Şimdi Ara

TP-LİNK MODEMLERİN MTU BİLGİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
11.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tp-link modemi olanlar akk den kurtulmak için kullandıkları mtu ve mss değerlerini girebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 16 Haziran 2012; 13:13:29 >

• http://resim.donanimhaber.com/m_61494136/mpage_1/f_/key_//tm.htm bu konuya bak kardeş konu benim konumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleregrax

http://resim.donanimhaber.com/m_61494136/mpage_1/f_/key_//tm.htm bu konuya bak kardeş konu benim konumdur

seninkini denemiştim zaten ama işe yaramamıştı
  • o zman Mss 260 mtu 300 yön yok böyle yapıp den birde
  • quote:

o zman Mss 260 mtu 300 yön yok böyle yapıp den birde

şuan öyle ama teşekkürler
  • quote:

kardeş hani sen mtu yu 212 yaptım sorunsuz çalışıyor demişsin ya peki mss değeri nedir belki ondan yapamamışımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

quote:

kardeş hani sen mtu yu 212 yaptım sorunsuz çalışıyor demişsin ya peki mss değeri nedir belki ondan yapamamışımdır

mss =mtu-40
    olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tp-Link W8961N internet sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Mss ye dokunmadım o olarak devam ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

mss =mtu-40
    olması lazım.

Mss=Mtu-40 demişsiniz uydurma mı yoksa bir yere dayanarak mı yazdınız bu bilgiyi.
  • Boşu boşuna şu konuyu zıplatıyonuz ya helal olsun ... diyecek bişey bulamıyom

Böyle kendinizi avutun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wd10earx

Boşu boşuna şu konuyu zıplatıyonuz ya helal olsun ... diyecek bişey bulamıyom

Böyle kendinizi avutun ...

boşu boşuna derken hem sana ne istediğimiz gibi zıplatırız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

mss =mtu-40
    olması lazım.

Mss=Mtu-40 demişsiniz uydurma mı yoksa bir yere dayanarak mı yazdınız bu bilgiyi.

mtu yu yazdığımızda bu dediğimi modem diyor zaten.mss ye mtu-40 değeri ver diyor.

• Ttnet in verdiği TP-Link TD854W modem var ancak bu ayarı yapabilecek bir bölüm bulamadım bu modem hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper75

Ttnet in verdiği TP-Link TD854W modem var ancak bu ayarı yapabilecek bir bölüm bulamadım bu modem hakkında bilgisi olan var mı ?

dostum genelde ttnetin verdiği modemlerde bu ayarları yazılımla kapatıyorlar sen başka bi yazılım bul yükle yada internet explorer da uyumluluk modu var onunla çalıştır öyle dene bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

quote:

Ttnet in verdiği TP-Link TD854W modem var ancak bu ayarı yapabilecek bir bölüm bulamadım bu modem hakkında bilgisi olan var mı ?

dostum genelde ttnetin verdiği modemlerde bu ayarları yazılımla kapatıyorlar sen başka bi yazılım bul yükle yada internet explorer da uyumluluk modu var onunla çalıştır öyle dene bi

Haklısın ttnet yazılımı değiştirmiş malesef yavaş kullanmaya devam edicez tplink sitesinde model gözükmüyor orjinal firmware bulabilirsem belki çözülür peki diğer tplink modellerinde mtu değiştirmek işe yarıyor mu acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

quote:

Haklısın ttnet yazılımı değiştirmiş malesef yavaş kullanmaya devam edicez tplink sitesinde model gözükmüyor orjinal firmware bulabilirsem belki çözülür peki diğer tplink modellerinde mtu değiştirmek işe yarıyor mu acaba ?

hani ben sana ne kadar söylesem yalan olur çünkü bendede huwaei hg521 var ondanda aynı durumdayım mtu var bende allahdan ama bazı arkadaşlarda işe yaradığını söylüyorlar ana konuya biraz göz atarsan eğer

• Benim de modem tp-link. Cmdden uygun mtu değerini denemiştim ben uygun değeri bulmuştum 1452+28 diye kaydetmişim. Ama 200lü rakamlar girmişsiniz ben şimdi ne gireceğim
  • benım modemım
    marka tp-lınk
    model td-w8901G
    mtu ayarım yok

TP-LİNK MODEMLERİN MTU BİLGİLERİ
  • evet ben de aynı durumdayım..bunun çözümü nedir arkadaşlar?
  • Yukarıda TCP MSS var(1400 olan). Onu yaptığınız MTU değerinin 40 eksiğine eşitleyin. Mesela 392-40=352.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.