Şimdi Ara

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
29.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elıne saglık testlerın devamını beklıyorum..Eger AA acınca yasanan fps olayını cozmuslerse kart fıyatına gore guzel oldu.Bu sefer atı oldu gıbı
  • 9800'ün en düşük 1 fps aldığı testte 4870 12 fps'den aşağı düşmemiş. Sonuçlar muhteşem.
  • Bana 4870 CF yolu göründü, 2. 9800GTX arayan var mı :))
  • Güle güle kullan. Skorlar harika.

Valla benimde alasım geldi Crysis testlerinden sonra.
  • 4870 çok iyi bir başlangıç yapmış oluyor testlere ve de Nvidia ortağı Crisis e rağmen..
  • 9800gtx in karizma fena çizilmiş
  • @865pe

usta gpu 1ghzi aşabilecek gibi mi sence ne diyorsun?
  • Arkadaşlar hepinize ayrıyeten teşekkür ederim.

@Soultrap
    fan ayarı yok O/C desen CCC de 790 en son. daha fazla O/C yapacam ama gerekli program yok. tahminim fan ayarı için yazılım olursa 850 ye kadar gider tahmin ediyorum. ama emin değilim tabi.

Oyun ss leri eklicem elimdeki mevcut oyunlardan GRİD vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

@865pe

Volt mod'suz imkansız.
  • @865pe

Kart hayırlı olsun güle ügle kullan

Testler mükemmel kart iyi iş çıakrmış ATI'ye helal olsun

3D Mark testlerini bekliyoruz
  • Hayırlı Olsun, Benim Kartta Salı Günü Geliyor
  • Testler için teşekkürler, güle güle kullanın.

Görüldüğü gibi arkadaşlar 9800GTX bu kartın rakibi değil, tırnağı bile olamaz. Resmen uçurum var arada. Very High ayarı, shader bağımlısı bir ayar ki artık yeni nesil oyunlarda buna ağırlık verildiğini düşünecek olursak, kart GTX 280e kafa tutuyor ve tutacak demektir. GTX 260 için zaten şu anki performansı ve fiyatıyla ölü kart diyebiliriz, onu karşılaştırmaya bile almıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marstazaman -- 29 Haziran 2008; 0:24:28 >
  • 512 MB altı kullanım sağlanarak yapılmış 9800 GTX - 4870 testi verilebilir mi acaba? Meselâ, 1280x1024 + "high" + 4x AA ile.

Bir de loop 2 olsa, ne güzel olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 29 Haziran 2008; 0:26:30 >
  • işte ATI bekleneni verdi sonucunda 4870 bu testlerden sonra gözümde iki kat daha büyüdü.Bir ATIci olarak iştahım kabardı
    Testler için emeğine sağlık ama devamını bekliyoruz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

@865pe

Volt mod'suz imkansız.

volt mod tabiki şart normal koşullarda zaten 1ghz beklemiyoruz

920 mhzlik bir 4850 gtx280 i yakalamış 1ghzlik 4870 ne yapar kim bilir... Helal olsun AMD. İşlemcide ki kaybını, ekran kartında çabuk kapatacak gibi

• Kartınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kartın performansı etkileyici gerçekten crysis'de 9800GTX'e 2 kat fark atması şaşırtıcı ve özellikle min fps'lerdeki fark inanılmaz.
  • 4870 9800gtxden beklenmeyecek kadar güçlü imiş, ayrıca bu kartın daha oturmuş driveri olmadığı varsayarsak ileride bu fark dahada açılabilir.1950 gt kullanıyorum ihtiyacım olmadığı halde 4870 alma isteği uyandırdı bende.
    işte gerçek adam akıllı bir dx 10 kartı çıktı diyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Hayırlı Olsun, Benim Kartta Salı Günü Geliyor

sağol ziver güzel seçim. hafiften tereddütlerim vardı, zira 4870 in henüz adam akıllı yapılmış kullanıcı testi yok halen. ama tereddütlerim inanki boş çıktı. Riva turner 4800 için bi versiyon çıkarırsa hoş olacak. karta o/c yapamiyorum. 790 / 4400 de CCC ile ayaralar bitiyor, neyle o/c edecez bunu anlamadım. kartın limitlerini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 29 Haziran 2008; 0:30:09 >
  • daha üst çözünürlük de test etme imkanı varmıdır ? 1680x1050 veya 1920x1200 aa olmasa da olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 29 Haziran 2008; 0:32:06 >
  • @865pe

Birşey sormak istiyorum !

Kartın ram hızları neden ? 4 ile çarpılıyor DDR5 olduğu için mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.