Şimdi Ara

Tr de Ap Support Ciddi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nid alın full ap kasın ward da almayın zaten w var. İlk önce q fulleyin eyi sallayın zaten az heal veriyor. Rye basıp w ile kaçın sadece.

Bronze 5e hoşgeldiniz
  • Ward itemi ile botu bitirene kadar dakika oluyor 20 zaten.Oracle , ping ward derken oyun bitiyor.Oyun aşırı uzarsa al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

quote:

Orijinalden alıntı: taltask

elise zyra blitz lux falan zevklide oluyor ama nidaleyi gözünüzü seveyim sup olarak almayın ya 0 cc ile ne adc koyuyabilir ne kill aldırabilir ap kasmayıp e fullerse poke özelliğini yitiriyor ulti zaten çöp trap ve heal için alınmaz o şampiyon.

Poke.
    Heal+as buffı.
    Ward görme,gank'e karşı vision.
    Bir Zyra değil ama iş görebilir.

aynı şeyleri mid lane de yapılabilecekken nidalee mesela bir leona karşısında ne yapabilir puma olup kaçmaktan başka ?
  • sen bi ward itemi alıp oyun boyunca haritada 3 wardla mı oynuyacaksın? ya da oracle hiçmi almayacaksın bunun üstünede ne kadar ap kasabilceksin ki kastığın ap ne damagei atabilcek?
  • İyi güzel diyorsunda ben adam sighstone alsın diye kıçımı yırtıyorum onu alıp ap kassa gene iyi.
  • İşte sizin gibiler yüzünden Nidale ve Lux supportlar(?) çoğaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olympooos

Mainim adc benim yanıma bi sona janna fln gelmesini istemiyorum açıkçası. Ne zaman karşıda adc nin yanında poke özelliği olan bi support varsa gerçekten zorlanıyorum. Bu bir nidalee olabilir tam farma odaklanayım derken o mızrağı yemesi koyuyor adama. Karşı adc yi harasslayayım derken bi bakmışsın nidalee e atmış. Ya da karşıda nunu support varsa sürekli e harass yapıyor dolayısıyla canın azalıyor ve safe oynamaya çalışıyorsun. Senin dediğine gelirsem yanımda zaten iyi bir adc varsa ap kasmam normal itemlerimi dizerim o taşır zaten. Adc kötüyken derken şöyle mesela sen bi jannasın defansif bi support karşı lane bizim adc yi baya bi harasslıyor adam skillshotlardan kaçamıyor yakalanıyor fln buna bir şey yapamazsın sonra adamın morali bozulur lateye item çıkamaz hatta afk bile kalabilir ondan diyorum ki en azından lane safhasında karşıyı dürtüp dürtüp canlarını azaltabilirsek adcmize daha rahat kill aldırırız gibi ya da daha rahat oynama imkanı sunabiliriz diyorum ben

sorun sende bence dostum nidalee ve nunuya karşı zorlanıyorsan botta.Nidalee mızragı bence bu oyunda kaçması en kolay skillshotlardan biri.
    ben Kage dışında hiç bir ap eşyası almıyorum support oynarken
    Zaten paran yetmez ki alırken çok zorlanırsın.
    Keşif taşı alacaksın ayakkabı alacaksın para eşyaların da olacak yanında bunları toplarken de harita görüşünü eksik etmeyeceksin.Bunları da sıfıra yakın farm yaparak yapman lazım.
    Ap eşyası çıkman çok ama çok zor şu şartlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrVayne -- 17 Eylül 2013; 22:59:52 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.