Şimdi Ara

Tr de Ap Support Ciddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler şimdi diyeceklerim bronze silver için geçerlidir daha golda çıkamadığım için onlar hakkında bilgim yok. Tr de supportun ward iteminden sonra ap kasmasına nasıl bakıyorsunuz? Biraz düşündüm de bazı support herolar için ward iteminden sonra ap kasmak mantıklı gibi. Şöyle ki benim gibi solo ranked giriyorsanız ve support kalmışsa adc nin iyi ya da kötü olup olmadığını bilemeyiz baştan oynamayı bilmezdir sizi deli edip durur. Gidip bi shurelya kasıp gerekli yerlerde onu basınca bazı öküzler shurelya ile adamı yakalamayı düşünmeyip o hızla geri kaçabiliyorlar. Mesela bi nunu, fiddlestick,karma,kayle,morgana,lulu,zyra gibi herolara ap kasılabileceğini düşünüyorum özellikle bronze ve silverda lane kazandırabiliyor. Zaten bronze silverda supportun adcyi koruduğu felan yok. Oyundaki ap nidalee support kasanlardan değilim kesinlikle ne zaman support aldıysam metaya uygun itemler aldım ama bunu da düşünmedim değil. Siz ne diyorsunuz?

• işe yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sona artı senin söylediğin herolar sightstone üstüne cooldown bot ve mikail den sonra ap yada kendine göre bir build tabiki dizebilir adc kötüyse damage de yardımcı olabilir zaten zyra oyun sonu 2. apc oluyor roa rylai void cıkılabilir oyun sonu.
  • Sadece Sonaya kasarım oda eziyosak , İkiz Gölge kasılabilir veya Morellonomikon(galiba buydu adı itemin :) ) 10 saniye/gold verdiği için.Onun dışında ward iteminden sonra genelde Mikaelin Kazanı ve oracle alırım , support oyun taşıyabilir ama ap kasarak değil , ciddi bi şekilde supportlayarak.
  • O konuda rün ve kabiliyet çok etkiliyor. Ap artmıyor bir türlü. Çok gıcık bi durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 90capcanberk

Sona artı senin söylediğin herolar sightstone üstüne cooldown bot ve mikail den sonra ap yada kendine göre bir build tabiki dizebilir adc kötüyse damage de yardımcı olabilir zaten zyra oyun sonu 2. apc oluyor roa rylai void cıkılabilir oyun sonu.

What about nidalee :D

• tabi takıma aura veren itemleri alma ap kas low eloda belki işe yarayabilir fakat yinede takıma yararlı item alınması kanaatindeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    PvP de Ch mi iyi Eu mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir support kagenin şanslı mızrabı dışında parasını ap itemlere ayırmamalı.Belki gerçek buz parçasına yükseltebilir.
    Support görünüşlü nidaleeliler sizi tenzih ediyorum bundan.
  • Sonada önermem ama nidale zyra lulu nunuda çok usefull oluyor.

• Support oynayıpta 6 tamamlamak zaten zor en fazla 3 item yaparsın ( auralı ve ward itemi filan ) gerisi yine warda gidicek cooldown azaltıcı ve can veren itemler olabilir ama ap olucağını sanmıyorum. zyra gibi ap carryden support yaptığından ufak çaplı ap itemler alabilirsin bu da ne olur türkçesi kage'nin kanlı mızrabı olabilir. ap kasarsan takım tek yararın ward olur ki ben öyle kasanları biliyorum sadece ward itemi alıp haritada topu topu 3 ward oluyor.
  • Demir soların broşü mesela bunu jungle veya solodaki kasabilir. Dediğim gibi shurelyadan bizimkiler anlamıyor hızlanıyorlar birden bişey olduğunu sanıp panik yapıp geri kaçanları gördüm ben Tamam ward itemi + görüş totemi oracle alacağım elbette ama geri kalanı ap itemi iyi gider diye düşünüyorum. Tabiki bi rabadon çıkacağım demiyorum çıkamam da ama. Mesela bi Asırlık sopa niye olmasın hem tanky support oluruz hem ap support
  • Wolverine Jr. kullanıcısına yanıt
    3 tabiki az ama sen gidip de haritanın hepsini supportun wardlamasını bekleyemezsin adc hariç herkes ward almalı sonra haritada 3 5 tane wardın hesabını yapmamalı
  • elise zyra blitz lux falan zevklide oluyor ama nidaleyi gözünüzü seveyim sup olarak almayın ya 0 cc ile ne adc koyuyabilir ne kill aldırabilir ap kasmayıp e fullerse poke özelliğini yitiriyor ulti zaten çöp trap ve heal için alınmaz o şampiyon.

• Ben genelde haritaya güncel olarak duran 5 ward atarım.Zira lulu,sona ve nami dışındaki supportlarda ( Kayleyide sayabiliriz) ward atmak eziyet mobility ile bile olsa.Olası bir teamfighta girememe yada bazen takımdakiler bencil oluyo yalnız başıma ward atıyorum yakalanıncada olmek garakti oluyor.O yüzden bazı supportlara ap kastığım oluyor.Tabi bu ap kasma olayıda supporta yeni geldi oda rünlü kalktığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: taltask

elise zyra blitz lux falan zevklide oluyor ama nidaleyi gözünüzü seveyim sup olarak almayın ya 0 cc ile ne adc koyuyabilir ne kill aldırabilir ap kasmayıp e fullerse poke özelliğini yitiriyor ulti zaten çöp trap ve heal için alınmaz o şampiyon.

Poke.
    Heal+as buffı.
    Ward görme,gank'e karşı vision.
    Bir Zyra değil ama iş görebilir.
  • Late de sahip olduğun 3-5 ap tamamen useless kalıyor. Yanında iyi bir adc varsa ap alarak lane kazanıp maçı taşımasına yardımcı olunabilir. Sen ise adc kötüyken almak istiyorsun. Lane kazansan bile kötü ise adam taşıyamaz ki.
  • sir balık kullanıcısına yanıt
    Mainim adc benim yanıma bi sona janna fln gelmesini istemiyorum açıkçası. Ne zaman karşıda adc nin yanında poke özelliği olan bi support varsa gerçekten zorlanıyorum. Bu bir nidalee olabilir tam farma odaklanayım derken o mızrağı yemesi koyuyor adama. Karşı adc yi harasslayayım derken bi bakmışsın nidalee e atmış. Ya da karşıda nunu support varsa sürekli e harass yapıyor dolayısıyla canın azalıyor ve safe oynamaya çalışıyorsun. Senin dediğine gelirsem yanımda zaten iyi bir adc varsa ap kasmam normal itemlerimi dizerim o taşır zaten. Adc kötüyken derken şöyle mesela sen bi jannasın defansif bi support karşı lane bizim adc yi baya bi harasslıyor adam skillshotlardan kaçamıyor yakalanıyor fln buna bir şey yapamazsın sonra adamın morali bozulur lateye item çıkamaz hatta afk bile kalabilir ondan diyorum ki en azından lane safhasında karşıyı dürtüp dürtüp canlarını azaltabilirsek adcmize daha rahat kill aldırırız gibi ya da daha rahat oynama imkanı sunabiliriz diyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

quote:

Orijinalden alıntı: taltask

elise zyra blitz lux falan zevklide oluyor ama nidaleyi gözünüzü seveyim sup olarak almayın ya 0 cc ile ne adc koyuyabilir ne kill aldırabilir ap kasmayıp e fullerse poke özelliğini yitiriyor ulti zaten çöp trap ve heal için alınmaz o şampiyon.

Poke.
    Heal+as buffı.
    Ward görme,gank'e karşı vision.
    Bir Zyra değil ama iş görebilir.

Q fullerse poke yapamaz q fullerse heal + as veremez çok eksik kalır. Ap kasmazsa oyun sonunda ne poke yapamaz. Cc yok ultisi useless. Traplarla anca yan çimleri kontrol edebilirsin ki pink ward ve oracle ile çokta gerekli değil support olarak picklenmesinl gerektirmez. Sup nidale anca lb sup gibi karşıyı bezdirmeye yarar buda q fulleyip ap alarak olur. Lb sup daha iyi hatta en azından snare ve silence var

• Tr bronz silver nasıldır bilmiyorum ama West'in noobu olarak karşıda Nidalee olunca rahat bir nefes alıyorum. Her mızrağa kafa atanlara da anlam veremiyorum. Neyse konuya dönersek örneğin karşıda Karma-Varus ikilisi varsa ve yanındaki adc çok poke yiyorsa alınabilir. Yine de verimli olması için gold veren yada aktifi olan support-ap itemleri alınır alınırsa. Gidip rabadon kasmak yanlış olur.
  • Morgana al ap kas iş yaparsın skill shot ın iyiyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.