Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69326933693469356936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.amazon.de/gp/product/B00WGFVQXC/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

şuna da bakın bence 72€'a geliyor. video'dan sonra aşık oldum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 7 Kasım 2016; 12:49:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Knispel

Uk'tan alışveriş yaparken sterlin ile ödeyin 72 sterlin tutuyor sanırım 280 lira civarı.

hocam sterlin gbp mi oluyor? onu yapınca 72.6 OLDU!
  • quote:

Orijinalden alıntı: demobig

müsait bir arkadaş 5 dolarlık ilk kullanım kodu gönderebilirmi acaba
    şimdiden teşekkürler

kod geldi tşkler

amazon.de dede geçerlimi 5 dolarlık kod
  • acizcool kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam kalıplar büyük mü şimdi. Bende 183 boyunda 90 üzeriyim aynı sayılırız.Normalde hafif göbek olduğundan xxl giyiyorum slim fit xxl.ceket klasik 52-54 beden giyiyorum. Şimdi L mi alınmalı,o zaman kalıbı baya geniş bunun.
  • Sepete gittiğimde 72.6 sterlin oluyor hocam kargoyla birlikte. Bankanızın kuruyla değişmekle birlikte 283 lira şuanki kurla çıkıyor. Amazondan lirayla değil sterlinle ödemeniz gerekiyor şuanki kur internette 3.91 Amazon 4.19dan alıyor. Tabi Bankanızın kuru da önemli 3.92den filan alıyodur banka ama emin değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam görünüş ve tutuş olarak çok beğeniyorum. Normalde Wireless, oyunda Kablolu kullanmak çok güzel oluyor. Sizin sensör kalitesi daha iyi olan önerileriniz nedir ?
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bu da güzelmiş hocam. Hem uygun hem güzel bir çözüm. Ama nedense aklım 760T de kalıyor. Çok etkiledi o kasa beni. Elimde Haf 912 var. 450 ye falan birine verebilirim. Onun üstüne biraz daha koyup geçsem mi diye düşünüyorum aslında.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Dünde biri bu kasayı bırakmıştı buraya şimdi o mesajı bulamadım akşam eve dönünce bende bir bakayım. Phanteks Enthoo düşünüyordum Corsair 400c de fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Sterlin=GDP

• 5 dolarlık indirim kodu isteyen olursa pm.atsin

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Sepete gittiğimde 72.6 sterlin oluyor hocam kargoyla birlikte. Bankanızın kuruyla değişmekle birlikte 283 lira şuanki kurla çıkıyor. Amazondan lirayla değil sterlinle ödemeniz gerekiyor şuanki kur internette 3.91 Amazon 4.19dan alıyor. Tabi Bankanızın kuru da önemli 3.92den filan alıyodur banka ama emin değilim

tşk ederim hocam sayenizde aldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Knispel

Evet Sterlin=GDP

saolasin hocam yayenizde aldim.
  • selamdeep kullanıcısına yanıt
    nerden bakıyorsunuz buna ?
  • Memnunum hocam. Ben 675 TL ye almıştım n11 den bayramda kuponla . Üzerinde gelen fanlar çok sesli değil ama normal olduğunu söyleyebilirim. İleride noctua ya geçiş yapacağım o ayrı .
  • Fps oynuyorsan ve sağ elini kullanıyorsan Zowie EC serisi, Steelseries Rival, Logitech g502 hepsi güzel mouse'lardır.

Sol elini kullanıyorsan Zowie ZA serisi iyidir. Deathadder sol el versiyonu da iyi bir seçenek ama sensör kalitesi pek iyi değil.

(Mamba istediğine göre Palm tuttuğunu varsayıyorum.)

Forumdaki şu başlık epey işine yarayabilir.

https://forum.donanimhaber.com/m_105703243/tm.htm

Ekleme: Dip fiyat için soruma cevap vermedin
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Yani ben L bedenin olma ihtimalini düşünmüyorum size. Benimle aynı ölçülere sahipsiniz. Columbianin ölçüleri çok garip gerçekten. Northface L denedim cuk diye oturdu columbia resmen çuval.
    Gerçi en sonunda marmot aldım :)

• -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    Iadede sorun yaşamazsınız tabiki. Ben burada alisverislerimin çoğunu amazondan yapıyorum. Sıkıntı yaşayanı görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

https://www.amazon.de/gp/product/B01BV1XBEI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
    AOC G2460PF 24-Inch Free Sync Gaming LED Monitor, Full HD (1920 x 1080), 144hz, 1ms
    856 Liraya geliyor şu an
    üstelik 4-7 gün diyor

amerikadan 945 Lira

27 inch ve daha iyi marka fiyat performans 144hz ips ne bilim kafam karıştı çıkamadım işin içinden

Ips 144 hz olan hangisi

• Eyvallah hocam. Bu konuyu unutmuştum :) Takip edeceğim. En düşük fiyatı görmek için camelcamel ya da keepa ile bakabilirsiniz. Ben keepa eklentisini chromea kurudm. Orada ürün görselinin hemen altında çıkıyor istatistikler. Statistic kısmında da en düşük fiyatlar doğrudan yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 69326933693469356936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.