Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6921. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69196920692169226923
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    Ben M aldim hocam. L ve XL'a gore biraz daha uygun. Ayrica beden M giyiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lestet L kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta geldi 9 numara almıştım. Burada bot ve sporda hep 42 numara giyiyordum, etiketinde de 9'a karşılık 42 numara görünüyor zaten. Biraz büyük oldu ayağıma ama 8.5'in küçük geleceğini düşündüğüm için iade etmedim. Bir kere giydim, yokuş yukarı hızlı adımlarla çıkarken ayağımın üst ön taraflarında yanma oldu, normal hızda yürüyüşte sorun yoktu. Ertesi gününde spor giydim, o zaman da bilek kısmım ağrıdı.
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    Bende normalde L-XL giyiyorum da kalmamıştı, bende sizin indirim kodunu görünce XXL siparişi verdim. Hocam alırken belki bakmışsınızdır, XL ile XXL arasında fiyat farkı var mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozino

Anladım hocam ben şu anda 60 hz lik bi monitör kullanıyorum hani bi 6 yıldır onu kullanıyorum sıkıntı olmadı fakat hiç 144 hz yi denemedim bir de şöyle bi sıkıntı var ben 27 inç civarı istiyorum 24 inç ten sıkıldım biraz :) onlarında 1ms 144 hz likleri baya pahalı o yüzden ya 27 inç ips alıcam ya da 24 inç oyuncu monitörü 27 inçlik oyuncu monitörleri benim bütçeyi baya aşıyor :D

Hocam sadece konsolda oyun oynayacaksanız 144mhz sizin için gereksiz, zaten konsol max 60fps de görüntü alabiliyor. BenQ RL2455HM şu model konsol için baya önerilmiş. TR içindeki sitelerde de uygun fiyata bulunabiliyor, nerdeyse amazon fiyatıyla aynı. Yok pc ile de oyun oynarım diyorsanız 144mhz lik AOC G2460PF modeli ideal gibi.
  • -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    Yok hocam inanki bakmadım S-M-L olanlara baktım sadece.
  • Arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz

Amazon.de den SSD lere tıklıyorum örneğin samsung 750 evo 250 gb fiyatı 72 euro ama ödeme ekranına geldiğimde fiyat 61 euro ya düşüyo ve ödemem gereken tutarın bu olduğunu söylüyor bu durumun sebebi ne olabilir. Ürünü sipariş geçsem hangi fiyatı çeker kartımdan

L olan ne kadardı acaba hocam onu hatırlıyor musunuz ?
    Bana olabilecekken geç fark ettiğim için (WINNER 2016) ne kadar zararda olduğumu merak ediyorum

Edit: Buldum hocam, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Black Dark- -- 6 Kasım 2016; 23:19:56 >
    boy kilo kaç 75kg 1.85boy m mi s mi alınır acaba

s 98 euro gerçi

kaz tüyü mü bunlar ya olayı ne, boynerde fiyatlar çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Kasım 2016; 23:20:37 >
  • thesmh kullanıcısına yanıt
    61€gececek

• :S kullanıcısına yanıt
    Hocam Bu efsaneymiş yalnız, ben de monitör araştırıyorum.

875 TL yapıyor sanırım TL olarak.

75 hz Viewsonic en uygun 680 TL burda
  • thesmh kullanıcısına yanıt
    Ürün sayfasında Almanya ülkesine göre olan vergi dahil fiyatlar yazıyor. Adres olarak Türkiye adresi seçildiğinde üründen Almanya Devleti vergi almayacağı için fiyat sepette düşüyor. Eğer ürünün bedeli 75 Euro'dan azsa ülkemizin gümrüğü de vergi almıyor ve fiyat dediğiniz gibi düşüyor. Ürün son fiyatı sepette ne göründüyse kartınızdan o tutar tahsil edilir, ürün sayfasındaki fiyat dediğim gibi Almanya içerisinden alımlarda geçerli sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AADUUKET

2-3 tlye elektrikcilerde bulabileceginiz su tarz bir fis basligi isinizi gorucektir.Urun aciklamasina tekrar bakin 220v destekliyor olmasi lazim.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Question: Is it working with 220V ?
    Answer: This unit will work with 100-240V

100 ila 240 V arasında çalışıyormuş anladığım kadarıyla.

• chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam forumda kullanan arkadaslarda var bu urunu sorun yok yani sadece baslık yeterli olucaktir

• Meyal kullanıcısına yanıt
    Ben şu anda arkadaşların da aldığı montu sepete ekliyorum ve ödeme sayfasına geldiğimde 68 euro + 30 euro shipping çıkıyor ve WINTER2016 kodunu apply dediğimde ise,

"The promotional code you entered cannot be applied to your purchase."

Uyarısını alıyorum.
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    Tam f/p ürünü. İlk indirimde amazon.com dan baya alan olmuştu yazın. Baya stok falan beklenmişti. Şimdi euro yüksek ama amazon.de kargo yok 250 euro civarına denk geliyor.

Garanti Türkiye de geçme olayıda olması lazım tam bilemiyorum ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 6 Kasım 2016; 23:25:57 >
  • ozzo27 kullanıcısına yanıt
    amazon olanı ekle sağdan, göremiyorsan stok bitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

Destekler sadece freesync özelliğini kullanamazsınız . Konusuna bakarsanız daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Kullanamadığım bir özellik için bir monitöre o kadar para verilir mi ?
  • Hocam düz 144hz bir monitör linki atarsanız AOC ye göre kıyaslama yapalım. 250 euroya herşey dahil 144 hz monitör alıyorsunuz hatırlatayım.
  • 
Sayfa: önceki 69196920692169226923
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.