Teğmen
30 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar, Sony Tablet S cihazımı, yeni almış olduğum Apple Wireless Bluetooth Klavye ile kullanmak istiyorum. Bu mümkün mü, mümkünse ne yapmam gerekiyor?

Her hangi bir program mı yüklemem lazım yoksa cihazlar birbirini direkt olacak görecek mi? Yoksa bütün hayallerim suya mı düşüyor?

Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum, saygılarımla...
Merhaba arkadaşlar. İzmir'de bir internet cafe açmaya niyetliyiz ve başlangıç için 12 adet makine satın alacağız. Tabii ki hem oyun hem internet amaçlı kullanılıp zorlanacaklar fakat cihazların bizi 2-3 sene götürmesi ilk hedefimiz. İnternetteki bir sitede, böyle bir bilgisayar buldum, özellikleri ve fiyatı konusunda yorumlarınızı ve geliştirilmesi için tavsiyelerinizi bekliyorum:

İŞLEMCİ: AMD ATHLON II X4 QUAD CORE 640 64 bit 2MB (3.0 x4 GHz) 938 pin (4 ÇEKİRDEK)
EKRAN KA. : POWERCOLOR 2GB HD5450 DDR3 HARİCİ EKRAN KARTI
ANAKART : BİOSTAR/N68 ASRock DDR3 VGA+LAN+SES+SATA
RAM: 8 GB Kingston DDR3 1333MHz TEK MODÜL
HARD DİSK : 1TB WESTERN DIGITAL 64 MB CACHE SATA HARDDİSK
DWD RW : YOK +40 TL karşılığında takabiliriz.
NETWORK : 10/100/1000 Ethernet port LAN
KASA : QUAKE 2011A SİYAH ATX KASA ( önde 2 usb, mic+ses çıkışı )
GARANTİ : 2 YIL GARANTİ aldıgınız an başlar belgeler kaşelenip doldurulurBİLGİSAYARIN ÇIKIŞLARI
6 KANAL HD SES ÇIKIŞI (5+1 ses sistmi sorunsuz çalışır)
PCI exp HARİCİ EKRAN KARTI slotu
4 adet SATA çıkışı
6 adet USB çıkışı XFAST (TURBO USB)
1 ADET IDE , 2 ADET PCI exp.
2 adet PCI YUVA

FİYAT: 825 LİRA (12 TANESİNİN TOPTAN FİYATI 9200 LİRA) Bundan daha düşük fiyata bundan daha iyisini toplarım diyen arkadaşların da tekliflerini bekliyoruz. Şimdiden çok teşekkür ederim, saygılarımla...
Selam arkadaslar,
Tosbagama ses sistemi toplamaya karar verdim ve son durum söyle gözüküyor:

Head Unit: Alpine CDA-9857R (4x60 - elimde vardi, degistirmeyecegim)

Subwoofer: Helix SPXL 12" (3000W, 1500W RMS)

Subwoofer Amplifier: Helix SPXL 1000 (yeni model, 2 Ohm'da 1275W RMS)

Components (ön-arka): Focal Polyglass 165 K2P (200W, 100W RMS)

Components Amplifier: Helix Dark Blue 5
(ACIL YARDIM) Helix A4 Competition (saniyorum bunu alacagim...)

Arkadaslar, tereddütlü oldugum konularda yardimlarinizi bekliyorum...

Saygilarimla...
Selam arkadaslar,
Canavar Tosbagama ses sistemi toplamaya karar verdim ve asagidaki parcalari almaya niyetliyim. Bu sistem hakkinda ne dersiniz, eger baska alternatifler varsa lütfen MARKA ve MODEL vererek cevaplayin...

Head Unit: Alpine CDA-9857R (4x60W, elimde vardi)
Subwoofer: Alpine SWX-1242D (3000W, 1000W RMS)
Subwoofer Amplifier: Alpine PDX 1.1000
Speakers (ön-arka): Alpine SPX-17PRO, Alpine SPR-17S ya da Alpine SPX-177R (ücü arasinda kararsizim???)
Speaker Amplifier: Alpine MRV-F545
+ Kapasitör, Stinger kablolar...

Yardimlariniz icin cok tesekkürler... (Acemi oldugum icin lütfen marka ve model yazmayi unutmayin)
Arkadaslar ses sistemi olayina girmeye ve head unit olarak da Pioneer AVH-P7500DVD'i kullanmaya karar verdim. Acaba aranizda daha önce kullanan oldu mu? Olduysa fikir ve yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkürler...
Selam arkadaslar,
Yurtdisina cikmadan önce zar zor tamamlayabildigim ve Antalyadaki anneme emanet etmek zorunda kaldigim Izmir plakali Tosbagami sizlerin begenisine sunuyor ve yorumlariniz bekliyorum. Su anda da Almanyada bulundugum icin ona bir Porsche motoru ve ses sistemi ayarlamakla mesgulum. Tek amacim 330CI lara otobanda selektör yapmak Aracla ilgili sorulariniz olursa cevaplamaya hazirim. Hepinize saygi ve selamlarimi gönderiyorum...

http://www.resimload.com/070919/VSw_Unbenannt.bmp
http://www.resimload.com/070919/t41_Unbenannt2.bmp
Ya arkadaslar ben de resim koymak istiyorum fakat resim anormal büyük (2778kb). Ne yapmam gerekiyor, bir fikir verir misiniz rica etsem? Saygilar...
Selam arkadaslar!
Saniyorum rotam 93 model beyaz bir Honda Civic EXe kaydi ve bu araca da modifiye yapma niyetindeyim. Asagidaki parcalar konusunda yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler... Ayrica belirttiginiz fiyatlari veren internet sitelerini ya da magazalari yazarsaniz sevinirim...

ON-ARKA KAPUT UZATMA, YAN MARSPIYELLER
ANGEL EYES FARLAR (Ayrica ben bu fari aldigimda direkt olarak kullanabilecekmiyim yoksa Xenon far seti de almam zorunlumu?)
PERFORMANS STOP LAMBASI
K&N HAVA FILTRESI
AMORTISOR SETI
EIBACH YAYLAR
REMUS EGZOST VE SON SUSTURUCU
EGZANTIRIK MILI
SPOR YARIS KOLTUKLARI (Sparco ya da Momo)
TSW REFLEX 16 INCH YA DA ALESSIO SUPER 17 INCH JANTLAR

Tekrar tesekkurler...
Selam arkadaslar...
10-11 milyar arasi bir arac almayi dusunuyorum. Almaya niyetli oldugum iki arac 106 GTI ve Saxo VTS. Ikisi de 98 kasa olacak. Fikir ve yardimlarinizi bekliyorum...

Herkese saygilar
Selam arkadaslar...
Peugot 106 GTI in direksiyon hidrolik motorunda sorun var. Yeni bir hidrolik direksiyon takilmasi kaca mal olur? Bilenlerin cevaplamasini rica ediyorum.

Saygilar, tesekkurler...
Hakkında
Forum İmzası:
Macbook Pro i5 3.Nesil, iPhone 6 Plus 64GB, iPad Mini 16GB Silver, iMac 27'' i7 3.Nesil
Forum İkinci El İmzası:
Referanslarım: AlexanderIV, denizkilic
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 221
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 4.544 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.