Arkadaşlar bir süredir evdeki tp link modemle ps4 ü internete sorunsuz bağlamaya çalışıyorum.Modem port, dmz, upnp gibi konulara hakim olmama rağmen çıldırtıcak düzeyde uğraşmış olmama rağmen tp link ile ps4 sağlıklı çalışmıyor..Burada deneyip deneyip çalıştıramayan arkadaşlar varsa eğer direk modemlerini değiştirmelerini veya ps4 e update beklemelerini öneriyorum..Benim 5-6 saatim bu işle uğraşmaya gitti..Yaşadığım sorun ise bağlantı 1-2 dakika da bir wi-fi bağlantısı kayboldu hatası geliyordu ve hata geldiği gibi tekrar bağlanıyordu.Yani birşey indirirken sorun yok ama online oyunlarda duramıyorsunuz.Yurt dışı forumlarında da araştırdım konuyu türkçe bir kaynak göremedim fakat yurtdışında da aynı..Ben airties emektar modemimi taktığım gibi tüm sorun düzeldi..Yurtdışında da insanların yaptığı çözüm olarak genelde modem değişikliği olmuş hep..Size tavsiyem cihazınızı fazla zorlamayın modemi değiştirin gitsin.Airties ta düzgün çalışıyor bunu deneyimledim ayrıca yurtdışı forumlarında apple airport extreme modem alanlar çok memnunlarmış.500 tlniz varsa onu da alabilirsiniz :)
Hay Allah bende Tp-Link kullanıyorum cihazı almadan merak ettim şimdi. Hangi modeli hocam.