Şimdi Ara

TP-LINK Archer C50 alıyorum yorumlarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bunu alıyorum ne dersiniz?

türknet 100megabit internetim için wifi den yuksek hız almak için kullanıcam
    http://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-c50-ac1200-kablosuz-dual-band-router-p-BD805549?magaza=Hepsiburada

• Aldınız mı.. Memnun musunuz..

Shiftdelete incelemesini yapmış
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 15 Ekim 2017; 23:27:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Evet aldım çok memnunum. wifi ile full hız veriyor. 100megabite kadar hızım. ethernet ilede 93 e kadar hız alıyorum bu router ile wifiden de 93 e kadar hız alıyorum. ethernet gibi hız veriyor yani.
  • Bende archer kullanıcısı olarak tavsiye ederim
  • Bu modemmi yoksa router mi arkadaşlar yani bende ac destekli bir modem arıyorum yani modem olarak kullanabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Bu modemmi yoksa router mi arkadaşlar yani bende ac destekli bir modem arıyorum yani modem olarak kullanabilirmiyim

Router. Evdeki dandik modeminizi şahlandırır.
  • Şimdi benim modemim düz hocam ac deil, bunu alıp modeme bağlıyorum ve menzil genişletici, çoğaltıcı olarak mı kullanıoruz, hemde ac desteğinden mi faydalanıyorum doğrumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Bunu ben düz ac olmayan modemime bağladım, menzil genişletmez de sadece düz modemini çok pahalı bi modemmiş gibi yapar. ac desteği oldu 5ghz üzerinden. wifi normal modemde 20megabit alıyodum bu router sayesinde 90-100 megabit alıyorum. wifi hızını artıırıyo yani o işe yarıyo.

(fotodaki beyaz modem -- siyah router)

@cordoncayo TP-LINK Archer C50 alıyorum yorumlarınız?

• O iyiymiş işte ac desteği vermesi sırf bunun için bile alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

O iyiymiş işte ac desteği vermesi sırf bunun için bile alırım

Evet diğer bantlar üzerinden bağlanınca ethernet hızı gibi hız vermiyo wifi. ac desteği üzerinden bağlanınca veriyo aynı ethernetten bağlıyormuş gibi hızlı oluyo. tavsiye ederim bu routerı çok iyi alın bağlayın modeminize.
  • Merhaba arkadaşlar;
    1 hafta önce ben de c50 alıp kablo modemime bağlayarak kullanmaya başladım
    Genel anlamda son derece memnunum
    Ancak bu bir hafta içinde 4 kez wifi kapanma sorunu yaşadım
    Cihaz üzerindeki ledlerde wifi açık ve net var görünmesine karşın bağlı tüm cihazların cihazla olan bağlantısı kesilmekte
    Ta ki cihazı kapatıp açana kadar.
    Önce sorun schedule tarzında bir tanımlama var sandım cihazda
    Belli saat aralığında wifi nin kapandıgını sandım ama böyle bir durum yok
    Çözemezsem gerekirse cihazı iade edeceğim

Cihaz Version 3.. Son güncellemesi de yapılmış durumda
    Sizler bu tarz bir sorun yaşadınız mı?
    Yardımımız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1971 -- 19 Ocak 2018; 0:26:22 >
  • onur1971 kullanıcısına yanıt
    Bende olmadı güzel çalışıyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onur1971 kullanıcısına yanıt
    Bu sorun tp-linkte belli seviye altındaki router hatta menzil genişleticileri'nde bile olabiliyor keza nette bu yönde farklı forumlarda'da aynı sıkıntıyı yaşayanlara denk geldim, şahsi fikrim donanımsal bir sıkıntı olduğu yönnde ve herkes aynı modelde aynı sıkıntıyı yaşamayabiliyor ama bunn sebebi belki kullanım şekliyle'de alakalı olabilir gerçi.
  • tavsiyem TP-Link destek birimi ile irtibata geç benim evde kullandığım ürünlerin çoğu tp-link pek sorun yaşamıyorum ama bazı kafama takılan durumlarda yardım talep ediyorum support.tr@tp-link.com mail adreslerine yazabilirsin. birde web sitelerinde canlı destek var genelde hafta içi online oluyorlar teknik sorunlarını onlara iletebilirsin.
    benimde düşüncem yapılandırmanla ilgili bir sorun olabilir kablolu modemin ile arasında nasıl bir bağlantı yaptın. C50 routerda wan bağlantı tipini nedir?ip yapılandırmasında sorunda olabilir. kablosuz bağlantılar için kanal ayarlamaları var. tplink ten aldığım destekte 2.4GHz bantı için 1,6,11 kanallar. 5GHz için 36, 44 gibi kanalları kullanın diye bilgi gelmişti. kanalı otomatik bırakırsak bazen 12 ve 13 kanallarda yayın yapabiliyormuş eskiye yönelik kablosuz cihazlar bu kanalları desteklemiyormuş ve kablosuz ismini göremiyoruş dedikleri gibide oldu. kanal ayarlarını sabitledim hiçbir sorun yaşamadım.

• Bu modeli Telekom fiber de kullanan var mı? Duvardan çıkan cat kabloyu takarak kullanabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: trak76

Bu modeli Telekom fiber de kullanan var mı? Duvardan çıkan cat kabloyu takarak kullanabiliyor muyuz?
    Turk telekom fıber modemın internet cıkısından direk baglantı yaptım mükemmel sekılde kullanıyorum 100 mbps hızımın wıfı de 95 olarak alıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.