Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Amazonndan notebook almıştım. İade ettim. Kargo takip numarasına göre Geçen ayın 28i amazona teslim edildi fakat halen hesabımda ürün ellerine ulaşmamış gözüküyor. 10 günden fazla oldu gelişme yok.

Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 7 Ocak 2018; 8:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş Bankası bankamatik kartını kabul ediyor Amazon. İster visa olsun ister master.

Buradaki sıkıntı bankamatik(iş bankası) kartlarına konudan internet harcamalarında tek seferde 500 lira limiti.

İş bankasında bu limit var ancak diğer bankaları bilmiyorum. Alışveriş yapacak Arkadaşlar buraya dikkat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mng kargo ile gönderilen

AMZZMRXXXXX
    diye başlayan kargoyu nasıl takip ederiz yanlış adrese kargolamışım birde
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    takip edilmiyor amazon'un sitesinden bakıp türkiyeye girdiğini gördüğünde inter mng kargoyu ara o kodu söyle onlar veriyor turkiyede takip edeceğin kodu
  • Arkadaşlar amazon.de için gift cart kampanyası var mı? Bilen varsa çok güzel olur 100€ üzeri bir alım yapıcam.

• 35$ üründen bile vergi parası alınıyor bu normal mi? 75dolar sınırı gibi bişey vardı sanki bayadır alışveriş yapmıyodum devlet babamız bunadamı el atmış
  • 30 Euro ya düştü o çapraz kur ne kadar bilmiyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

30 Euro ya düştü o çapraz kur ne kadar bilmiyorum şu an.

şaşırmadım. zaten konudan belli oluyor alışveriş yapan tayfa baya bi azalmış. 30€'ya ne alabilirsin ki.
  • Yine avantajlı ürün kovalarsan yakalayabiliyorsun düzgün takip ve biraz sabırla
  • Arkadaşalar aşağıda linklerini bıraktığım ürünler hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var. Bu iki ürünü de sipariş etsem gümrükte vergiyle alakalı vs sıkıntı çıkarmı? Yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkürler

https://www.amazon.com/Rode-NT-USB-USB-Condenser-Microphone/dp/B00KQPGRRE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1515328508&sr=8-2&keywords=rode+nt+usb

https://www.amazon.com/Logitech-BRIO-Conferencing-Recording-Streaming/dp/B01N5UOYC4/ref=sr_1_1?s=musical-instruments&ie=UTF8&qid=1515328530&sr=8-1&keywords=logitech+brio

• merhaba bir sorum olacak ama genelden biraz farklı.

sorum şu. ben amerikadaki bir tanıdığıma amazon üzerinden sipariş vereceğim. alacğaım ürün amazon ve farklı satıcılar tarafından da satılıyor.
    problem şu ki ürünü amazon'dan alırsam % 8 vergi koyuyor. ancak başka bir satıcısından sepete eklersem vergi koymuyor. bu durum neden böyle? o vergiyi kargoyu teslim alan kişi falan mı ödeyecek. bilginiz var mı bu konudan?
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Amazon vergi, kargo vb. ücreti sipariş aşamasında keser, böylece daha sonra oluşabilecek masrafları bir anlamda üstlenir, diğer satıcılarda ise, fulfilled by amazon olmadığı sürece vergi, kargo ve diğer olası masraflardan siz sorumlu olursunuz, bildiğim bu kadar, belki başka ayrıntılar da olabilir.
  • Captain America kullanıcısına yanıt
    bizim sorumluluğumuzda ama nasıl vereceğiz
  • apple34 A kullanıcısına yanıt
    Gümrük vergisi otomatik kesileceği için bir sıkıntı yaşamazsınız. Ürünleri Amazon.de sitesi ve Türkiyedende kontrol edin. Muhakkak ödeme ekranına gelerek son fiyatları tek tek kontrol edin. Ürün gönderilmiyor dense bile gönderilebiliyor, ödeme ekranına kadar giderek fiyatları kontrol edin. Ürünleri kullanmadığım iiçn onlar hakkında yorum yapamayacağım.
    Amazon kendi sattığı ürünlerde vergiyi ve kargoyu otomatik keser. Başka satıcıdan alırsan vergi eklenmez, sadece kargo eklenir. Ürün Türkiyeye girerken sorun çıkma ihtimali yüksek demektir. Siz Amerikadaki bir tanıdığınza göndereceğiniz için gümrükte bir sıkıntı yaşamazsınız. Hatta ürünü amazon.com dan alacaksanız ve ürün Amerikaya gidecek ise, hiç vergi ödememeniz lazım. Tr den alışveriş yapmaya çalıştığınız için vergi hesaplanıyor olabilir. Vpn ile Amerika üzerinden fiyatı kontrol edin Opera vpn ile deneyebilrisiniz.
  • awsalli kullanıcısına yanıt
    şimdi benim bildiğim şöyle oluyor; orada yani amerikada eyaletten eyalete vergi değiştiği için websitelerinde fiyatı yazarken vergisisz yazıyorlar. ama ödeme ekranında vergiler ekleniyor.ama amazonda 3. part iişletmeden ürünü seçince vergiyi eklemiyor (amazon seçilirse ekliyor). yanlış bir şey yapmayayım diye uğraşıyorum.
    Peki amerikada yollayacağın kişi, ürünün fiyatını kontrol etse. Vergi eklenip eklenmediğini en net o şekilde öğrenirsiniz.
  • Dün Pensilvanya'dan birisine tumblr URL mi sattım. karşılığında bana amazon.de'den UE ROLL 2 speaker aldı.
    Ama adres bölümü biraz aklımı karıştırdı. Beraber doldurduk ama sadece,
    Adım Soyadım
    Sokak Adı ve NO
    Ülke
    Posta Kodu
    Telefon numarası

Hepsi bu kadar. Mahalle adı, oturduğum sitenin adı, ilçe etc. bişey yazmadık çünkü öyle bir bölüm bulamadık.
    Doğrusu bu mu?
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iis -- 8 Ocak 2018; 0:28:47 >

• https://www.amazon.de/gp/product/B018517TM2/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Eskiden Columbia ürünleri gönderilirdi ya.

Şu ayakkabı şiddetle lazım yahu
  • Arkadaşlar amazon.de den gecenlerde bir urun aldım teslimat tarihide 8 ocak gozukuyor şimdi baktim yarin teslimat diyor ona gore evde biri kalacak kesin doğru mu bunlarin yazdigi bugun veya su tarihte teslim olayi?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.