normal hocam hiç bir problem yok TR ye girdikten sonra en geç 2 gün sonra ref 2 düşer
  • 
Sayfa: önceki 87608761876287638764
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.