Çavuş
15 Haziran 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 257 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Selamlar iPad Air 4 için 2.Nesil kalemin ipad'e yapıştığı yerin açık olduğu bir kılıf arıyorum. Koruyucu Kılıf önerilerinizi bekliyorum

Film izlemek ,oyun oynamak ve özellikle ders notu almak için bir tablet arıyorum. ipad 9 alacaktım fakat halen aynı ilkel çerçeve ile tanıttılar. matepad 11 biraz aklımı çeliyor yanında klavye ve kalem hediyesiyle birlikte. ama öte yandan goodnotes vb uygulama çok yok sanırım diğer tarafta. kararsız kaldım önerisi olan var mıdır?

Bu yds online eğitime üye olan kişiden işi bittiyse üyeliği satın alabilirim veya ortak olabilirim veya videolar elinde olan varsa yardımcı olmak isteyen veya bu konu hakkında yazmak isteyen yazabilir.

Kitapların hepsi var bir tek online eğitim eksik

Selamlar arkadaşlar.
Sizce bu Yağ yakma ve kas kazanımına yönelik compund antreman nasıl? Ağır antreman diyecekler olabilir ama bu benim seçimim. Sizce eklemem ve çıkarmam gereken bir şey var mı?

Arkadaşlar biliyorsunuz Optimum supplementlerinin sahibi İrlandalı Glanbia diye bir firma. Türkiyede de ürünler Glanbia Türkiye aracılığıyla geliyor diye orjinallik bakımından rahattık ama ürünün eski yıllardaki üründen uzak olması üzerine yaptığım araştırmalara göre rahat olmamamız gerekiyormuş.
Glanbianın Türkiyede ofisi v.b yok. Glanbia Türkiye denen şirket Asıl glanbia şirketinden bağımsız sadece oradan ürün getiriyor ve ithalatçı. Birincisi şirketin ismini Glanbia Türkiye olarak koyup sanki glanbia şirketinin Türkiye bayisi gibi algı oluşturması yanlış bir hareket. Çünkü glanbia ile görüşsem belki ben bile distürbütör olabilirim ürün ithal edebilirim onlardan. Bu bakımdan Glanbia Türkiyenin asıl Glanbianın distürbütörü gözüküp oradan 5000 tane urun ithal edip Türkiyede 50.000 toz üretip bunları satışa çıkarmadığını nereden bilelim? İmkanları yok değil dışındaki etiketleri falan full onlar basıyor zaten. Glanbia ile görüştüm ve bu firma bizim değil sadece bizden ürün ithal ediliyor dendi. Bende diyorum neden Optimum bozdu daha etkisiz gelmeye başladı.
Fikri olanlar belirtirse sevinirim.
Silindi
Beyler lor peyniri almaya karar verdim internetten besin degerlerine bakinca peynesin kalorisinin çok oldugu ve yagli oldugu icin kafadan elemistim. Ama bugun a101e gidince kalorisinin internetteki besin degerlerinden farkli oldugu (100 gramda 100 kalori ve 2 gram yağ) denemelik 3 tane aldım ama kafamda soru işaretleri oluştu. Ürünün arkasındaki değerler neden internet degerlerinden başka? Arkasındaki değerlerin farkli yazilma ihtimali var mı?
Not : fotolarda 100 kalorilik benim aldigim urun digerleri internetteki değisik besin degerleri
Merhaba arkadaşlar. CORSAIR K95 PLATINIUM MX SPEED klavye aldım ancak klavye US dizilimine sahip. Bana Ü, Ğ ,Ş, İ, Ç ,Ö gibi harfler lazım bu klavye için olan satan arkadaş varsa iletişime geçebilir mi? veya nasıl temin edebileceğim konusunda fikri olan var mı?

teşekkürler
Arkadaşlar Behzat hocanın kaflarında çok değişik soru tipleri ve yöntemler görüyoruz. bunları unutmamak için nasıl bir tekrar yöntemi seyrediyorsunuz? Kendinize has başarılı yöntemi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. teşekkürler
Dostlar içinde çok fazla soru tipi ve kaliteli sorular barındıran, benim çok işime yarıyor-yaradı dediğiniz YGS ve LYS (ayrı kitaplar halinde) Çözümlü soru bankası önerilerinizi bekliyorum. yazan eller dert görmesin
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 295
İkinci El Bölümü Mesajları: 97
Konularının görüntülenme sayısı: 16.752 (Bu ay: 324)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 113 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.