Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.024.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Kendi postumu cevaplamış olayım;

internetteki araştırmaların kahır ekseriyeti şunu söylüyor: "ilk sayfada (ürünü sepete eklediğimiz, ürünün sayfası) Türkiye'ye gönderilemiyor dese bile sen ona bakma, ödeme sayfasına geliyorsa, ürün gönderiliyordur" diyorlar.

Genel kanı bu? Bu şekilde ekran kartı vs. alıp da gelen var mı acaba?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    sanıyorum o olay google play, spotify gibi uygulamaları kapsayacak lakin 30 euro üzeri dahi olsa vergi alınmıyordu onlardan.
  • ödemede vergisi çıkmayan ürünler aldığımız da ptt ye vergi ödemede gümrükten geçirmede sıkıntılar çıkıyor mu =?
  • waltran kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar gördüğüm vergi ödemesi çıkmayan ürünler
    Ya amazon harici bir satıcıdan alıyorsunuzdur, gümrükte PTT'ye devredilip gümrük ücret ödemeli size ulaşır eğer sıkıntılı bir ürün değilse.
    Ya da kitap benzeri ürünlerdir(birkaç arkadaşın siparişinde gördüm , ne olduğuyla ilgili bilgim yok)
    Eğer sizinki başka bir ürünse, burdan tekrar sorabilirsiniz. Yardımcı olabildiğimiz kadar oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trace- -- 15 Ocak 2018; 22:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Black Dark-

sanıyorum o olay google play, spotify gibi uygulamaları kapsayacak lakin 30 euro üzeri dahi olsa vergi alınmıyordu onlardan.

Onları kapsayacak bir de Amazon alışverişlerini / amazon prime üyelik falan onları kapsar diye düşünüyorum.
  • Merhabalar

Şuan Polonyadayım ve şubat ortasında dönüyorum, amazondan almak istediğiniz ama Türkiye ye gelmeyen ürünleri(hacmi ufak ürünler) sizin için getirebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obra_

Neden aldınız ürünü, bence yanlış yapmışsınız.
    Ben de sipariş bekliyorum eğer kapıda bu şekilde ücret isterlerse kargoyu teslim almam.
    Ben zaten amazona vergiyi ödüyorum gerisi beni alakadar etmez. Şimdi iade alabilmek için siz uğraşacaksınız muhtemelen. Öbür türlü siparişi teslim edemeyince onlar uğraşacak.

Ben evde yoktum.

Babam teslim almış kargoyu.
  • Arkadaşlar PNY den RMA talebi açtım ve onaylandı fakat anlamadığım bir kaç konu var bana yardımcı olabilecek birileri varsa mesaj atabilir mi çok teşekkürler
  • S.A.ARKADAŞLAR

ALMAYI DÜŞÜNEN VARSA 99 DOLAR DEĞERİNDEKİ 1 YILLIK US AMAZON PRİME ÜYELİĞİMİ UYGUN FİYATTAN SATIYORUM

(AKLIMA YATAN PS4 VE YA XBOX ONE OYUNLARIYLA TAKAS OLABİLİR)

WHATSAPP: 0555 006 0266

• Az kaldı müşteri hizmetleri ile konuşup iade isteyeceğim

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• bu oyuncu koltukları neden Tr ye gonderilmiyor?
  • Yakında meteor düştü. Azıcık sabredin diye de mesaj gelebilir.
  • Merhaba arkadaşlar Amazondan kitchenaid mikser getirten oldu mu ne tavsiye edersiniz ? Maliyeti nasıl oldu. Almanyadan gelecek akrabaya getirmek mi mantıklı amazondan almak mı? Aslında akrabayla uğraşmak da istemiyorum.
  • 2 Ocakta kargoya (MNG) verilen üründen (15 gündür) haber yok. Israrla, bekleyin geldi gelecek diyorlar.
  • olivier_kahm O kullanıcısına yanıt
    Valla 4'ünde verilen kargom 9'unda elime ulaştı (MNG-İstanbul). Sizin baya uzamış
  • Daha önceki bir siparişimde MNG ile İngiltere'den Ankara'ya 2 günde gelmişti. Şimdi sadece bekleyin diyolar, paketin nerede olduğunu bilen yok bence.

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Elektrik şebekesi Abd uymuyor. Almayın.

.de yada herhangi bir Avrupa ülkesinden alırsanız sorun olmaz.

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Daha önce hiç problem yaşamadım, onlarca alışveriş yaptım. Bu sefer hızlı kargo olmasına rağmen 11 ocakta kargolandı ve hiçbir güncelleme yok kargo hareketlerinde. 23üne kadar bekleyin diyorlar, kargoyu takip bile edemiyorum.

aktarmada kaybetmişler belli. benim kargoyu 10-15 gün bulamadılar dedim ki kardeşim belli afyon aktarmada kaybettiniz salın beni depoya hemen bulayım geliyorum (gerçekten gidecektim 150km bana) diye iyice alevlendirince galiba 15. günde aktarmada buldular :)
    Bu arada amazona yazdın umarım malı alınca tekrar yaz kargonu iade ederler ortağını iyi bulsunlar
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.