Şimdi Ara

Toyota Yaris 2007 - 1.3 sol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Onumuzdeki bir iki hafta icerisinde ilk aracimi alacagim hayirlisiyla, benim aklimda , clio , astra , corsa , fiesta vardi , butce 35-42 arası..

Bir tanidigim soyle br arac buldu, sizlerin yorumuna ihtiyacim var ;
    2007 toyota yaris 1.3 benzinli manuel
    130.000 km
    2 parca boya
    Bir kapi ve camurluk
    Siyah , fiyati ise 37.500₺

Sizce uygun mi? Bana biraz ufak gibi geldi ama bilemedim, 190’lık bir insan sikinti cekebilir mi?
    Veya bu fiyatta daha estetik güzel bir arac bulabilir miyim, destekleriniz icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle siz sorun çekmeseniz bile arka koltuktakiler çekecektir :) Fakat bu piyasada hasar kayıtsız bir Yaris'e bu para verilebilir diye düşünüyorum
  • Yaris arka koltuklar one ve arkaya kayabiliyor.Bagaji kucultup yani arka koltuklari geriye cekip arkadaki diz mesafesini Skoda suberB seviyesine getirebilirsiniz.Kisaca arkadakiler de rahat eder.
    Atmosferik motor,sorunsuz ,masrafsiz.Bakimini yaptiktan sonra olene kadar kullanirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , ben aşağıdaki özelliklere sahip aracı Eylül'de 40.000 TL'ye alacağım inşallah.Sizinkinin fiyatı da makul bence.

Model:2006-Yaris 1.3 Terra Manuel

Km : 110.000 Km

LPG : Yok

Servis Bakımı : 10.000 – 80.000 Km arası servis bakımlı

Tramer : 1750 TL

Kaza Boya Değişen Durumu : Ön Tampon ve Farlar Serviste Değişmiş – Arka Bagaj Kapağı Boyalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota corolla 1.6 Sol 2004-2006
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.