< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Ocak 2023; 16:13:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TR'deki incelemelerin hiçbirine güvenmem artık ben (4. sayfa)

-
-
-
youtube da içerik üreticisi arkadaşlara hediye gelen bir ürünü gömmesi, bir daha ürün gelmemesi anlamına geliyor. E gelen ürün de genellikle kendilerinin olduğu için ciddi bir gelirden oluyorlar.
Bunun türkü yabancısı yok.
daha çok ürüne sahip, kendisi almış kişilerin incelemelerini faydalı buluyorum.
-
RTX 2080 Ti büyük sükse yaparak 2000 serisinin en üst modeli 1200 Dolar fiyat ile çıkış yapmıştı. Daha sonra 3000 serisi ile Rtx 3070 sadece 500 Dolar fiyatı ile Rtx 2080 Ti ile aynı güçteydi. Şimdi de 1500 Dolar fiyat etiketi ile çıkış yapmış olan Rtx 3090, 800 Dolar fiyatı ile çıkış yapan Rtx 4070 Ti ile performans olarak yakalanmış oldu. Aslında her yeni seride aynı güce daha az para ödüyoruz, bu nedenle ki F/P yorumu yapılmış olabilir, fakat her yeni seride fiyatların da arttığı kesin bunun en büyük nedeninin de rakipsizlik olduğunu düşünüyorum.
Ülkemiz yetkili satıcılarının da mesela Rtx 4080 için 200 Dolar kadar fazla fiyat koyduğunu görüyorum. Bu durum özellikle ekran kartları için geçerli. Bunun düzelebilmesi için de Avrupa'daki herhangi bir satıcıdan ürünü kolaylıkla satın alıp arızalandığı zaman da kolaylıkla servis hizmeti alabilen bir ülke olmaktan geçiyor, bu da günümüz Türkiye'si için zor görünüyor.
-
Ortada bundan önce dediğim gibi amd ve nvidia arasında bir danışıklı dövüş söz konusu ama bir gerçek var ki o da maliyetlerin gitgide tmsc tarafında artmaya başlaması.
Bu sebeple bundan sonra da gpu fiyatları büyük ihtimal msrp tarafında üstüne koyarak ilerleme devam edecek haberiniz olsun.
600-700$ a rtx xx80 ya da rx x8xx gibi üst seviye kart alma dönemleri artık geride kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Ocak 2023; 17:3:54 > -
Ekmek parası işte, kanalları devam etsin diye bedava yollanan kartı test edip markayı emüklüyorlar karşımızda..
-
İncelemelerin hepsi reklama döndü. Çoğu inceleme özelliklerini sayıp elinde çevirmekten ibaret. Firmalar teknoloji basınını parmağında oynatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşin en ilginç yanı ise 4070Ti gibi bir karta kaçımız erişebileceğiz ki ? Kartı detaylı incelemelerinin yanında, kimlerin bu karta üç aşağı beş yukarı erişebileceği, verdiğimiz paraya değermi değmezmi... Tüm bunları etraflıca anlatacağına herkes ayrı bir saçmalıyor... Bir de ortalama fiyatı 20-25bin TL olacak karta utanmadan F/P kartı demişler ya ben daha da bir şey söylemiyorum...
Ben 4.900 TL'ye RX-6600 aldım ülen... Al sana F/P kart...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 6 Ocak 2023; 17:54:50 > -
Gamers Nexus gibi kendi parasıyla alacak Youtube yok. O yüzden böyle olması lazım.
-
Burada inceleme yapanların çoğu firmalar bize beleş ürün göndersin kafasında yapıyor.
Hiçbir firmanın ürünü yeremezsiniz bu mantıkla çünkü yererseniz bir daha size beleş ürün göndermezler. Dolayısı ile öve öve göklere çıkaracaksınız ki beleş ürün akmaya devam etsin.
-
Maalesef bir kaç istisna dışında oyun incelemeleri de bu şekilde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir ay sonraya ben yapayım bir inceleme 3090 4070ti 7900xt vs şeklinde madem. Ama kartları acamazsak bu olmamış diyeceksiniz zamanında yapmadım değil garantiyi bozmuslugum var inceleme için ama bu sefer fiyatlar çok yüksek açılmış kart bulurum inşallah
Hangi ürün için olursa olsun, ne kadar Türkçe inceleme videosu izlersem hepsi böyle iyi şöyle iyi diyor zaten, şurası kötü diyen az video var, hiç ederi değil diyen yok denecek kadar az, belki de yok. Derdi Youtube kanalı olmayan gerçek kullanıcı inceleme videosu olursa ona güvenirim, o da marka fanı değilse. Yabancı incelemeler çok çok daha iyi.
-
Yorumlara hem katılıyorum hem katılmıyorum. Arkadaşlar kanalları ayakta tutan şey youtube gelirleri değil tamamen sponsorluk anlaşmaları. Dolayısı ile siz üründen bahsederken ürün sahibini de üzmemeniz gerekiyor ki hem üreticisi sizle çalışmaya devam etsin hem de siz ayakta kalıp yayın yapabilin. Teknoseyir Levent abinin bu konuda çok haklı serzenişleri var, muhabbet yayınlarından dinleyebilirsiniz. Sektör artık değişti, editörlük influencerlığa döndü. Dolayısı ile ülkemizde o ürünleri kendi cebinden temin edebilecek ve incelemelerini tamamen objektif olarak yapabilecek kimseler çıkmadıkça tüm yayınlar benzer yorumlara sahip olacak. Kızmamak lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnceleme mi?İnceleme ne arar la turkoda. Olsa olsa güzelleme olur.
7900xt yi neredeyse 4090 dan bile iyi diyecek kadar güzelleyen malaka gördük.
-
Şuna güvenmem buna güvenmem. Ulan neye güveniyorsunuz siz bu dünyada. Yahudi masonlar bu kadar güvensizlik aşılamadı dünyaya.
resmen berbatmış bizimkiler. millete değil kendilerine çalışmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtbecer -- 6 Ocak 2023; 21:32:16 > -
Tipik yurdum insanı. Burada yazanların yüzde 90'ı da eminim aynısını yapardı. Çorba kaynasın misali.
-
O zaman bu durumda inceleme değil reklam çekiyorlar demektir.
-
Kullancı yorumları en iyisi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X