Şimdi Ara

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
29.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Hayırlı Olsun, Benim Kartta Salı Günü Geliyor

sağol ziver güzel seçim. hafiften tereddütlerim vardı, zira 4870 in henüz adam akıllı yapılmış kullanıcı testi yok halen. ama tereddütlerim inanki boş çıktı. Riva turner 4800 için bi versiyon çıkarırsa hoş olacak. karta o/c yapamiyorum. 790 / 4400 de CCC ile ayaralar bitiyor, neyle o/c edecez bunu anlamadım. kartın limitlerini merak ediyorum.

vALLA AĞA BİDE O/C YAPABİLSEN TAM ANLAMIYLA SONUÇLARI BEKLEYEREK SABAHLARIZ.. AMA BEKLENİRDE SABAHLARA KADAR

• quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

@865pe

Birşey sormak istiyorum !

Kartın ram hızları neden ? 4 ile çarpılıyor DDR5 olduğu için mi ?

evet Gpu-z bellek hızını 900 olarak okuyor bunu 4 ile çarptığımızda 3600 yapıyor. çok hafif elleme ile 4400 e çıktı. başka o/c yapma imkanı yok çünki Ati CCC de en son ayar 790/1100(4400)

Elimde 19 LCD var ama 22 veya 24 ayarlayabilirsem Crysis de denicem mutlak.
  • Valla hocam 4850'nin testlerinden 4870'in iyi olucağı belliydi zaten. Biliyorsun kartların duyurulduğu ilk gunden beri arkalarında duruyorum ve savunuyorum, Neden Acaba ! Para mı veriyor AMD-ATI bana . Şaka bir yana ATI bu sefer mimaride ciddi anlamda iyileştirmeler yaptı, performansa cok büyük etkisi oldu bu değişikliklerin. Onumuzdeki gunlerde cıkacak suruculer ile durum daha da iyi olucaktır.

Salı Gunu Benden de Resim Gorduğunuz Her Oyun ve Testten Sonuc Gelicek, 1 Haftadır Hazırlanıyorum

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• oc olayı bios'u bir yere yedeği alınıp bios editleme ile yapman bizi beklemekden kurtarır ne dersin
    birşey daha dikkatimi çekti ısılar baya düşük 3dmark sonrası oyunlarda nasıl ? ben iki blok alırım serin serin kullanırım diyordum ama gerek yok gibi ayrıca ses nasıl kafa ütüler cinsdemi nvidia gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 29 Haziran 2008; 0:41:16 >
  • Üff ağzımızın suyunu akıtmayın yaa

Hayırlı olsun hocam, mükkemmel skorlar..
  • inceleme cok guzel olmuş eline saglık. kart da bir o kadar guzel. bence bu karttan beklentileri fazlasıyla karşıladı
  • 865 pe sonunda doğru yolu buldun hayırlı olsun çok hoş kart hem kısa hem güçlü hem ucuz hem iq su daha iyi
  • Hocam testler için teşekkürler. Kartınız hayırlı olsun.

Bu karta ''magnificent HD4870'' diyelim bundan sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::
    920 mhzlik bir 4850 gtx280 i yakalamış 1ghzlik 4870 ne yapar kim bilir...

Yanlis anlasilma olmasin

3.6 GHz'deki bir dual core'da 920 MHz'lik 4850, 710 MHz'e overclock edilmis 3.7GHz Quad Core'da calisan bir GTX 280 ile ayni skoru almis.

Hem de Crysis. Demek ki, diger oyunlarda gececek.

Aman tanrim ya, NVidia'nin derhal 55nm GT200'leri cikarmasi lazim.
  • Bu kartın ICEQ sürümü müthiş olacaktır
  • hadı hocam nerde kaldı ssler :
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

@865pe

Birşey sormak istiyorum !

Kartın ram hızları neden ? 4 ile çarpılıyor DDR5 olduğu için mi ?

evet Gpu-z bellek hızını 900 olarak okuyor bunu 4 ile çarptığımızda 3600 yapıyor. çok hafif elleme ile 4400 e çıktı. başka o/c yapma imkanı yok çünki Ati CCC de en son ayar 790/1100(4400)

Elimde 19 LCD var ama 22 veya 24 ayarlayabilirsem Crysis de denicem mutlak.

Hacım hayırlı olsun yeni kartın güle güle kullan. Biosu yedekle sonra overdrive low ayarı yukarı çek 790 sınırını geçersin tabii CCC kabul ederse.

• çok güzel gerçekten
    4850 ile 4870 e arkış gerçekten...

sıcaklık durumu nasul hocam...
  • Hd 4870: Mazlum'u getirin bana Mazlum'u ! Onunda ifadesini almak istiyorum.

Fanatikler nerde yaaavvv! Min fpslere bakıp bir yorum yapsınlar.

Ayrıca nvidia sürücü yazan bazı mühendislerin eline balta vermiş galiba. Bütün ağaçları kesmiş baltalar.

Not: Mazlum = Gtx 260

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 29 Haziran 2008; 0:56:15 >
  • Hocam eline sağlık.Fena ezmiş gerçekten.
  • @ 865p hayırlı olsun kartın testlerin devamını da bekliyoruz diğer oyunlardan ss isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mav1li

Hd 4870: Mazlum'u getirin bana Mazlum'u ! Onunda ifadesini almak istiyorum.

Fanatikler nerde yaaavvv! Min fpslere bakıp bir yorum yapsınlar.

Not: Mazlum = Gtx 260

• 1800xt,1950xtx,2900xt,3800,4800 bu serilerin neden hepsinde 16 rop var

yeni seriler gelince hep birşeyleri arttırıyorlar ama atide hep 16 rop var.rop ne işe yarar ve neden ati bunu bu seride bile yükseltmemiş anlatabilirmisiniz
  • bu ati ve nvidia acaip kurnaz ya 1 sene yada 2senede bir, bi ati bi nvidia chip'e gçip acaip bir sirkülasyon yapıyoruz paralarda ceplerden akıp gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gainward6600gt

1800xt,1950xtx,2900xt,3800,4800 bu serilerin neden hepsinde 16 rop var

yeni seriler gelince hep birşeyleri arttırıyorlar ama atide hep 16 rop var.rop ne işe yarar ve neden ati bunu bu seride bile yükseltmemiş anlatabilirmisiniz

evet rop nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.