Şimdi Ara

Toyota Yaris 1.0 Düz Vites Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öğleden sonra toyota bayisine gidip araac bakıcam. sizin fikirleriniz nedir bu araç hakkında. 1.0 motor olmasının dezavantajları nedir? şegir içi kullanım için istiyorum. piyasada tutulan bi araçmı. içime sinmesini istiyorum bilyorsunuz millet olarak küçük motorlu araçlara biraz takıntılıyız. kullanan arkadaşlar varsa araç hakkındaki fikirleri nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim

• kardeşim kullanıyor şehiriçi için bence ideal.pek performans beklememek gerek tabi bunu derken araba sağır manasında söylemiyorum kendi sınıfındaki 1.2-1.4lerle yarışır yine.kalitesine gelince zaten toyota kalitesi.
  • teşekkür ederim yorumun için başka yokmu fikri olan yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemocancem -- 15 Mayıs 2007; 17:30:10 >
  • Merak ettiklerin varsa yardımcı olabilirim daha
  • 1.0 olmasına rağmen 68hp gücü bazı 1.4 araçlara yakın sadece torku biraz düşüktür eğer şehir içinde kullanılacaksa yeterlidir

Birde tabii işin sağlamlık boyutu var bir önceki kasası sağlamlık konusunda çok iyi bir araçtı diğer bütün Toyotalar gibi bildiğim kadarıyla bu kasada önceki kasa kadar sağlam arıza çıkarmayan bir model...

Eğer aracı beğeniyorsanız içinize sinerek alabilirsiniz
  • Şehiriçinde kullanılacaksa ideal araçlardan birisidir.
  • aracın fiyatı
    25050 ytl idi.

1.3 motor ve daha donanımlısı
    hatta kasko dahil fiyatı

27500 ytl civarı demişlerdi.

bir kez daha düşünmeni tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devir ekonomi devri yaris yerine bir öneride istersen skoda fabia 1.2 derim daha ucuz ve VW kalitesi ve aynı vergi.Bu arada 185 ebatlı lastik kullanılıyor buda 1000cc lik motoru yorar.benzin tüketümü artabilir!!Bu arada daha az parada verirsin arkadşımda var fabia çok az yakıyor ve de sorunsuz.Ama illede toyota dersen pişman olmazssın.ama benim önerim 1.2 olsun.Saygılar.
  • bu arada 1.3 litre olanlar auto show un testine baksın bir küçük otoya nazaran karışık değeri 7.8 di.buda peformanslı bir araba olduğunun da göstergesidir.tasarruf yapmaya bence çok uygun değil!!
  • yaris 1000cc motora 25 milyar vereceğine fabia 1.2 öneririm yazık Arkadaşım parana. El kadar arabaya o fiyat bence biraz fazla.fabia hem şu an 21,4 falan.ama pazarlık payıda vardır galiba.satarken 1000cc motoru i nan çokta zorlanabilirsin!test sürüşünü yapmadan alma
  • Yaris in boyuna değil icraatine bakacaksın.
    Deneyimim var 1.4 lerle kapışabilecek performansa sahip.
    Ama tavsiye eder miyim ?
    Tabiki hayır.Çünkü 4 kişiden fazla binince arabanın karakteri değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 15 Mayıs 2007; 18:02:27 >
  • 1000CC MOTOR YARİS BENCE İYİ BİR SEÇİM DEĞİL AMA KULLANACAK OLANIN BEKLENTİLERİ ÇOK ÖNEMLİ!!!ve fiyatı çok fazla.hiçmi uzun yola çıkmıycaksın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirbayramacar

1000CC MOTOR YARİS BENCE İYİ BİR SEÇİM DEĞİL AMA KULLANACAK OLANIN BEKLENTİLERİ ÇOK ÖNEMLİ!!!ve fiyatı çok fazla.hiçmi uzun yola çıkmıycaksın?

neden heyecanlanıyorsun?
    yorum yapmışsın.tamam fakat 5 kere yinelemek neden?

sen tanıyormusun bu 1000 cc lik aracı?

yada 1.2 motorlu fabia 1.0 motorlu yaristen bariz üstün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

quote:

1000CC MOTOR YARİS BENCE İYİ BİR SEÇİM DEĞİL AMA KULLANACAK OLANIN BEKLENTİLERİ ÇOK ÖNEMLİ!!!ve fiyatı çok fazla.hiçmi uzun yola çıkmıycaksın?

neden heyecanlanıyorsun?
    yorum yapmışsın.tamam fakat 5 kere yinelemek neden?

sen tanıyormusun bu 1000 cc lik aracı?

yada 1.2 motorlu fabia 1.0 motorlu yaristen bariz üstün mü?

Arkadaş ya biraz heycanlı yada post kasıyo Fabianın 1.2 motoru 64HP güç üretiyor belki torku biraz fazladır ama yaris biraz daha güçlü ayrıca yarisin sorunsuzluğu tamamen ayrı bir tercih sebebi

• 2005 1.0 yaris terra kullanıcısıyız. Araba gayet iyi. Uzun yolda yaptı, yapıyor, yapacak da, şehiriçi de iyi. İç hacmi geniş. Koltuklar rahat, sürüşü keyifli... 1,0 motor hissedilmiyor bile.Atak ve seri bir ullanımı var. Sorularınız varsa aydınlatmaya çalışırım.
  • Arkdaşlar heyecanla falan alakası yok Heyecan yapanda sensin şu zamana kadar yeni araçların hepsini kulllandım diyebilirim.Bu arada sende galiba yaris hastalığı falan başlamış!Bu arada ben sadece öneride bulunuyorum o arabaya o fiyat çok fazla ama kazıklanmak istiyorsan sen bilirsin.BU arada bu araçların iksinde kullandım ve seri dediğin araçla 4,5 kişi bin bakalım ne oluyorAyrıca fabia da böyle ama hiç olmazssa daha ucuz ve kalite farkı falan yok.Bu markalar meşhur oldu ve satış politikasıyla bastılar fiyatı geçmiş olsun!!

• quote:

Arkdaşlar heyecanla falan alakası yok Heyecan yapanda sensin şu zamana kadar yeni araçların hepsini kulllandım diyebilirim.Bu arada sende galiba yaris hastalığı falan başlamış!Bu arada ben sadece öneride bulunuyorum o arabaya o fiyat çok fazla ama kazıklanmak istiyorsan sen bilirsin.BU arada bu araçların iksinde kullandım ve seri dediğin araçla 4,5 kişi bin bakalım ne oluyorAyrıca fabia da böyle ama hiç olmazssa daha ucuz ve kalite farkı falan yok.Bu markalar meşhur oldu ve satış politikasıyla bastılar fiyatı geçmiş olsun!!

bu yazdıklarına karşılık sana pm attım

• geçen yaz yaris yerine 2.el polo aldım belkide yaris alcaktım.BU arabayı hiç bir zamanda kötülemem sadece PAHALI
  • Şayet alırsanız Direk LPG takarsınız. 1.0 Motora LPG takmak bu forumun adetlerindendir
  • arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarnıız için izmir'de toyotaya gidip yarın alıcam inş. bi tane %99.9 şehir içi kullanıyorum aracı bu yüzden serilik 2. planda ekonomi olayına yöneldim. araç 24.500 net. 1.3 terra 26.000 ytl fiyat söylediler ancak bana beygir gücü lazım deil malum ekonomikliği nedeni ile tercih ettim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.