Şimdi Ara

Tp-Link TL-WA901ND 300Mbps Access Point (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
23.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz ;

Client olarak çalıştırdığınız access point cihazınız için modeminizin arayüzüne girip işlem yapmanıza gerek kalmamaktadır.

Saygılarımızla

Tp-Link TL-WA901ND cihazın diğer çoğu access point cihazından farlı olarak 3 anteni bulunmasının ne gibi katkıları olmaktadır.uzun mesafeden usb wireless ile girdiğim internet bağlantısına erişmemi sağlayabilir mi.3 antenin kablosuz sinyal alımında ne gibi artıları olmaktadır
  • quote:

Değerli Müşterimiz ;

Client olarak çalıştırdığınız access point cihazınız için modeminizin arayüzüne girip işlem yapmanıza gerek kalmamaktadır.

Saygılarımızla

bi de şöyle bir sorum var Tp-Link TL-WA901ND cihazın antenleri değiştirilebilir mi.daha güçlü 8 dbi tp link antenler takarak kablosuz alış gücünü güçlendirip,ethernetten kablolu aktarabilirmiyiz
  • axisios A kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz ;

TL-WA901ND Access Point cihazı 8 dbi anten desteği bulunmaktadır. 8 dbi anten takabilirsiniz.

Saygılarımızla
    Tp-Link Türkiye
  • quote:

Değerli Müşterimiz ;

TL-WA901ND Access Point cihazı 8 dbi anten desteği bulunmaktadır. 8 dbi anten takabilirsiniz.

Saygılarımızla
    Tp-Link Türkiye

bu cihaza 3 tane 8 dbi anten taksak kablosuz alış gücünü mü yükseltmiş oluruz,yoksa kablosuz veriş gücünü mü yükseltmiş oluruz.
    ayrıca wpa şifresi ile aldığımız kablosuz yayını kablolu aktarabiliyo mu bu cihaz.yoksa cihaz sadece wep şifresinden gelen yayınları mı aktarabiliyor
  • axisios A kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz ;

Kablosuz Tekrarlamada WPA-PSK , WPA2-PSK kullanılabilir. 8bi Anten taktığınızda cihaza alım bölümünde ve sinyal aktarma kısmında da aktif olarak antenler görev yapacaklardır.

Saygılarımızla
    Tp-Link Türkiye
  • Güzel paylaşım.Teşekkürler.
  • Tp link wa901nd ap router aldim.3 gun kurulum icin ugrastim.musteri hiz. Aradim dediklerini yaptim calisti.Modemim oturma odasinda (netmaster cbw 389 Z4)router salonda arasinda 7 8 metre mesafe var. Router calistiginda hicbi sinyal artisi olmuyor nerdeyse.evim 90m.2 olmasina ragmen sinyal dagitamiyorum.surekli oju yapin bunu yapin biktim gercekten.aldigima cok pisman oldum.4dbi lik modemim bile daha iyi sinyal dagitiyor.
    Urunun sorunlu oldugunu kabullenmiyorlar.yok 20dbi sinyal alcakmis vs.bugun yanyana koydum oyle denedim yine cekim gucunde artis olmadi.burdan yardim istiyorum tp link turkiye yetkilisi urununuzu iade etmek istiyorum ya parami verin yada adam gibi calisan bir modem verin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın TP-Link yetkilisi bugün aldığım WA901ND cihazın arayüzüne giremiyorum. Sunucu ile bağlantı kesildi hatası alıyorum. Bir arkadaşa IP adresini manuel yapın demişsiniz bunu bende denedim ama olmadı.İnternet bağklantım kesildi beklememe rağmende gelmedi.Modemim W8961ND. WA901ND"yi zayıf olan kablosuz dağıtmak için kullanacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Sayın TP LİNK yetkilisi neden ilgilenmiyorsunuz ? ? ?
  • gokhan20002001 kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Konu ile ilgili olarak sizlere yardimci olunabilmesi için size ulasabilecegimiz bir irtibat numarasini mesaj olarak bizlere iletirseniz. En kisa surede sizinle irtibat kurulacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız

Probleminiz ile ilgili olarak cihazi fabrika ayarlarina arkasinda bulunan reset deligine 7 sn basılı tutarak getirdikten sonra bilgisayarınızın yerel ağ kartinda bulunan ip adresini otomatik olarak isaretleyip daha sonrasinda ethernet kablosu access point ile bilgisayar arasinda bağlı iken 192.168.0.254 ile web arayüzüne giriş sağlayabilirsiniz. Diger kurulumlar ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

• sayın yetkili yazdığınız gibi yaptım ve arayüze girdim AP"yi repeater modda kullanacağım ayarları yaptım ama internet hızım 8 mb den 2mb te düştü ve AP üzerindeki ışıklardaki kilit simgesi yanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayakbiyik

sayın yetkili yazdığınız gibi yaptım ve arayüze girdim AP"yi repeater modda kullanacağım ayarları yaptım ama internet hızım 8 mb den 2mb te düştü ve AP üzerindeki ışıklardaki kilit simgesi yanmıyor

Universal repeaterde yari yariya kayip olur yayin kac dbi 901 arayuzde

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

sayın yetkili yazdığınız gibi yaptım ve arayüze girdim AP"yi repeater modda kullanacağım ayarları yaptım ama internet hızım 8 mb den 2mb te düştü ve AP üzerindeki ışıklardaki kilit simgesi yanmıyor

bunu nasıl göreceğim tarif edermisiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

bunu nasıl göreceğim tarif edermisiniz

Ap uzerinde baglandigin yayinin kalitesini gorebikirsin

Merhaba Koray Bey ;

Kilit ışığının yanmaması gerek normal bir durum bu diğer işlem olarak modeminizin kanal ayarlarını değiştirerek TL-WA901ND cihazının hızını beliryebilirsiniz. Bu aşamada test yapıp tekrar bizlere dönebilirsiniz.

Ek bilgi olarak cevap yazdığınızda Haberdar ederseniz sizleri bilgilendirmemiz daha kolay olacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Merhaba Koray Bey ;

Kilit ışığının yanmaması gerek normal bir durum bu diğer işlem olarak modeminizin kanal ayarlarını değiştirerek TL-WA901ND cihazının hızını beliryebilirsiniz. Bu aşamada test yapıp tekrar bizlere dönebilirsiniz.

Ek bilgi olarak cevap yazdığınızda Haberdar ederseniz sizleri bilgilendirmemiz daha kolay olacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Müşteri hizmetleri yetkilisi ile tüm ayarları eksiksiz yaptım ama şu son 3 gün bana kabus oldu.
    Kullanma kılavuzunun kurulum açısından eksik bilgiler içermesi ve güncel olmayışı ben ve benim
    gibi TP-LİNK markasını tercih eden müşterileri mağdur etmekte. Sonuçta herkes bilişim uzmanı değil.
    Ve iki gün içerisinde ayrı ayrı görüştüğüm müşteri temsilcilerinin kurulum hakkında verdikleri bilgilerde
    bile farklılıklar var. Önceki yetkilinin yaptırdığı ayarları sonraki yetkili başka türlü yaptırdı.
    Detayları tam hatırlamıyorum hatırlamak ta istemiyorum çünkü çok basit bir cihazın kurulumu
    bana kabus oldu.En basiti 20:45 aradığım Call Center"in beni 15 dk bekletip "mesai saatleri içinde arayınız" demesi !
    Bu çerçeve içinde acizane tavsiyem kullanma kılavuzlarının daha anlaşılır ve güncel olması.
    Müşteri hizmetleri yetkililerinin verdikleri bilgilerin birbiri ile çelişmemesi hakkında AR-GE
    yapılırsa TP-LİNK markasına daha ciddi güven oluşacağı kanaatindeyim.

• Ben kullanıyorum wa801nd 300mbs çok memnunum çok uzaktaki bir kablosuz neti tüm odalarda rahatlıkla kullanıyorum univrsal repeater olrak kullanıyorum

Merhaba Koray Bey ;

Konu ile ilgili olarak tarafınıza dönüş sağlanıp yardımcı olunacaktır, size ulaşabileceğimiz bir irtibat numarasını mesaj yoluyla bizlere ilettiğiniz takdirde gerekli bilgilendirme sağlanılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • selam TD-W8961ND model modemin şifresini değiştirdim ve TL-WA901ND model AP nin arayüzüne giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.