4070 ti fiyatına - GTX 1660lı - 1650 superli yeni nesil ddr4 komple sistem alınabilir. Yada Xbox Series X Konsol + 2 Yıllık Gamepass alınabilir. Kartı tek başına alıp elinizde tutarak oyun oynama şansınızda yok O kartı besleyebilecek Kartın performansından yararlanabileceginiz işlemciler 5bin tlden başlıyor. E bunun kasası güç kaynagı ramleri anakartı ssdsi çok masraf çok.. Cyberpunkta 2 araba sürecez diye bu paralar verilmez. |
TR'deki incelemelerin hiçbirine güvenmem artık ben (6. sayfa)

-
-
Türkiyede ekran kartı incelemesi veya işlemci gibi pahalı donanımların incelemelerini yapanlarda genellikle bir haz duygusu sezinliyorum. Milletin almak için kıçını yırttığı ürünleri biz temin edebiliyoruz ve inceleyebiliyoruz gibi bir hava oluyor genellikle. Hatta isim vermicem biri çıtayı öyle bir yükselttiki artistlik yapıcam diye 4090'ı bir elinden diğerine havada attı. İnanamadım. Ulan o kart için yıllarca çalışacak insanlar var bu ülkede. Fiyatları eleştirmiyorlar bile. Siz alamıyorsunuz zaten gibi burunları havada inceleme atıyorlar. Adam gibi oturursun fiyatları eleştirirsin bu kadar yüksek olmalası gerektiğinden bahsedersin....
-
TR incelemeleri genelde reklam ve sponsorluk üzerine kurulu, ürün incelemelerini genelde yabancı kanallardan takip ediyorum. Sponsorluğu kaybetmemek için eyidir eyidir diyip geçiyorlar ancak bir kere de şurası olumsuz vs demezler. Yurtdışı kanalları nvidianın fiyatı el altından yükseltip aslında 4060ti olması gereken kartı ilk 4080, baktılar çok tepki geldi az fiyat indirip 4070ti olarak pazarlayıp üçkağıt yapmasına takmış durumda ki haklılar. 4070ti 3090ti performansında bir kart ve aralarında vram farkı var sadece.
Ülkemiz şartlarında bu kart ilk çıkış fiyatıyla bile f/p sayılır. daha az güç çeken, daha yeni teknolojileri destekleyen 4070ti fiyatından fazlasını verip 3090/3090ti sırf vram için tercih etmek standart kullanıcı için gereksiz bir harcama olur. Bunlar daha ilk çıkış fiyatları, kurda vs oynaklık olmazsa fiyatlar oturacaktır, ikinci ele de etkisi olur ister istemez.
-
Bu inceleme videosu cekenlerin cogu ya hukumet yalakasidir yada firmalarin yalakasidir yada sponsorlari zor durumda kalmasin diye hep iyiyi abartli abartisiz konusan gayriciddi tiplerdir. UKT videolarinda bile yalan soyluyor sakliyorlar gercekleri. Ekonomik kriz bizi kanser hucresi gibi sarmisken adamlar 50-60 bin tllik ve daha fazlası ekran kartlarini ove ove bitiremiyorlar sanki heskesin alabilecek gucu var ve bunlarda buyrun size alinabilir super bir ekran karti diye videosunu cekiyorlar. Adeta urun reklamcisi pazaroamacisi gibi calisiyilorlar. Ben hepsinden igreniyorum. Bu solucanlara firmalar populerliklerindennl dolayi urunler gonderiyor bu isbirtacılarda ambalajindan daha havali ovguler yaparak urunu daha cezbedici kiliyolar ve yine paralar cukka cebe. kimse bu fiyat ne bu pahalilik ne bu zamlar ne diye firmalari saticilari elestirmiyor. Hepsi dumenci "editor"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikocan61 -- 7 Ocak 2023; 12:52:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes inceleyen elemanlara çökmüş. Onlar da ekmek parası peşinde. Şu da var ki Türkiye'de herhangi bir mesleği ele alın zaten dünya sıralamasına giremeyecek kadar geri kalite iş çıkarır. Sadece inceleme elemanlarına yüklenmeyi doğru bulmuyorum. Aklınıza gelecek herhangi bir meslek ortalamasında ilk 10'a girmemiz mümkün değil. Varsa böyle bir şey dünya çapında bir yarış yoktur.
Ne bileyim fındık üretiminde dünya birincisi olmamız gibi doğal sebeplerle rakipsiz kalmak falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TR' deki incelemelerin çoğunun içeriği maalesef boş. Biraz daha detay ve biraz daha özgür olmalılar. Açıkçası hepsi "bir yerlere bağlıyız abi" den öteye geçmiyor. Savunmaya geçen bir kaç kişiye tavsiyem bu kadar adamın feryadını da duymalarıdır. Bu kadar adam nedensiz ve manasız bir isyan içinde olduğunu varsayarak savunma yapmamalılar.
-
Youtube'nun en büyük eksikliği ülke bile değiştirsem yabancı arama yapsam bile hala türkçe kanal geliyor önüme nefret ediyorum bundan bıktım artık türkçe kanallardan keşfetim full yabancı dilde ama arama yapınca hemen türkçe kanallar aramada gözüküyor banane arkadaşım her şey yabancı bir insan gibi kullanıyorum ne diye hala türkçe içerik gösteriyorsun
-
Abone oldum. Daha ağır eleştiri yapın yurt dışındakiler gibi.
-
Dili de değiştirin.
-
TR'deki incelemeleri izlerken kendimi Matrix'de gibi hissediyorum, bir yapaylık var, gerçek değil gibi, bir şeyler eksik gibi. Peki nedir bu eksik olan fiyat eleştirisi veya herhangi bir eleştiri. Matrix'den çıktım artık yabancı kanallara güvenirim aslında en iyisi kullanıcı yorumları.
-
Her şey yabancı dilde sorun sadeve arama yaparken arama yapıyorum türkçe içerik çıkartıyor karşıma dil derken hangi dil youtube mu google mı bilgisayar mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Youtube. İzleme geçmişini de tamamen temizlemenizi öneririm.
-
Teşekkürler, elimden geldiği kadar yapmaya devam edeceğim. Nasıl olsa parasını verip ürün alıyorum, eleştirirken korkacak bir şeyim yok.
-
Youtube kanallarından görerek otomobil veya elektronik eşya almayın üzülürsünüz. Adamlar alenen inceleme değil "reklam" yapıyor. Yalandan 1-2 eleştiri de ekliyorlar ama tamamen fıs bir konuya takılıyorlar eleştiri bile değil.
Adam kalkıyor mesela aracın yalıtımından konforundan bahsetmiyor jantların tasarımı bana hitap etmedi diyor sorsan eleştirmiş oluyor sözde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an nerede bi 4070 ti güzelleyen varsa Nvidia kölesidir.
-
teknoseyir.com hariç hiç bir incelemeye inanmam, güvenmem
-
Birde TR piyasası global piyasadan çok bağımsız hareket ediyor aslinda. 30K'ya 4080 satilirken 4070ti 19K ya girdi ilk gununde. Bu fiyata F/P denilebilir gayet.
-
Olmaz olamaz! Belki de o kanallar yüzünden satın alıyoruz bazı ürünleri. Reklam olarak anlatmayacak. Onların reklam yapıp yapmadığından bihaber çok insan var.
-
Hocam onların incelemeleri fazla reklam kokuyor. cihazı anlatma değil de pazarlamacı modundalar, bu hissiyatı çok net alıyorsunuz. Aşağıda arkadaş da belirtmiş.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154820827
Erdi de teknik yoğun fakat eleştiri yönü eksik, suya sabuna dokunmadan geçiyor. Onun da reklam ayarında incelemeleri var.
Mesut ise en dipte onu konuşmaya bile gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X