Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (9 Mobil) - 7 Masaüstü9 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.021.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Canlı chate bağlan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Aralıkta amazon.com dan aldığım logitech mouse 15 aralık sabahında elimde oldu. toplam 220 tl ye geldi eğer vergi indirimi 2 ay içinde yatarsa daha da ucuza gelmiş olacak. türkiyede en ucuz 350 tl ye bulabilmiştim. 5 günde amerikadan elime teslim ve neredeyse yarı fiyata. bizim firmalar kargolar okusada utansalar.. gerçi bizimkilerde utanma olsa... neyse. konuyu hazırlayan arkadaşın eline sağlık tekrardan.
  • VBaranX kullanıcısına yanıt
    Forumdan birçok arkadaş enpara banka kartı ile rahatlıkla alışverişe devam ettiklerini söylediler.
    Size bunu söyleyen müşteri hizmetleri temsilcisinin bu konu hakkında pek bilgisi yok sanırım. İnternette bu konuyu araştırdığımda 2014-2015 yılında dahi böyle sorunlarla karşılaşanlar olmuş, bende çözümü bulabilen var mı diye sormak istedim sadece.
    Sanırım bankadan kaynaklı bir sorun bu, neyse yine de teşekkürler.
  • amazon hesaptan parayı çekmiş ama update your payment method yoksa gönderemeyeceğiz diyor.hem parayı çekmiş hemde update istiyor.update ediyorum tekrar aynı mesajı gönderiyorlar.fikri olan yardımcı olacak olan var mı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gewa -- 16 Aralık 2017; 10:9:8 >
  • 50 dolar gift card alana 10 dolar kod devam ediyor mu?Ediyorsa ben 70 lik esyayi 60 a alabilir miyim?

• Size ilk ve muhtemelen son amazon tecrübemi anlatayım.

Yaklaşık 2 hafta önce bir mont siparişi verdim. Güya 4 Aralık'ta kargoya verilmiş. Tahmini varış tarihi 9-11 Aralık'tı. Sonra ertelendi 11-14 Aralık oldu. Bugün ayın 16'sı ve mont nerede kimsenin bilgisi yok.

Kaç kere mailleştik. Inter by MNG ile de görüştüm. Mont nerede diyorum, kimse cevap veremiyor. Sanırım bildiğimiz tek şey montun Türkiye'ye 2 haftadır gelmediği. MNG'ye diyorum ki; mont size 4 Aralık'ta teslim edilmiş mi. Bilemeyiz Amazon'a sorun diyorlar. Biz sadece Türkiye'ye geldiği zaman görebiliriz diyorlar.

Neyse bütün bu belirsizlikler içinde 15 Aralık'a kadar bekleyin dediler. Bekledim. Tabi gelen giden yok. Mail attım, napıcaz ürün gelmedi diye.
    Tekrar gönderelim ya da iptal edebilirsiniz dediler. Yeni tahmini varış tarihini sordum. 4 iş günü sonrasını söylediler. Bu mantıkta iş yapan bir firmaya daha fazla güvenemeyeceğim için siparişin iptalini istedim.

Şimdi de diyorlar ki ürün bize geri gelene kadar iade için beklemeniz gerekiyor. Bir önceki mailde bana "The carrier might have misplaced or lost the item in transit"( yani yanlış yere gitmiş ya da kaybetmiş olabilir tarzı bir şey) dediler.

Bende sinirlendim. Bu beni ilgilendirmez. Söz verdiğiniz tarihlerde ürünü teslim edemediniz. Ürünün daha nerede olduğunu bile bilmiyorsunuz. Bu sizinle taşıyıcı firma arasında. Bu nedenle iadenin biran önce kartıma yapılmasını istiyorum diye mail attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -engin- -- 16 Aralık 2017; 12:49:3 >

• amazon warehouse tr ye gönderim yapıyor mu?
  • Amazon hesabımda 142$ Gift Kart bakiyesi + 25$ Sepet İndirimi bulunmaktadır. Toplamda 167$ Amazon Bakiyesi mevcuttur. 142$ gift kart bakiyesi bütün ürünlerde, 25$ sepet indirimi ship and sold by amazon olan (satıcısı amazon) ürünlerinde geçerlidir. Amazon ürünü aldığınızda toplamda 167$ indirim kullanılabilir.
    İlgilenenler özelden yazabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

Size ilk ve muhtemelen son amazon tecrübemi anlatayım.

Yaklaşık 2 hafta önce bir mont siparişi verdim. Güya 4 Aralık'ta kargoya verilmiş. Tahmini varış tarihi 9-11 Aralık'tı. Sonra ertelendi 11-14 Aralık oldu. Bugün ayın 16'sı ve mont nerede kimsenin bilgisi yok.

Kaç kere mailleştik. Inter by MNG ile de görüştüm. Mont nerede diyorum, kimse cevap veremiyor. Sanırım bildiğimiz tek şey montun Türkiye'ye 2 haftadır gelmediği. MNG'ye diyorum ki; mont size 4 Aralık'ta teslim edilmiş mi. Bilemeyiz Amazon'a sorun diyorlar. Biz sadece Türkiye'ye geldiği zaman görebiliriz diyorlar.

Neyse bütün bu belirsizlikler içinde 15 Aralık'a kadar bekleyin dediler. Bekledim. Tabi gelen giden yok. Mail attım, napıcaz ürün gelmedi diye.
    Tekrar gönderelim ya da iptal edebilirsiniz dediler. Yeni tahmini varış tarihini sordum. 4 iş günü sonrasını söylediler. Bu mantıkta iş yapan bir firmaya daha fazla güvenemeyeceğim için siparişin iptalini istedim.

Şimdi de diyorlar ki ürün bize geri gelene kadar iade için beklemeniz gerekiyor. Bir önceki mailde bana "The carrier might have misplaced or lost the item in transit"( yani yanlış yere gitmiş ya da kaybetmiş olabilir tarzı bir şey) dediler.

Bende sinirlendim. Bu beni ilgilendirmez. Söz verdiğiniz tarihlerde ürünü teslim edemediniz. Ürünün daha nerede olduğunu bile bilmiyorsunuz. Bu sizinle taşıyıcı firma arasında. Bu nedenle iadenin biran önce kartıma yapılmasını istiyorum diye mail attım.

Şaka gibi ya. İptal edin dedim. Şimdi de diyorlar ki, iptal edemeyiz. Ürün kargolanmak üzere

Kargolandıktan sonra bize bilgi verin, biz kargo firmasıyla görüşüp ürünü geri çağıralım.

Ürün bize gelince de iadeyi gerçekleştiririz.

Kendi çalıştıkları firmayla haberleşmek için bile benden yardım istiyorlar.

Amazon'u bir şey sanıyordum. Hayal kırıklığı cidden.

• Arkadaşlar amazon dan farklı satıcılardan şimdiye kadar ürün almadım.

Ödemeye gelince kargo ücretini de ödeyebiliyorum . Tek fark gümrük ücretini mi ödemiyor farklı satıcı olursa?

• Amazon hesabımda kullanılmak üzere 142$ Gift Kart bakiyesi + 25$ Sepet İndirimi bulunmaktadır. Toplamda 167$ Amazon Bakiyesi mevcuttur. 142$ gift kart bakiyesi bütün ürünlerde, 25$ sepet indirimi ship and sold by amazon (satıcısı amazon) ürünlerinde geçerlidir. Amazon ürünü aldığınızda toplamda 167$ indirim kullanılabilir.
    İletişim için özelden yazıp bilgi alabilirsiniz.
  • Amazon.com üzerinden 29.99$ fiyatında bir (headset) kafa üstü kulaklık siparişi vermek istiyorum. Herhangi bir deposit ücretide istenmiyor. Bu durumda gümrükte takılma, ekstra vergi vs. gibi bir durumla karşı karşıya kalmayacağımı düşünüyorum. Haksızmıyım acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgcmn -- 16 Aralık 2017; 17:15:55 >
  • Arkadaşlar amazon.de den 6gün önce bir ürün aldım ancak belirtilen ürün yerine farklı bir ürün geldi. İade et seçeneğinden seçtiğimde Beklenen para iadesi toplamı: 26,10 EUR ibaresi var ancak altında
    Ürünü teslim aldıktan sonra, iade gönderim ücreti olarak en fazla 8,40 EUR tutarında bir para iadesi gerçekleştireceğiz. böyle bir açıklama var nasıl iletişime geçebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtgcmn

Amazon.com üzerinden 29.99$ fiyatında bir (headset) kafa üstü kulaklık siparişi vermek istiyorum. Herhangi bir deposit ücretide istenmiyor. Bu durumda gümrükte takılma, ekstra vergi vs. gibi bir durumla karşı karşıya kalmayacağımı düşünüyorum. Haksızmıyım acaba ?

Sold Amazon olan ürünleri tercih edin. Bu ürünlerde gümrükte takılma diye bir şey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Ara sıra kart geçerli oluyor sanırım, yakın zamanda tekrar denerim. Teşekkürler hocam.
  • Uzun zaman sonra bir sipariş verdim, kargo dahil 35.63 dolar tuttu.
    Ürünlerde "Sold by: Amazon Export Sales LLC" yazıyor.
    35 doları geçtim diye gümrük sorunu olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 16 Aralık 2017; 20:42:54 >
  • Trustuer T kullanıcısına yanıt
    App Store'dan indiriliyor.

Amazon'un tek bir uygulaması var, uygulamanın ayarlar kısmında ülke ve dil seçeneklerden bütün amazon sitelerine ulaşabilirsin. Diğer ülkeler için ayrıca hesap açmana da gerek yok, aynı hesap tüm amazon sitelerinde geçerli.
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Girişi yasaklı ürün değilse hiç bir sorun olmaz. 10-15 güne kapınıza gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Girişi yasaklı ürün değilse hiç bir sorun olmaz. 10-15 güne kapınıza gelir

teşekkürler, microsd kart ve kulaklık aldım.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.