Bildirim
Tr de 2. Kuralsizz01 'den 5 Perfect Master
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben artemisteyken sarıların en iyi loncası munzurun loncadyadım o zmn munzur saırlara gelmişti bi ara ve bu
kurlsizz falan dinlemioduk alayı gelse vız gelip tırıs gidiodu neden mi SeCReT BİZDEYDİ -
quote:
Orijinalden alıntı: ennes58
ben artemisteyken sarıların en iyi loncası munzurun loncadyadım o zmn munzur saırlara gelmişti bi ara ve bu
kurlsizz falan dinlemioduk alayı gelse vız gelip tırıs gidiodu neden mi SeCReT BİZDEYDİ
şimdide öyle mi -
EdiLee falan yalan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Plunder
EdiLee falan yalan
doğru edilee nin daha perfecti bile yok bu adam nası 93 lvl oldu hala anlamıorm... -
Kuralsizz01
eğer bizi görüyorsan hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
Kuralsizz01
eğer bizi görüyorsan hayırlı olsun
bugün wingmt2 de oynarken yeminle aynı Kuralsizz01 nickinde adam gördüm -
quote:
Orijinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg
quote:
Kuralsizz01
bugün wingmt2 de oynarken yeminle aynı Kuralsizz01 nickinde adam gördüm
Onun oldugunu sanmıyorum TR serverde 5 perfect açan adam ne işi var pvp serverde :D
Birde Kuralsizz01 hangi serverde oynuyor? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg
quote:
Kuralsizz01
bugün wingmt2 de oynarken yeminle aynı Kuralsizz01 nickinde adam gördüm
Onun oldugunu sanmıyorum TR serverde 5 perfect açan adam ne işi var pvp serverde :D
Birde Kuralsizz01 hangi serverde oynuyor?
artemis
-
bende bizim pwp nedir bilmeyen arkadaşlara göstermek için alestada 88 lwl bi adam buldum adı bellzebuh bende nick i öle yaptım nası olsa zzyt2 de 88 lwl olarak başlıodun +9 şahin +9 aslan ağzı vs. vs. dizdim fotoları şaşırıp kaldılar -
quote:
Orijinalden alıntı: leaderknight
bende bizim pwp nedir bilmeyen arkadaşlara göstermek için alestada 88 lwl bi adam buldum adı bellzebuh bende nick i öle yaptım nası olsa zzyt2 de 88 lwl olarak başlıodun +9 şahin +9 aslan ağzı vs. vs. dizdim fotoları şaşırıp kaldılar
bide EdiLee diye char açıp 93 yapsaydın
@Claus Von Stauffenberg
Teşekkürler cevap için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 12 Eylül 2009; 0:23:03 >
-
quote:
quote:
bende bizim pwp nedir bilmeyen arkadaşlara göstermek için alestada 88 lwl bi adam buldum adı bellzebuh bende nick i öle yaptım nası olsa zzyt2 de 88 lwl olarak başlıodun +9 şahin +9 aslan ağzı vs. vs. dizdim fotoları şaşırıp kaldılar
bide EdiLee diye char açıp 93 yapsaydın
@Claus Von Stauffenberg
Teşekkürler cevap için
Bencede edilee yapmalıydın... :D
rica ederim
-
onuda yapıcaktım ama kasılmıyoduki -
quote:
onuda yapıcaktım ama kasılmıyoduki
aynı itemler neyi kasacan ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X