Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
39 Misafir (29 Mobil) - 10 Masaüstü29 Mobil
5 sn
260.336
Cevap
2.634
Favori
14.308.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • arkadaşlar bu ürünü getirticem herhangi bi evrak felan yollamama gerek varmı gümrüğe takılırmı birde

www.amazon.com
    Amazon.com: Manuka Health - MGO 400+ Manuka Honey, 100% Pure New Zealand Honey, 8.8 Ounce: Health & Personal Care
    https://www.amazon.com/Manuka-Health-Honey-100-Zealand/dp/B001O0BL9E/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1

• Gümrük Müdürlüğünün sayfasında gerekli bilgiler mevcut

• xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Corsair Glaive vardı 50 dolar a ama ben olsam tercih etmem yan yüzeyleri aşınmaya müsait. Hemen lazımsa Corsair Sabre öneririm 1.5 yıldır kullanıyorum ve bir sorunum olmadı. O da 40 dolar ama 35 dolarlara düşüyor, beklerseniz vergisiz alabilirsiniz o şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kargo fiyatları neden bir anda yükseldi ? 1 senedir takip ettiğim ürünler var hiç bu kadar yükselmedi kargo ücretleri.
    Vize krizimi sebep acaba?

Orijinalden alıntı: braveyours

Gümrük Müdürlüğünün sayfasında gerekli bilgiler mevcut

http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri

bende biliyorum orayı okumayı okudumda takılırmı takılmazmı demek zormu bu kadar yardımdan uzak olmayın insanlara herkes biliyo konuyu okumayı
  • Daha nasıl yardımcı olunabilir? Hiçkimse yorum yazmamış ve en iyi bilgiyi alabileceğiniz yer olan Gümrük müdürlüğünün sitesi eklenmiş. Buradaki bilgileri size tekrar etmenin anlamı yok. Yazacaklarım sadece yorumdan ibaret olur. Daha iyi bilenler, deneyimleyenler yazar.

Burada konu sizlnle direk alakalı değil ama bir çok kişi daha okumadan, araştırmadan hemen sonuca ulaşmak istiyor yada sanki herkes mecburmuş gibi anında cevap verilmesini bekliyor.

Orijinalden alıntı: DarkMallet

Corsair Glaive vardı 50 dolar a ama ben olsam tercih etmem yan yüzeyleri aşınmaya müsait. Hemen lazımsa Corsair Sabre öneririm 1.5 yıldır kullanıyorum ve bir sorunum olmadı. O da 40 dolar ama 35 dolarlara düşüyor, beklerseniz vergisiz alabilirsiniz o şekilde.

35 dolara düşerse vergi ile birlikte oluyor mecbur hocam. Glaive'nin 128 kullanıcı geri dönüşünde 4 yıldız almış, aşınma durumu olsaydı resim eklerlerdi diye düşünüyorum, sadece bazıları çift tıklama yapıyor demiş. Sabre daha eski model olduğu için onda 258 geri dönüş var ve 4.1 puan almış, daha kullanışlı bi mouse'a benziyor, Glaive biraz daha ağır bi mouse sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 13 Ekim 2017; 10:40:18 >

Social Club : xX_3B_Xx - Battlelog/Origin : xX_3B_Xx - Steam : xX_3B_Xx - Uplay : xX_3B_Xx
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Amazon'da 30 $ altına yazdırma şansınız yok mu?

Bir de bahsettiğiniz mouse Türkiye'de zaten 200 küsür TL civarında 7 $ vergi sorun olmamalı.

Amazon'da 30 $ altına yazdırma şansınız yok mu?

Bir de bahsettiğiniz mouse Türkiye'de zaten 200 küsür TL civarında 7 $ vergi sorun olmamalı.

Hiç denemedim hocam, amazon müşteri temsilcileri önünde de kötü bi imaj çizmek istemiyorum, art niyetli forumdaşlarımız var biliyorsunuz.

Social Club : xX_3B_Xx - Battlelog/Origin : xX_3B_Xx - Steam : xX_3B_Xx - Uplay : xX_3B_Xx
  • Amazon.de PS4 Pro göndermiyor artık, nedeni nedir ne zaman açılır acaba :/
    Haklısınız da sizin ki artniyet değil. 30 Euro üzeri vergi var. Bu da bizleri zorluyor. İyiniyetle durum anlatılırsa onlarda anlayış gösterirler. Böyle bir uygulama var mı bilemiyorum. Çinli satıcılarda sorun olmuyor.

Orijinalden alıntı: ulucz

Amazon.de PS4 Pro göndermiyor artık, nedeni nedir ne zaman açılır acaba :/

Evet hocam dün ben de denedim gönderime kapalı görünüyor. Halbuki Fifa 2018'li paketi hala TR'ye göre uygun fiyata geliyor.

Haklısınız da sizin ki artniyet değil. 30 Euro üzeri vergi var. Bu da bizleri zorluyor. İyiniyetle durum anlatılırsa onlarda anlayış gösterirler. Böyle bir uygulama var mı bilemiyorum. Çinli satıcılarda sorun olmuyor.

Ne kadar iyi niyetle başlarsa başlasın bu zamanla farklı kişiler tarafından duyulduğunda art niyete dönüşür. Böyle bir uygulama yok gerçi hocam fiyatlar sabittir.

• omni den iyi mi hocam ?

Orijinalden alıntı: YasinJR10

arkadaşlar bu ürünü getirticem herhangi bi evrak felan yollamama gerek varmı gümrüğe takılırmı birde

https://www.amazon.com/Manuka-Health-Honey-100-Zealand/dp/B001O0BL9E/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1

Merhaba,

Bir yıl önce Tiger Balm almıştım 6 lı paketti. Kavanozlar çok küçüktü tabi. Sorun olmadan geldi. Ancak gönderim yeri Amerika değil HongKong du. Yine de Gümrük konusunda net bir yanıt vermek güç.

Sağlıcakla

• allahını seven üstümüze indirimli mont atsın

Orijinalden alıntı: vforfreedom

allahını seven üstümüze indirimli mont atsın

Haftada 2-3 defa bakıyorum ama yok olanlar kur yüzünden alınmaz durumda bırakıyor insanı euro yu 5₺’den hesap ediyorum ve hevesim haliyle kaçıyor

Baktığım markalar Columbia - TheNorhtFace - Mountain Hardware

Bu markalardan bulan olursa paylaşsın

• Evet pahalı ama yine de Türkiye'deki fiyatlarına göre uyguna geliyor
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.