Şimdi Ara

TPS MULTİVİSİONLAR HOTBİRD YAYINI SONA ERMİŞTİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
7.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multivision HotBird Yayını Sona Erdi!!! Bugun itibariyle hotbird uydusundan astra uydusuna geçmişlerdir.Yayınlar seca2 şifreli olup emu ve kodlarla açılmamaktadır bye bye...

• kötü bir haber
  • Tüh Be...
  • yazık oldu be benim için tamamen bitti çünkü bende çift çanak var astra da açık yayın yapsa bile seyredemem
  • gececiler yas ilan eder artık
  • Niye herkez üzüldü, belgesel kanalımıydı ?
  • acık gures musabakalarıı vardı...hergece reytıng yapıyordu...hıc bır spor musabakasının cekemeyecegı kadar cok reytıng..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde ss2 kartım ile M6 müzik kanallarını izliyordum. Şimdi işteyim deneme fırsatım yok. M6 müzik kanallarıda gitti mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire -- 3 Haziran 2008; 15:14:40 >
  • Ne güreşiyolardı yaw...Bazen 3 e tek güreşirlerdi.Bazende tek e 3
  • "M6 Music Hits" ve "M6 Music Black" yerinde duruyor. Multi'lere üzüldüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

acık gures musabakalarıı vardı...hergece reytıng yapıyordu...hıc bır spor musabakasının cekemeyecegı kadar cok reytıng..

Orası öyle de gündüz kuşağında kaiteli filmleri de vardı hani
  • dreambox al rahat et artık::)
  • hayırlı uğurlu olsun...
  • daha önceden böyle bi söylenti vardı zaten demek gerçek olmuş
    gündüzleri güzel filmler oluyodu ama
  • Yanlış bilgilendirme yapmayalım şimdi millet Astra uydusu ile uğraşır durup dururken.
    Multivision yayınları biryere taşınmadı sadece kapandı o kadar.
    Yani Hotbird uydusunda değil komple kapandı çünkü yakında TPS paketi tarihe karışacak yavaş yavaş tüm kanallar gidecek.
    Ha şu soru akla gelir TPS paketindeki kanalların yayını ne olacak o yayınlar zaten Canal+ Fransa paketinde var ve zamanında TPS ile Canal+ Fransa birleşmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 4 Haziran 2008; 4:00:31 >
  • yanlış bilgilendirme değil tps paketi yayın hayatına astra uydusundaki fransız paketinden devam edecek csat olması lazım dediğin gibi hotbirden kapanıyor bir ortaklık olabilir
  • hadi yaa...ee şimdi hotbirddde ne kaldı o zaman izlenecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

yanlış bilgilendirme değil tps paketi yayın hayatına astra uydusundaki fransız paketinden devam edecek csat olması lazım dediğin gibi hotbirden kapanıyor bir ortaklık olabilir

Yok hocam haberin doğru , fakat Multivisionlar taşınmadı bir yere onu demek istedim.
    Zamanında Canal+ Fransa ile TPS anlaşma yapmıştı şu an TPS paketindeki tüm kanallar Astra da var zaten bir daha taşınma olmayacak.
    TPS zarar ettiği yayınlarını durduracak daha doğrusu TPS patformu tarih olacak.
  • ee ne kaldı hotbird de
  • Uzman arkadaşlar Hotbird uydusunda ss2 ile şifresi çözülebilen . yetişkin kanalı kaldı mı ? (xxl ve privatespice'den başka)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.