Şimdi Ara

Tp-Link TL-WA901ND 300Mbps Access Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
23.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Tp-Link TL-WA901ND 300Mbps Access Point sadece access point olarak mı kullanılıyor.
    Yani tek bu olsa internete çıkabilir miyim, illa modem ile birlikte mi çalışması gerekir.

Diğer sorumda ku ürünü kullananlar var mı memnunlar mı menüsü Türkçe mi?

• Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
  • Tek onunla net alamazsın. Bu cihazı modemle kullanabilirsin ancak. Siz ne yapmak için bir cihaz istiyorsunuz?
  • Bir tanıdığımın evi 2 katlı, modem üst katda ve alt katta çekmiyor, benim isteğim tüm evde düzgün bir şekilde çekmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logard

Bir tanıdığımın evi 2 katlı, modem üst katda ve alt katta çekmiyor, benim isteğim tüm evde düzgün bir şekilde çekmesi.

modemi alt kata alma imkanınız varsa orada deneyin, belki cihaz almanıza bile gerek kalmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logard

Bir tanıdığımın evi 2 katlı, modem üst katda ve alt katta çekmiyor, benim isteğim tüm evde düzgün bir şekilde çekmesi.

38 liraya şu cihazı al.
    http://www.ucuzu.com/router-c3144/tp-link/tl-wr740n-p38881015/
    alt katta sinyalin iyi olduğu yere koy.
    cihaz modemden kablosuz alır yeniden kablosuz ve kablolu dağıtır.
  • aynı cihazı kullanıyorum, cihazı sadece aldıgı wifi baglantısını aynı kullanıcı adı ve sifresi ile kullanmak istiyorsan mantıklı olan universal repeatherde kullanmandır, bu cihazı repeater modunda kullanıyorsanız wifi internet sifresi degismez cihazın gorevi modemden yada acsses gibi bir urunden aldıgı sinyali tekrarlatma vs gorevlerdir, cihazın sifresi icin ise sistem kısmından sifre olarak yer alan yerden yapabilirsin.
    ben cihazın 3 anteninide 8db antenle degistim modemimi 40db civarı goruyor. standart antenleri ilede 30-35 arası gibiydi tabi bu hava yada aradaki birseylere gore degiskenlik gosterebilir, bide modemin 300 lük ise ve tek kullanılıyorsa kensinlikle 11 üzeri 13 gibi bir kanal ile deneyin ( not : benim cevremde biyerdeyseniz denemeyin :) )

bendeki Türkçe değil Türkçe versiyonu yok sanırım, fakat Türkçeleştirilmiş model tp-link cihazlarından daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim ve çokda kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depocu_tc -- 10 Mart 2013; 1:28:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wa901nd aldım dün arkadaşım sinyalini tekrarlıyım diye. evde laptop görmüyor cam kenarında ancak görüyor. arkadaşımda Airties rt 206 var ve ondan çatıya tp link in dış mekan antenini takmış 15 dbi lık olanlardan. velhasılı evde ancak cam kenarından görüyor 801nd aldım 2 antenli ayarlarını yaptım sinyal zayıftı ve devamlı kopuyordu iade edip 901nd aldım ancak bunun ayarını yapamadım... universal repeater yapıyorum olmuyor repeater yapıyorum olmuyor biyerde yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama 801nd gayet kolay ayarlanıyordu. bunda sinyali görüyorum bağlanıyorum ama ne şifre girebileceğim biryer var nede bi ayar...

WA901ND kullanan varsa ve kablosuz alıp kablosuz dağıtıyorsa nasıl yaptığını yazarsa sevinirim... sanırım küçük bir yerde hata yapıyorum ve hiçbirşekilde bağlantı kuramıyorum...
  • Değerli Müşterimiz ;

TL-WA901ND cihazımız kablosuz alıp kablosuz tekrarlama moduna sahiptir. Gerekli dokuman dosyalarını support.tr@tp-link.com adresimize mail atarak isteyebilirsiniz. iyi günler dileriz.
  • Merhabalar, geçen hafta Tp-Link TL-WA901ND access ponit aldım. Amacım kablolu modemimi bu aceess Pointe takıp , wireless yapıp, wifi üzerinden tablet pc ve cep telefonu ile internete bağlanmak. Kablolu modemin portundan kabloyla Aceess pointe kablo çektim ve wireless özelliği çalıştı. Fakat Access pointin sayfasına girip şifre koyamıyorum. A.P. nin IP'si 192.168.1.294 . Access point , kablolu modeme bağlıyken IP numarasını web browserden girdiğim halde A.P.nin web sayfasını açamadım. A.p.'yi bilgisayara kablo ile direkt bağladım yine A.P. 'nin sayfasına giremedim. A.P.'nin sayfasına nasıl girebilirim ? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
  • Access point ile gelen cd'de benim aldığım modelin driver dosyası yoktu. Bundan dolayı bağlanamıyor olabilirmiyim ? Tp-Link TL-WA901ND driver dosyasını nette bulamadım , nasıl elde edebilirim acaba ?
  • Değerli Müşterimiz ;

1-)İlk aşamada Yerel Ağ Kartınıza Manuel İp tanımlamanız gerekicektir. Bunu şu şekilde de oluşturabiliriz.

Win7 için (Başlat - Denetim Masası - Ağ ve İnternet - Ağ ve Paylaşım Merkezi - Sol kısımdaki bağdaştırıcı ayarlarını değiştirine tıklıyoruz - Önümüze gelen pencerede yerel ağ bağlantısının üzerinde sağ tuş özellikler diyoruz. - İnternet Protocol version 4 ' ün üzerine çift tıklıyoruz. Önümüze gelen ufak pencerede Aşağıdaki İp Adresini Kullan seçeneğini seçip daha sonrasında İp adresi bölümüne : 192.168.1.200 yazın , Alt ağ maskesi kısmınada 255.255.255.0 otomatik gelecektir. Tamam seçeneğine basıyoruz . Bir sonraki aşamada da basıp kapatıyoruz. )

2-)İkinci olarak Access Pointin alt kısmında bulunan ip adresi ile Access Pointimizin arayüzüne giriş yapıyoruz.

Bu aşamada bu işlemler gerçekleştirilmeden Access Pointimize Reset atılması gerekmektedir. Ucu sivri bir cisimle Access Pointinizin arkasında bulunan reset deliğine 10 sn basılı tutunuz. İlerleyen aşamada cihazın arayüzüne girdiğinizde kurulumla alakalı olarak bir problem yaşarsanız eğer Support.tr@tp-link.com adresimize mail atarak bilgi alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz ;

1-)İlk aşamada Yerel Ağ Kartınıza Manuel İp tanımlamanız gerekicektir. Bunu şu şekilde de oluşturabiliriz.

Win7 için (Başlat - Denetim Masası - Ağ ve İnternet - Ağ ve Paylaşım Merkezi - Sol kısımdaki bağdaştırıcı ayarlarını değiştirine tıklıyoruz - Önümüze gelen pencerede yerel ağ bağlantısının üzerinde sağ tuş özellikler diyoruz. - İnternet Protocol version 4 ' ün üzerine çift tıklıyoruz. Önümüze gelen ufak pencerede Aşağıdaki İp Adresini Kullan seçeneğini seçip daha sonrasında İp adresi bölümüne : 192.168.1.200 yazın , Alt ağ maskesi kısmınada 255.255.255.0 otomatik gelecektir. Tamam seçeneğine basıyoruz . Bir sonraki aşamada da basıp kapatıyoruz. )

2-)İkinci olarak Access Pointin alt kısmında bulunan ip adresi ile Access Pointimizin arayüzüne giriş yapıyoruz.

Bu aşamada bu işlemler gerçekleştirilmeden Access Pointimize Reset atılması gerekmektedir. Ucu sivri bir cisimle Access Pointinizin arkasında bulunan reset deliğine 10 sn basılı tutunuz. İlerleyen aşamada cihazın arayüzüne girdiğinizde kurulumla alakalı olarak bir problem yaşarsanız eğer Support.tr@tp-link.com adresimize mail atarak bilgi alabilirsiniz.

Bende huawei kablosuz modem var fakat ust katta cekmiyor telden wifi ile baglanamiyorum.bu cihaz isimi gorurmu tavsiyeniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayın TP-Link yetkilisi yardımınız için teşekkür ederim, manuel ip ayarlarını değiştirerek , Access pointin sayfasına girdim ve gerekli ayarları yaptım.
  • Değerli Müşterimiz ;

TL-WA901ND Access Point cihazımızın çekim alanı sinyal tekrarlama gücü yüksektir. Huawei modeminizin çekmediği noktalarda bu cihazı kullanarak güçlendirme yapabilirsiniz. Gerekli bilgi için aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.

Tl-WA901ND
  • quote:

Değerli Müşterimiz ;

TL-WA901ND Access Point cihazımızın çekim alanı sinyal tekrarlama gücü yüksektir. Huawei modeminizin çekmediği noktalarda bu cihazı kullanarak güçlendirme yapabilirsiniz. Gerekli bilgi için aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.

Tl-WA901ND

Merhaba,,

Bu ürüne ağ kablosu taksam, başka bir access pointten gelen kablosuz sinyali alıp kablolu bir şekilde kullanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

quote:

Değerli Müşterimiz ;

Tl-WA901ND

Merhaba,,

Bu ürüne ağ kablosu taksam, başka bir access pointten gelen kablosuz sinyali alıp kablolu bir şekilde kullanabilir miyim?

Değerli Müşterimiz ;

TL-WA901ND cihazımızın modları aşağıdaki gibidir.

1-Kablolu sinyali , kablosuza çevirme ( Access Point )
    2-Kablosuz sinyali , kablosuz tekrarlama ( Universal Repeater )
    3-Kablosuz sinyali , kabloluya çevirme ( Client )

Sizin iştemiş olduğunuz bağlantıyıda TL-WA901ND cihazımız desteklemektedir. İyi günler dileriz.

• quote:

quote:

quote:

Değerli Müşterimiz ;

Tl-WA901ND

Merhaba,,

Değerli Müşterimiz ;

Sizin iştemiş olduğunuz bağlantıyıda TL-WA901ND cihazımız desteklemektedir. İyi günler dileriz.

Dünden bu yana bunun cevabını arıyordum, çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

Değerli Müşterimiz ;

Tl-WA901ND

Merhaba,,

Değerli Müşterimiz ;

değerli tp link yetkilisi Tp-Link TL-WA901ND client özelliğini kullanırken kablosuz sinyal aldığımız modemin arayüzüne girip bir ayar yapmamız gerekiyor mu

• axisios A kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz ;

Client olarak çalıştırdığınız access point cihazınız için modeminizin arayüzüne girip işlem yapmanıza gerek kalmamaktadır.

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.