Şimdi Ara

Tp-Link TL-WA901ND 300Mbps Access Point (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
23.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyyah54

Birebir görüş var. bütçe problem değil.çözüm net olsun.

İki adet ubnt loco m2 alıp ptp yapılır
    Client tarafında bir adet router eklenir kablolu ve kablosuz yayın olur
    400 lira gibi maliyet çıkabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim Yücel.
  • quote:

Teşekkür ederim Yücel.

• yücel52 arkadaşım sahibinden com da ubnt loco m2 ürülerinin ikinci elleri satılıyor.Bunlara güvenilebilir mi? Bunların taklitleri olur mu ki?
  • quote:

yücel52 arkadaşım sahibinden com da ubnt loco m2 ürülerinin ikinci elleri satılıyor.Bunlara güvenilebilir mi? Bunların taklitleri olur mu ki?

Evet taklitleri var
    İkinci elmi alacaksiniz

• Ben evde kullananlar için 901nd yi önermiyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Modemle arası açık yaklaşık 8 metre. Neredeyse her akşam eve gittiğim de bir aç kapa yapmadan mutfak tarafından bağlantı alamıyorum. (modem-901-mutfak şeklinde evdeki yerleşim) Bazen kullanırken bile bir anda pc de ağ bağlantısı ünlem olabiliyor. Oysa karşı komşunun evine airties 4340 aldık bir tane modemde airties mesh ile tek anten ve aradaki duvara rağmen hiç problem yaşamıyoruz.

Her ayarı denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohreyn

Ben evde kullananlar için 901nd yi önermiyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Modemle arası açık yaklaşık 8 metre. Neredeyse her akşam eve gittiğim de bir aç kapa yapmadan mutfak tarafından bağlantı alamıyorum. (modem-901-mutfak şeklinde evdeki yerleşim) Bazen kullanırken bile bir anda pc de ağ bağlantısı ünlem olabiliyor. Oysa karşı komşunun evine airties 4340 aldık bir tane modemde airties mesh ile tek anten ve aradaki duvara rağmen hiç problem yaşamıyoruz.

Her ayarı denedim.

Openwrt
    Ddwrt
    Gargoyle
    Bu firmwarelerden birini kurun bütün dertleriniz bitsin

• quote:

Sayın Tp-link yetkilisi WA901ND ne kadar mesafeden sinyal alabilir. 600 metre uzaklık tan sinyal alabilir mi? 600 metre mesafeden sinyal alan ve kopma olmadan bağlantı sağlayacak hangi ürününüzü kullanmamı tavsiye edersiniz.

Sayın seyyah54,

Belirttiğiniz mesafede dış ortam access point cihazlarımızı tavsiye edebiliriz. CPE 510 uygun olacaktır. Karşılıklı 2 adet kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla,
     Tp-Link TL-WA901ND 300Mbps Access Point

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen üzere ubnt loco m2 aldım henüz elime ulaşmadı.Yalnız bu router kısmını nasıl hallederim biraz açarmısın. evde boş duran huvai modem var işe yarar mı acaba.TTnet vermişti.
  • quote:

Tavsiyen üzere ubnt loco m2 aldım henüz elime ulaşmadı.Yalnız bu router kısmını nasıl hallederim biraz açarmısın. evde boş duran huvai modem var işe yarar mı acaba.TTnet vermişti.

Kullanırsınız sorun olmaz

• quote:

Ben evde kullananlar için 901nd yi önermiyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Modemle arası açık yaklaşık 8 metre. Neredeyse her akşam eve gittiğim de bir aç kapa yapmadan mutfak tarafından bağlantı alamıyorum. (modem-901-mutfak şeklinde evdeki yerleşim) Bazen kullanırken bile bir anda pc de ağ bağlantısı ünlem olabiliyor. Oysa karşı komşunun evine airties 4340 aldık bir tane modemde airties mesh ile tek anten ve aradaki duvara rağmen hiç problem yaşamıyoruz.

Her ayarı denedim.

Bende aynı sorunu yaşamaktayım, cihazı pazar günü aldım sorunlu çıktı müşteri hizmetleri cihazın arızalı oldğunu değiştirmemi soyledi değişimi yaptım. Şuandada sizin yaşadığınız sorunların tümünü yaşamaktayım sözde müşteri hizmetleriyle en iyi ayarlar yapıldığını söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Her ayarı denedim.

Openwrt
    Ddwrt
    Gargoyle
    Bu firmwarelerden birini kurun bütün dertleriniz bitsin

Hocam ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler

• Slm arkadaşlar dün akşam wa901nd yükledim sık sık kopma meydana geldi sizce neden böyle oluyor.

• Arkadaşlar Tp-link TL-WA901ND 300Mbps Access Point arayüzüne giremiyorum 192.168.1.254 denedim "bağlantı zaman aşımı" hatası verdi. ethernet kablosu taktım yine girmedi. ne dandik bir alet ! ! ! 5 dk önce giriyordum.
  • merhaba acces point imim superonline modemime kablosuz bağlamak istiyorum bunu nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim
  • merhabalar
    Tp-Link TL-WA901ND 300Mbps Access Point aldım. yeni internete abone olacagım. modem almasam tp-link WA901ND modem olarak kullanabilirmiyim.
    şimdiden teşekkür ederim
  • S.a. Yücel hocam.

Belki 100e yakın yorumunu okuyupta sana özel mesaj gönderiyorum :)

wa901nd, wa854re, wa850re gibi cihazlara bu yazdığın ""Openwrt / Ddwrt / Gargoyle"" gibi yazılımlardan yükleyebilirmiyiz ?

Bu yazılımların hangisi bize en çok uyandır ? Hangisi, hangi cihazlara uyar ?

Kısacası bununla ilgili bir konunuz ya da kaynak var mı bakabileceğim ? Yoksa da kısaca bilgi verebilirmisiniz ?

(Son olarak özel mesaj yerine burada olsun da başkaları da yararlasın diye düşünüp özelden yazmadım :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewrokee

S.a. Yücel hocam.

wa901nd, wa854re, wa850re gibi cihazlara bu yazdığın ""Openwrt / Ddwrt / Gargoyle"" gibi yazılımlardan yükleyebilirmiyiz ?

Kısacası bununla ilgili bir konunuz ya da kaynak var mı bakabileceğim ? Yoksa da kısaca bilgi verebilirmisiniz ?

(Son olarak özel mesaj yerine burada olsun da başkaları da yararlasın diye düşünüp özelden yazmadım :) )

her firmwarenin destek verdiği cihazın donanımına göre değişiyor
    hepside standart firmwareye göre sağlıklı çalışan yazılımlar
    benim bir konum yok ama kaynak çok video olsun döküman olsun
    zaten bende buralardan faydalandım yoksa benimde bilgim modem yazılımı güncellemeden öteye değil
    genelde yabancı kaynaklar ama türkçe kaynakta yok değil

• quote:

quote:

S.a. Yücel hocam.

zaten bende buralardan faydalandım yoksa benimde bilgim modem yazılımı güncellemeden öteye değil

Genel olarak yararlanabileceğim bir ya da bir kaç kaynak var mı peki ?

Konular hakkımda bir endüstri mühendisi tadında bilgilerim var. Tabi dediğim gibi Endüstri mühendisi tadında ve tam değil.

Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

S.a. Yücel hocam.

Genel olarak yararlanabileceğim bir ya da bir kaç kaynak var mı peki ?

Konular hakkımda bir endüstri mühendisi tadında bilgilerim var. Tabi dediğim gibi Endüstri mühendisi tadında ve tam değil.

Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Elinizde bir cihaz varmı
    Mesela mutkan hocanın şu konusu baya yardımcı olmuştur bana
    http://www.wifi-turk.com/forum/topic/6948-tp-link-tl-wr740n-router-ile-dd-wrt-kullanarak-repeating-yapmak-kablosuz-alip-hem-kablolu-hemde-kablosuz-yeniden-vermek/

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.