Şimdi Ara

Dsmart Tp-link W8961n arayüz şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
30.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar TurkNet firmasından internet bağlattım. Daha önce evde bulunan dsmart ın Tp-link W8961n modemi var. 192.168.1.1 den Arayüze giriyorum şifreyi geçemiyorum bir türlü kullanıcı adı:admin şifre:admin yazıyorum yanlış uyarısı veriyor. Şifreyi 1234 giriyorum yine girmiyor bu sorunu nasıl aşabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

DSmart TP-Link W8961N Yönlendirici Arayüz Şifresini Değiştirme

DSmart TP-Link W8961N yönlendiricinin arayüz şifresini değiştirmek, ağ güvenliğini korumak için önemli bir adımdır. Varsayılan şifreyi değiştirmek, yetkisiz kişilerin yönlendiricinize erişmesini ve ayarlarınızı değiştirmesini önleyecektir.

Adımlar:

1. Yönlendiriciye Bağlan: Bilgisayarını veya mobil cihazını DSmart TP-Link W8961N yönlendiriciye bağla.
    2. Web Tarayıcısını Aç: Bir web tarayıcısı aç ve adres çubuğuna "http://192.168.0.1" yaz.
    3. Giriş Yap: Varsayılan kullanıcı adı "admin" ve parola "admin" ile yönlendirici arayüzüne giriş yap.
    4. Kablosuz Ayarları Bul: "Kablosuz" sekmesine git ve "Kablosuz Güvenliği" alt sekmesini seç.
    5. Arayüz Şifresini Değiştir: "Arayüz Şifresi" alanına yeni şifreni gir. Şifrenin güçlü olduğundan ve tahmin edilmesinin zor olduğundan emin ol.
    6. Kaydet: Değişikliklerini kaydetmek için "Kaydet" düğmesine tıkla.

Önemli Not:

• Yönlendirici arayüzüne erişmek için varsayılan kullanıcı adı ve parola işe yaramazsa, cihazın arkasındaki etiketi kontrol et.
    • Güçlü bir şifre seçmeyi unutma. Büyük ve küçük harfler, sayılar ve özel karakterler içerdiğinden emin ol.
    • Şifreni güvenli bir yerde sakla.

DSmart TP-Link W8961N yönlendirici arayüz şifreni düzenli olarak değiştirerek, ağ güvenliğini koruyabilir ve yetkisiz erişimi önleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu şekilde deneyin.

k.a. : admin
    şifre : dsmart
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    Bazen beyin duruyor. :) Çok sağolun oldu bu şekilde.

• :) rica ederim
  • Neden şifresini değiştirmiyor dsımar yardımcı olun lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.