Şimdi Ara

TP-LINK TD854W GERÇEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hayırlı Cumalar Ve İyi Akşamlar,
    Bundan 1 yıl önce ttnet üyesi olup Türktelekom tp-lınk td854w marka modemli internet bağlatmıştık. Zaman Geçtikçe Bu Modemin Ne Kadar Kötü oldugunu anladım. Önce Omegle adlı siteye girdim ama ttnet modemin firmwareinde kısıtlama yaptıgı için vpn hizmeti alamadım. Doğal Olarak Haxball vb oyunlarada giremiyorum. Bu demek oluyorki omeglede karsı taraftaki kişileri göremiyorum. Az önce semtin bilişim diye bir yeri aradım tplınkın güya destek hattıymış, hiçbir şekilde yardımcı olamadılar. Telefondaki kişi siz msn adresinizi verin, biz dosyayı atalım dediler ve verdim attılar. Daha sonra dosya formatı hatası diye bir hata aldım ve güncel dedikleri firmware bakın 22 kasım 2011 tarihli neresi güncelse bunun. Yeni Modem Alma gibi bir çözümüm yok. Sizin Bu Modem İçin firmwareniz varmı? Veya Ben Bu modemin vpn througs özelliğini nasıl açabilirim neler yapabilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

• Güncel +
  • Konu yanlış yerde öncelikle. Firmware'i tplinkin sitesinden indirebilirsiniz. En güncel firmware 2011 tarihli olabilir, 2014 olacak diye bir şey yok zira.

Modem arayuzundeki VPN menüsü sizin sandığınız şey degil, siz VPN bağlantısını bilgisayardan kuracaksınız, modemin kendisi ile alakasi yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheRecBomb T kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

Kablosuz ADSL Modem Router kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yazılımsal ve donanımsal sorunlarınız ile ilgili 444 80 20 veya 444 0 294 numaralı telefonu arayınız veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    TP-LINK Türkiye
     TP-LINK TD854W GERÇEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 24 Mart 2014; 9:11:45 >

• @Tp-Lınk Turkiye Sizi aradımda ne oldu? Hiçbirlekilde yardımcı olamadınızki, kötü ürünler satıyorsunuz sonrada buraya gelip destek için bilmem cart curt için şunla iletişime geçin diyorsunuz. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
  • sen neyin kafasını yaşıyorsun ordakiler ne şartlar içinde çalışıyor haberin varmı. Beğenmiyorsun istemiyorsan tp link almazsın bu kadar basit td854w tplinkin desteklediği modem değil git onu ttneti ara onlar seni yönlendirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuztutcu

sen neyin kafasını yaşıyorsun ordakiler ne şartlar içinde çalışıyor haberin varmı. Beğenmiyorsun istemiyorsan tp link almazsın bu kadar basit td854w tplinkin desteklediği modem değil git onu ttneti ara onlar seni yönlendirir.

Gören de köle tutuyolar sancak. Nasıl şartlar olabilir ki. Ayrıca o modem gerçekten çöp hocam, online oynamama hiç izin vermedi. Sırf o yüzden gittim zyxel aldım rahatım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK M7350 Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S.a öncelikle arkadaşlar Ve TP-LINK TURKİYE ekibi, Tp-Link W8151N modem router var elimde, bununla ben komşumdan olan wifi frekansını alıp aynı anda dağıtmak istiyorum, iki iş bu cihazla oluyor mu, oluyorsa ayrıntılı bi şekilde yardımcı olabilirmisiniz, teknik terimlerden pek fazla anlamıyorum, zahmet olmazsa resimli anlatım yapabilirmisiniz, ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim...
  • bu modemin başka servis sağlayıcı ile çalışmasını sağladım. buyrun faydalı olur umarım.:https://youtu.be/P9Pg2_P-_wY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.